Μηνιαίες
25
07
2014

Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/07 - 31/07

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Εκφραστείτε, φλερτάρετε, εκθειάστε τα ταλέντα σας και με υπερηφάνεια παρουσιάστε μια πρωτότυπη ιδέα και τον εαυτό σας. Μέχρι τις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας φέρνει πιο κοντά στον αγαπημένο σας, μιλάτε ασταμάτητα, παίζετε και φλερτάρετε. Τώρα λέτε: «Δεν πάω την κανονική ώρα για ύπνο αλλά θα είμαι μέσα σε πολύ κόσμο και …ό, τι προκύψει». Να είστε σε εγρήγορση όσον αφορά τα οικονομικά σας και προσεκτικοί στο πώς ξοδεύετε μετά τις 18 Ιουλίου, όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της πολυτέλειας. Μια συμβουλή: Η σφοδρή επιθυμία σας για καλοπέραση δεν έχει όρια, έτσι μην κάνετε περιττές αγορές, χωρίς έναν προϋπολογισμό, γιατί αργότερα θα νιώσετε αναστάτωση για τη μελλοντική οικονομική σας πορεία.

Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του και ψάξτε βαθύτερα, κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Με την Πανσέληνο στον οικείο και σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, δεν θα είστε τώρα και τόσο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες ή πάρα πολύ επιδεικτικοί στην προσέγγισή σας αλλά λίγο πιο ήσυχοι και μυστηριώδεις. Αν είστε σε σχέση, δεν ψάχνετε τώρα τη διασκέδαση, παρά μόνο αναζητάτε να απολαύσετε καυτές ερωτικές νύχτες πίσω από κλειστές πόρτες. Το φεγγάρι φέρνει κάποια ισορροπία και στα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους. Προσοχή! Με τη σφοδρή επιθυμία σας για ζωή και διασκέδαση, είναι εύκολο να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Η διάθεσή σας αλλάζει σημαντικά προς το καλύτερο, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει το χαρούμενο τρίτο οίκο σας, της συνομιλίας και των ιδεών. Μπορείτε να εξορκίσετε τις απογοητεύσεις των τελευταίων μηνών, να βγείτε έξω, να συναντηθείτε με τους φίλους σας, να ανταλλάξετε νέες και συναρπαστικές ιδέες. Έχετε την εξουσία της ευγλωττίας και της πειθούς και χάρη στο φεγγάρι, μαγνητίζετε τους πάντες με τον τρόπο επικοινωνίας σας. Με την ευφυΐα σας, μπορείτε να χειριστείτε οποιαδήποτε πρόκληση ή δίλημμα με ευκολία και με ταχύτητα. Προγραμματίστε σημαντικές συναντήσεις, καθώς θα τους εντυπωσιάσετε όλους με το κοφτερό μυαλό σας.

Αρχίστε την εξάσκηση, αυτό το μήνα, στο να είστε λιγότερο εγωιστές και αλαζόνες με τον αγαπημένο σας, καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Η επιθυμία σας να δημιουργήσετε με τον αγαπημένο σας, θέλετε τώρα να πάρει σάρκα και οστά, έτσι μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε ένα μωρό μαζί του. Μια συμβουλή: Με τον Άρη είναι απαραίτητο να προφυλαχθείτε από την κριτική του κοινωνικού σας περίγυρου, όσον αφορά τη σχέση σας, εξάλλου η δική σας γνώμη είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη φήμη και τη δημιουργικότητα, έτσι μπορείτε τώρα να προβάλλετε το έργο σας, αφού είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, τόλμη και αισιοδοξία.

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529