ezwdia skin
Μηνιαίες

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/12 - 31/12
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 17

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Πάνω στον ενθουσιασμό σας αλλά και τον εγωισμό σας, μπορεί να ξεχάσετε προς στιγμήν τις ανάγκες του αγαπημένου σας. Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ανάβει το πάθος σας αλλά μπορεί να χρειαστεί να κάνετε πίσω. Τι νομίζετε… αξίζει να φωνάζετε για να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας; Παίρνετε το λάθος δρόμο. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, παίρνει την κούραση που έχει συσσωρευτεί από τα πολλά καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Η πίεση στην καθημερινή σας ζωή φεύγει μακριά, καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας τις προβλεπόμενες προθεσμίες. Λαμβάνετε βοήθεια από τους συνάδελφους σας, δεν αφήνετε τα πράγματα την τελευταία στιγμή, όπως συνήθως κάνετε, και όλα μπαίνουν σε τάξη και οργάνωση.

Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να εκτιμήσετε αν η προσπάθεια που έχετε κάνει για αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις σας έχει ανταπόκριση από τους αγαπημένους σας. Τώρα είστε πιο ευέλικτοι και συμβιβαστικοί, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μια «win-win» σχέση ή συνεργασία. Ξαφνικά, συνειδητοποιείτε ότι ο έρωτας δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδια, σκέφτεστε σοβαρά το μέλλον σας. Τώρα έχετε τη δέσμευση μέσα στο μυαλό μας, επιδιώκετε να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους με το σύντροφό σας. Είστε πρόθυμοι να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του και να μιλήσετε μαζί για τους κοινούς στόχους και τα όνειρά σας.

Πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας; Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, μπορεί να σας φέρει μια συναρπαστική εργασία, η οποία βάζει αρκετά χρήματα στην τσέπη σας αλλά απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς και θυσία της πολύτιμης διασκέδασής σας. Ή θα μπορούσατε να πάρετε έξτρα μετρητά, με τη μορφή ενός μπόνους ή αύξησης ή προμήθειας, μόνο και μόνο για να τα ξοδέψετε την ίδια στιγμή, καθώς μια έκτακτη δαπάνη μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά, η οποία κλονίζει τον προϋπολογισμό σας. Υιοθετήστε μια μετριοπαθή στάση όταν πρόκειται για τα χρήματα και τις ευθύνες σας και αλλάξτε τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας με σκοπό την εξοικονόμηση. Έχεις δώρο από το e-zwdia.gr! Μάθε τι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου για τον μήνα Δεκέμβριο! Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr σου κάνουν δώρο 4 sms με όλα τα γεγονότα που αφορούν την ερωτική σου ζωή! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 5559 Για παράδειγμα αν είσαι ΚΡΙΟΣ Στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5559

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την αισθηματική σου ζωή τον νέο μήνα τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 μόνο με 1,23/λεπτό. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν!

Μοναδικά τα γούρια για το 2016 από το ilovezen.gr που κλέβουν τις εντυπώσεις! Κάντε τα δικά σας! Δείτε τα υπέροχα γούρια εδώ

 

Διαβάστε επίσης:

Ερωτικές Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2015.

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

μόνο με 1,23/λεπτό.

 

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529

 

Κλείσε τώρα ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή.

Κάλεσε στο 211 188 3555 με αστική χρέωση

για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!