Μηνιαίες

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/03 - 31/03
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 11

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

 

Είστε ιδεαλιστές και αισιόδοξοι, καθώς η Αφροδίτη το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, φέρνει μια χαρούμενη νότα στη ζωή σας. Τώρα δεν δείχνετε και τόσο τη συναισθηματική πλευρά σας, ψάχνετε μια αγάπη που κεντρίζει το μυαλό σας και την οξυδέρκειά σας, είστε περισσότερο φιλάνθρωποι, ίσως στην καλύτερη περίπτωση αποφασίσετε να εξυπηρετήσετε την ανθρωπότητα με έναν πρωτοποριακό τρόπο. Ο Άρης, επίσης, στον ενδέκατο οίκο σας όλο το μήνα καθιστά δύσκολο να έρθετε σε συμφωνία με τους φίλους σας ή μια ομάδα. Αντί να εξαναγκάζετε τους άλλους για συναίνεση, κάντε λίγο πίσω και μην ηλεκτρίζετε την ατμόσφαιρα, εκδηλώνοντας έναν καταιγισμό ιδεών. Ίσως εφαρμόσετε τις νέες πρωτοπόρες ιδέες σας σε μια καινοτόμο επιχείρηση την οποία προβάλλετε στο διαδίκτυο.

Όνειρα γλυκά και ονειρεμένα σας στέλνει η Αφροδίτη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, όπου θα βρίσκεται στον ονειρικό και ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας. Η προτεραιότητά σας είναι να θεραπεύσετε τις πληγές της ψυχής σας από μια παλιά αγάπη και να αναπαυτείτε. Σκέφτεστε ένα νέο όραμα στην ερωτική σας ζωή και το υποσυνείδητό σας ενεργοποιεί νέα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα! Έχετε ένα δημιουργικό όραμα που θέλετε να το υλοποιήσετε; Ένα περιπετειώδες ταξίδι μήπως; Έναν πλούσιο πελάτη; Να βρείτε την αδελφή ψυχή σας; Μια ανέλπιστη τύχη στα λεφτά; Ό, τι θέλετε πιο βαθιά μπορεί να γίνει δικό σας, μόνο αν βάλετε το συναίσθημα και την ψυχή σας σ’ αυτό. Κάντε αυτό που συνηχεί με την ψυχή και τα ιδανικά σας.

Η σχέση σας με τους γονείς σας, τα παιδιά σας ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας  μπορεί να περάσει από κάποιες δυσάρεστες αλλά αναγκαίες αλλαγές χάρη στην Πανσέληνο στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Το φεγγάρι στρέφει την προσοχή σας στο προσωπικό σας χώρο, ίσως αποφασίσετε να τον διακοσμήσετε, να τον κάνετε πιο ζεστό. Από κοινωνική πεταλούδα γίνεστε πιο νωχελικοί, πιο υποτονικοί και πάτε πίσω στις αναμνήσεις του παρελθόντος. Τώρα, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πως η βοήθεια και η φροντίδα που δώσατε σε κάποια προσφιλή σας πρόσωπα άξιζαν τον κόπο, καθώς μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα δείτε ότι κάποιες σχέσεις σας γίνονται πιο οικείες και με περισσότερη εμπιστοσύνη.

Με την Ηλιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα μπορούσατε να δείτε το όνομά σας στα φώτα της δημοσιότητας μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Το φεγγάρι δημιουργεί νέες ευκαιρίες για να επεκταθείτε, να ενισχύσετε τη φήμη σας, να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές προκλήσεις. Αγκαλιάστε το νέο ρόλο σας ως ηγέτης, ακόμη και όταν μοιράζεστε τα φώτα της δημοσιότητας με τους άλλους. Με αυτή την Ηλιακή έκλειψη, θα μπορούσατε να κάνετε μια σημαίνουσα επαγγελματική γνωριμία  ή να μπείτε σε έναν ελίτ κοινωνικό κύκλο. Ακόμα κι αν είστε ήδη επώνυμοι, αυτά που θα μάθετε κατά τους επόμενους έξι μήνες θα είναι ανεκτίμητα για την επαγγελματική σας πορεία και την κοινωνική άνοδό σας.

 

Πάρε τις ερωτικές προβλέψεις της Άνοιξης

στο e-mail σου δωρεάν! 

Η επικεφαλής της αστρολογικής ομάδας του e-zwdia.gr

Νάνσυ Πατμάνογλου γράφει για όλες τις ερωτικές εξελίξεις της Άνοιξης σύμφωνα με τις δύο εκλείψεις.

Συμπλήρωσε το e-mail και το ζώδιό σου
κάνοντας κλικ εδώ

 

Διαβάστε επίσης:

 

 Νέα υπηρεσία από το e-zwdia.gr!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή.

Κάλεσε στο 211 188 3555 

με αστική χρέωση για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!

  

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529