ezwdia skin
Μηνιαίες

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/10 - 31/10
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 16

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Έχετε την έμπνευση να ομορφύνετε το σπίτι σας ή να βάλετε τάξη στην ακαταστασία του σπιτιού σας, χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Όσο πιο άνετα αισθάνεστε στον προσωπικό σας χώρο, τόσο πιο μακριά θα πετάξετε όταν θα βγείτε στον κόσμο. Θέλετε να πουλήσετε ακίνητο; Αναβάλετε την πώληση, καθώς εξαιτίας του Άρη, επίσης στον τέταρτο οίκο σας, κάποιοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την ανάγκη σας κι εσείς τελικά να μην είστε ικανοποιημένοι από τα χρήματα που θα εισπράξετε. Ένας συγγενής σας ή συγκάτοικος θα μπορούσε να σας εκνευρίσει αλλά προσέξτε μη χάσετε την ψυχραιμία σας!

Ρομαντισμό, αισθησιασμό και πάθος σας χαρίζει η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, όχι μόνο θα φλερτάρετε αλλά και θα διασκεδάσετε. Είστε μόνοι; Οι φίλοι σας θα μπορούσαν να μεσολαβήσουν για να συνδεθείτε με ένα καινούργιο άτομο ή σε διασκέδαση. Ζείτε τον έρωτα και παθιασμένα συναισθήματα, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να εντυπωσιάσετε, απλά να είστε ο εαυτός σας. Εκπέμπετε μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση, συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω σας. Είστε σε σχέση; Εσείς και ο αγαπημένος σας μοιράζεστε μαζί κάτι που δεν τολμούσατε! Η ζωή σας ανήκει!

Νιώθετε παρεξηγημένοι, το μυαλό σας βρίσκεται στην ασάφεια λόγω της Πανσέληνου στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε κολλημένοι σε μια διανοητική ομίχλη, δεν ξέρετε που βαδίζετε. Μην ξεκινήσετε οτιδήποτε, οι προσπάθειες για την έναρξη νέων δραστηριοτήτων θα ματαιωθούν έτσι κι αλλιώς. Μπορεί ακόμα να είστε βυθισμένοι στους φόβους και τις ενοχές σας, νιώθετε ότι ήσασταν το θύμα, φροντίζοντας για όλους εκτός από τον εαυτό σας. Εάν έχετε αισθανθεί επιβεβαρυμμένοι ψυχολογικά ή εντελώς εξαντλημένοι από τις δύσκολες σχέσεις του παρελθόντος, το φεγγάρι φέρνει κάποια ανακούφιση. Τα φυλαχτά προστασίας του ilovezen.gr είναι ιδιαίτερου design, εμπνευσμένα από πανάρχαιους πολιτισμούς από όλη την υφήλιο που στοχεύουν να σας χαρίσουν την αίσθηση ότι φοράτε κάτι που έχει σχεδιαστεί για να σας προστατεύει αλλά και ένα πρωτότυπο και ασυνήθιστο κόσμημα. Δείτε τα μοναδικά φυλαχτά προστασίας εδώ

Διαβάστε επίσης:

Ερωτικές Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2015.

 

Κλείσε τώρα ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή.

Κάλεσε στο 211 188 3555 με αστική χρέωση

για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529