ezwdia skin
Μηνιαίες

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/07 - 31/07
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 15

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Μεταδίδετε με στόμφο και σιγουριά τις ιδέες σας, είστε ευχάριστοι και χαρούμενοι στην επικοινωνία, χάρη στην Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Τώρα δεν φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας, προβάλλετε ένα δημιουργικό έργο σας, εισπράττετε την κοινωνική αποδοχή και τους επαίνους από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας ζητά να επανεξετάσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις κα την ακίνητη περιουσία σας. Συμβουλή: μην ανοίγετε συζητήσεις για το παρελθόν που δεν οδηγούν πουθενά, σκεφτείτε ότι η οικογένειά σας και η παιδική σας ηλικία δεν είναι πάντα τροχοπέδη για την ευτυχία σας.

Μπορεί να αισθανθείτε άγχος ή ακόμα να νιώσετε απογοητευμένοι από την οικονομική σας κατάσταση καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Επίσης, να είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί σχετικά με το ποιόν θα επιλέξετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας γύρω από τα χρήματα και τα προσωπικά σας αποκτήματα ή λεπτομέρειες επιχειρηματικών οικονομικών συναλλαγών. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ένα φλέγον οικονομικό ζήτημα ή να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα που σας χρωστούν χρήματα. Επίσης, αν κάποιος σας ζητήσει χρήματα, είναι πολύ σημαντικό να είστε επιλεκτικοί σε αυτούς που δανείζετε και να θέσετε τα όριά σας. Ίσως και να μη μπορέσετε να τα πάρετε πίσω.

Εάν ένα περιουσιακό στοιχείο σας προκαλεί περισσότερη θλίψη από ό, τι αξίζει να το κρατήσετε στη ζωή σας, η πρώτη πανσέληνος του μήνα στον όγδοο οίκο σας, της ακίνητης περιουσίας και της αναγέννησης, σας ωθεί να το πουλήσετε ίσως ακόμη και σε χαμηλότερη τιμή απ’ ότι το έχετε αγοράσει, μόνο και μόνο για να νιώσετε ελεύθεροι. Το φεγγάρι σας αναζωογονεί, αφού καθαρίζει από τη ζωή σας ό, τι δεν σας χρειάζεται  και δημιουργεί σωματική και πνευματική δύναμη. Με τη δεύτερη πανσέληνο του μήνα στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, επεκτείνεστε και φιλοσοφείτε τη ζωή. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, κάνετε νέες διαπολιτισμικές γνωριμίες ή μια συμφωνία με έναν πελάτη που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση ή απλά σαλπάρετε για μέρη μακρινά και ονειρεμένα.

Λειτουργείτε με ορθολογισμό και βάζετε τάξη στην οικονομική σας κατάσταση, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μειώσετε τις δαπάνες σας και να κάνετε καλύτερη κατάρτιση του προϋπολογισμού σας. Αν είχατε στο παρελθόν ξοδέψει τα χρήματά σας σε περιττές  πολυτέλειες, τώρα ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε για πράγματα που δεν σας είναι χρήσιμα. Αν είχατε περάσει από μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, τώρα εξισορροπείτε την κατανομή των εξόδων σας και αποπληρώνετε τα χρέη σας. Δεν θέλετε οι άλλοι να αμφισβητούν την αξία σας, θέλετε να πληρώνεστε για τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας ενώ οι ιδέες σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη και οργάνωση στην οικονομική σας κατάσταση.

Ο Βούδας στο feng shui είναι σύμβολο της ειρήνης, της προστασίας και της καλής τύχης. Φέρνει ατμόσφαιρα ικανοποίησης και γαλήνης σε κάθε σπίτι. Αποκτήστε σήμερα έναν  Βούδα κάνοντας κλικ εδώ

Μάθε όλα όσα σε περιμένουν αστρολογικά αυτόν το μήνα! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων Κάλεσε 14540 Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529

 

 
Διαβάστε επίσης:

 

Κλείσε τώρα ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο 

με έως και 50% έκπτωση μόνο για λίγες ημέρες! 

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή μόνο με 50 ευρώ την ώρα.

Κάλεσε στο 211 188 3555 με αστική χρέωση

για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!

  

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529