Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Αιγόκερως - 01/05 - 31/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 37

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Αναζητάτε τη φωλιά σας, εσείς που είστε τόσο εργατικοί και υπεύθυνοι θέλετε να φύγετε μακριά από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις! Με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως αρχίσετε να ψάχνετε μια νέα κατοικία ή ασχοληθείτε με τη διακόσμηση στο σπίτι σας και περιεργάζεστε την αλλαγή του προσωπικού χώρου σας, ώστε να είναι πιο λειτουργικός. Ο Άρης στον καθημερινό έκτο οίκο σας θα μπορούσε να ταρακουνήσει τη ρουτίνα σας, ίσως αλλάξει το καθημερινό πρόγραμμά σας κι αυτό σας εκνευρίσει. Ή μπορεί να ανακαλύψετε ότι είστε αλλεργικοί στο αγαπημένο σας φαγητό ή δυσκολεύεστε να οργανωθείτε κι αυτό δημιουργεί χάος στη ζωή σας.

Ξυπνάτε ένα πρωί και σκέφτεστε πώς θα ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας, τι διαφορετικό μπορείτε να κάνετε. Η Πανσέληνος φωτίζει τον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας και το μυαλό σας είναι στις φιλίες σας, στην τεχνολογία και τη μεταφυσική σφαίρα. Τώρα οι σκέψεις σας διαμορφώνουν την πραγματικότητα της ζωής σας, μπορείτε να συντονιστείτε με αυτήν τη φωνή στο κεφάλι σας, που σας λέει ποιοι είναι οι αληθινοί φίλοι σας και ποιοι οι εχθροί σας. Στη συνέχεια, διερευνήστε σε βάθος τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε και τις ομάδες όπου συμμετέχετε: Αντικατοπτρίζουν τις αξίες σας και τα ιδανικά σας; Αν όχι, ήρθε η ώρα να φύγετε για πάντα από φίλους και ομάδες, που δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν τίποτα.

Συγυρίζετε το χώρο σας! Το γραφείο σας δεν ήταν ποτέ τόσο άψογο, χάρη στη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της διοίκησης και της οργάνωσης. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να βάλετε την επιχείρησή σας σε τάξη, να προσλάβετε νέους εργαζομένους και να επιστρατεύσετε τη βοήθεια εξειδικευμένων σε γνώση ατόμων. Ένας βοηθός μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ ευκολότερη, έτσι αντί να προσπαθείτε να αποπερατώσετε μόνοι σας ένα έργο, αναθέστε καθήκοντα για να αυξήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Έχετε τώρα περισσότερη αποτελεσματικότητα στην εργασία σας, κατανοείτε ότι μια νέα ρουτίνα και συνήθειες θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Όσο πιο απλούστερη είναι η ζωή σας, τόσο το καλύτερο. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι