Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

 • Κριός
 • Ταύρος
 • Δίδυμοι
 • Καρκίνος
 • Λέων
 • Παρθένος
 • Ζυγός
 • Σκορπιός
 • Τοξότης
 • Αιγόκερως
 • Υδροχόος
 • Ιχθύς

Προβλέψεις

01/08 - 31/08
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 21

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Συνδυάστε την κοινωνική σας ζωή με δραστηριότητες που σας ηρεμούν και βρεθείτε με ανθρώπους που αναγνωρίζουν την αξία σας. Με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αναζητάτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων, ίσως πουλήσετε ένα σπίτι ή απλά διακοσμήσετε το ήδη υπάρχον, θέλετε να κάνετε το εσωτερικό του πιο όμορφο και άνετο. Όμως, παράλληλα νιώθετε την ανάγκη να αποδείξετε την αυτονομία σας στους γύρω σας και αυτό σας εμποδίσει από τη χαρά της αρμονίας και της ισορροπίας, καθώς ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενισχύει τον εγωισμό, την έπαρση και την αδιαλλαξία σας. Μπορείτε να συμβιβαστείτε, όμως ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τα πρότυπά σας.

Με τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, είστε αποτελεσματικοί στην επικοινωνία και στις πωλήσεις, υπερέχετε αν ασχολείστε με ένα επάγγελμα που περιλαμβάνει τη διδασκαλία ή την επιστημονική κατάρτιση. Άφθονη διασκέδαση αλλά και χαρούμενοι άνθρωποι σας περιβάλουν, ξέρετε πώς να αγγίξετε την ψυχή των άλλων μόνο με μια λέξη σας. Πάτε σε μια γειτονιά που έχει πολιτιστικές εκδηλώσεις και είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, όχι μόνο θα σβήσετε τη δίψα σας για πνευματική διέγερση, αλλά θα κάνετε και νέες γνωριμίες, που θα σας ενθουσιάσουν.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας θα μπορούσε να σας ωθήσει να πείτε ξαφνικά και χωρίς προσεκτική εξέταση λόγια που δεν εννοείτε. Ίσως ακόμα διασπείρετε σε ένα ευρύ κοινό κάποιες λυπηρές πληροφορίες ή ακόμα και ανυπόστατες φήμες. Θα μπορούσε επίσης να σας παρουσιαστεί μια συναρπαστική ευκαιρία, ερωτική ή επαγγελματική, μέσω κάποιου που ζει μακριά σας ή ακόμα και να ταξιδέψετε στα πέρατα της γης. Οι εκλείψεις απαιτούν γρήγορη δράση, έτσι ετοιμάστε τη βαλίτσα σας και ανανεώστε το διαβατήριό σας. Θα μπορούσατε να βρεθείτε σε ένα αεροπλάνο νωρίτερα από ό,τι νομίζετε! Η αστρολόγος Νάνσυ Πατμάνογλου προβλέπει όλα όσα θέλεις να ξέρεις για ερωτικά, επαγγελματικά, οικογενειακά το νέο μήνα! Μάθε με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο

Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις

καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό (με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή

με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms

Διαβάστε επίσης:

Ερωτικές συμβουλές Αυγούστου 2016

Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2016

Μηνιαίες ερωτικές Ταρώ Αυγούστου 2016

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι