ezwdia skin
Μηνιαίες
23
10
2014

Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/10 - 31/10

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Λίγη δημιουργικότητα και ερωτικό παιχνίδι μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας. Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας χαρίζει πάθος και χαρά και μια παρορμητική διάθεση και τόλμη να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ως ζώδιο του Αέρα, αναζητάτε τη διανοητική διέγερση και την αλλαγή, και έχετε επίσης την καταπληκτική ικανότητα να χαίρεστε τη ζωή, διασκεδάζοντας και φλερτάροντας, χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Αν είστε δεσμευμένοι, βρίσκετε εφευρετικές λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας και ίσως ακόμη και να γελάτε με κάποια από αυτά. Όμως, ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά με τον αγαπημένο σας ή κάποιον συνεργάτη σας και θέστε τα όριά σας.

Δεν είστε από τα άτομα που μπορούν να σας περιορίσουν και θα εφαρμόσετε την ίδια φιλοσοφία με τους φίλους σας. Υπό την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, μπορεί να προκύψει μια ξαφνική αλλαγή στην κοινωνική σας ζωή. Καθώς ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης οτιδήποτε συσχετίζεται με την τεχνολογία, μια ξαφνική ευκαιρία στο διαδίκτυο θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για την αύξηση του τραπεζικού λογαριασμού σας ή θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τον έρωτα. Να είστε σε ετοιμότητα, δεν θέλετε να σας ξεφύγει από τα χέρια σας.

Βάλτε αποδοτικότητα και οργάνωση στη ζωή σας. Η Ηλιακή έκλειψη ηλεκτρίζει τον έκτο οίκο σας, τον τομέα της εργασίας σας, και ανοίγει τις πόρτες σε μια επαγγελματική ευκαιρία, η οποία ήταν στάσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ή θα μπορούσατε να έχετε μια ξαφνική αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα σας ή ο  απροσδόκητος φόρτος εργασίας σας, σας δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος. Αντί να τα επωμιστείτε όλα μόνοι σας, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με την υποστήριξη των προσφιλών σας ατόμων ή των συναδέλφων σας. Αναθέστε κάποια από τα καθήκοντά σας στους έμπιστούς σας. Αυτό και μόνο μπορεί να φέρει απίστευτα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών.

Μόνο με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, θα κερδίσετε πραγματικά την εμπιστοσύνη των άλλων. Από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον καθημερινό έκτο οίκο σας και σας καλεί να βάλετε πρόγραμμα στη ζωή σας, να έχετε το μυαλό σας σε εγρήγορση, έτσι ώστε να μηn ξεχνάτε τα σημαντικά ραντεβού σας. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ίσως η σχέση σας περάσει από κάποιες δοκιμασίες και θλίψεις. Θέλετε τα πάντα και τα θέλετε τώρα, αλλά δεν θα τα έχετε. Μην ψάχνετε τώρα αν είστε στην ίδια σελίδα με τον αγαπημένο σας, ούτε και να δεσμευτείτε σε υποσχέσεις. Αν είστε μόνοι, ίσως μια παλιά αγάπη κάνει την επανεμφάνισή της.

 


 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529