Μηνιαίες

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/12 - 31/12
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Ανεβαίνει η αδρεναλίνη σας στα ύψη και παίρνετε τα ρίσκα για ένα νέο ειδύλλιο. Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της σεξουαλικότητας, της μακροπρόθεσμης χρηματοδότησης και των κοινών οικονομικών πόρων, φέρνει ένα νέο πάθος στο δρόμο σας ή αν υπάρχουν ρωγμές στη σχέση σας, κάνετε προσπάθειες να τις θεραπεύσετε και να τις κλείσετε. Δεδομένου ότι κανένας άνθρωπος στον πλανήτη Γη δεν είναι τέλειος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδεχτείτε τον αγαπημένο σας, με τα προτερήματα και τις αδυναμίες του. Επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά τα ακίνητα και το παθητικό εισόδημα, μπορεί να αγοράσετε ή να πουλήσετε ιδιοκτησία, να επιλύσετε μια νομική υπόθεση, να αποπληρώσετε ένα χρέος ή να λάβετε κεφάλαια από μια εξωτερική πηγή, ίσως από έναν επενδυτή, μια κληρονομιά ή μια επιχορήγηση.

Προβάλλετε τις ιδέες σας και αναλογιστείτε το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους και ίσως κάτι να θέλετε να αλλάξετε. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας βοηθά να θέσετε νέους προσωπικούς στόχους, είστε στο προσκήνιο και με πολύ κόσμο. Ίσως αρχίσετε να εργάζεστε, ίσως συναντήσετε τον έρωτα των ονείρων σας ή κάποιο άλλο άτομο που σας βοηθά στη σκάλα της επιτυχίας, έναν ειδικό που αποδέχεται τις ιδέες σας και την καλή πρώτη εντύπωση που κάνετε. Περνάτε στους άλλους το μήνυμά σας, παίρνετε σημαντικές αποφάσεις ζωής, είστε ο χαρούμενος και αγαπημένος φίλος των άλλων. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας κατά κάποιο τρόπο, αφού νιώθετε και μια εσωτερική αλλαγή.

Η νέα Σελήνη ​​στον όγδοο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων οικονομικών και κοινών πόρων, σας γεμίζει με νέα ενέργεια και ίσως αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να συγχωνεύσετε τα ταλέντα και τα περιουσιακά στοιχεία σας με κάποιον άλλον για να δημιουργήσετε περισσότερα χρήματα από κοινού. Αν έχετε κάποια συνεργασία, μπορεί να αποφασίσετε μαζί να μειώσετε το κόστος της επιχείρησής σας, για να συγκεντρώσετε περισσότερα χρήματα ή να αποφασίσετε από κοινού να κόψετε κάποια από τα έξοδά σας στο μισό, για παράδειγμα. Μήπως θέλετε να βάλετε υποθήκη; Ή κάποιο ποσό χρημάτων για αποταμίευση; Συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο, ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει με τα χρήματά σας ή να μειώσει το χρέος σας. Δεν ακούγεται σαν ένα νέο ξεκίνημα;

Ο Άρης στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου και στον οραματιστή ένατο οίκο σας, φουντώνει την επιθυμία σας για ελευθερία και περιπέτεια, βοηθώντας σας να ονειρευτείτε τα όνειρα τα μεγάλα και πάλι. Ναι! Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα μεγάλο κύμα έμπνευσης. Μπορεί και να αρχίσετε ακόμη να περιεργάζεστε μια νέα γνώση ή να κάνετε ένα ταξίδι σε απομακρυσμένες περιοχές για ένα συνέδριο εργασίας ή απλά για αναψυχή ή ίσως ακούσετε ξαφνικά μια μεγάλης απόστασης ευκαιρία εργασίας. Συμβουλή: Αποφύγετε να κάνετε κάτι δραστικό που θα σας βάλει σε δύσκολη θέση. Ο παρορμητισμός σας ίσως σας οδηγήσει στην ανάληψη ρίσκων. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, ενεργώντας όμως με τη δέουσα επιμέλεια πρώτα.


  Διαβάστε επίσης:

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529