Μηνιαίες
26
11
2014

Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/11 - 30/11

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Σκεφτείτε αναλυτικά και καθαρίστε το κεφάλι σας από τη συναισθηματική ακαταστασία. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, μέχρι τις 16 του μήνα, σας παροτρύνει να αλλάξετε κάποιες από τις αρνητικές συνήθειές σας, ίσως ακόμη και να θέλετε να ξεκινήσετε δίαιτα και να μειώσετε τις διατροφικές ατασθαλίες σας και την υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Κάντε μια βόλτα στη φύση, παρακολουθήστε ένα μάθημα γιόγκα, είναι τόσο καλό για τη μείωση του άγχους σας και της νευρικότητάς σας. Μετά τις 16 του μήνα, η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να είστε περισσότερο ευάλωτοι συναισθηματικά, αφήνοντας το σύντροφό σας να σας φροντίσει και επιτρέποντας να δει περισσότερες πλευρές της προσωπικότητάς σας. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η συντροφικότητα και η αγάπη βασιλεύουν.

Μήπως τον τελευταίο καιρό είστε παγιδευμένοι στο να κάνετε ανάλυση της ζωής σας; Η Πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, σας ζητά να φορέσετε το πιο γλυκό σας χαμόγελο και να γελάτε ακόμα και με τα λάθη σας. Σας προτρέπει να κάνετε πράξεις καλοσύνης, θα ηρεμήσουν  το μυαλό και την καρδιά σας και είναι καλό για το κάρμα σας. Αν νιώθετε ότι πνίγεστε από τη ρουτίνα της ζωής σας, τώρα νιώθετε πιο ευτυχισμένοι, σκεπτόμενοι λογικά και πρακτικά. Ασχοληθείτε με κατευναστικές δραστηριότητες, όπως τη ζωγραφική, το χορό, τη μουσική, το διαλογισμό, την πεζοπορία, τη λήψη φωτογραφιών, τις τέχνες, θα σας κάνουν να χάσετε την αίσθηση του χρόνου.

Δεν προορίζεστε να είστε ο περιπλανώμενος, μοναχικός λύκος σε αυτή τη ζωή. Και σίγουρα είστε ελεύθεροι από αμφιβολίες, ξέρετε ότι δεν έχετε γεννηθεί για να είστε μόνοι αλλά για να ενσωματωθείτε σε ένα δυναμικό ερωτικό δίδυμο. Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας καλεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με έναν άνθρωπο που αγαπά την προσωπικότητά σας και σας ενθαρρύνει να αναπτυχθείτε. Κάποιος που σας ταιριάζει έρχεται τελετουργικά κοντά σας, γι’ αυτό έχετε την καρδιά και τα μάτια σας ορθάνοιχτα. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίπτωση σαν αυτό που λέμε «τα αντίθετα έλκονται», έτσι οι προσδοκίες σας εκπληρώνονται.

Θέματα χρημάτων που έχετε από κοινού με τους άλλους ή ζητήματα που περιορίζουν την ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων σας, έρχονται στο προσκήνιο χάρη στον Άρη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, για να ξεκαθαριστούν και να απαλύνει η ψυχή σας. Ο όγδοος οίκος κυβερνά τις σκοτεινές, κρυφές δυνάμεις και τη δύναμη και σας υπενθυμίζει ότι ο νόμος της έλξης λειτουργεί αμφίδρομα. Αν σας επιβάλλονται οι φόβοι και οι εμμονές σας και κάνετε στο μυαλό σας τα χειρότερα σενάρια, σίγουρα θα συμβούν πραγματικά στη ζωή σας. Όπως λέει και ο Robert Downey: «Όταν νιώθεις ανησυχία και στεναχώρια, είναι σαν να προσεύχεσαι να πραγματοποιηθούν οι χειρότεροι φόβοι σου! Αν είσαι ήρεμος συναισθηματικά, τότε θα έρθουν στη ζωή σου όλα τα καλά».

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529