ezwdia skin
Μηνιαίες

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/09 - 30/09
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 15

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Χαρά και ευτυχία σας φέρνει και πάλι η ορθόδρομη πορεία της Αφροδίτης στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας και σας βοηθά να προβάλετε τον διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα σας, να κάνετε νέα όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας, να δείτε τη ζωή περισσότερο σαν παιχνίδι. Με το χιούμορ και τα αστεία σας είστε μαγνήτης για το αντίθετο φύλο αλλά και καταφέρνετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια στη σχέση σας. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να μην είστε επιτακτικοί στις απόψεις σας με τον αγαπημένο σας και να προσπαθήσετε να συμφωνήσετε σε ό, τι διαφωνείτε. Επειδή οι ανάδρομες πορείες των πλανητών μπορεί να φέρουν πίσω ανθρώπους από το παρελθόν σας, μπορεί να ακούσετε κάτι από έναν/μία πρώην ή μια παλιά αγάπη θα μπορούσε να είναι στο μυαλό σας περισσότερο από το συνηθισμένο.

Η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει καταλυτικές αλλαγές στις οικογενειακές σχέσεις σας ή θα αντιμετωπίσετε μια ξαφνική στροφή στη δυναμική της οικογένειάς σας ή τη ζωή στο σπίτι σας. Αναπροσαρμόζονται το κοινωνικό σας δίκτυο και οι φιλίες σας, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον φιλικό και αλτρουιστικό ενδέκατο οίκο σας. Ίσως εντελώς ξαφνικά αποφασίσετε να δώσετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή ξεκινήσετε εθελοντισμό. Και μην ξεχνάτε το θάρρος της Άννας Φρανκ, μια άλλη Δίδυμος, η οποία έγραψε στο ημερολόγιό της: «Εγώ θέλω να είμαι χρήσιμη στην κοινωνία και να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους, ακόμα και αυτούς που δεν γνωρίζω. Θέλω να συνεχίσω να ζω ακόμη και μετά το θάνατό μου! Και γι’ αυτό είμαι ευγνώμων στο Θεό, για το γεγονός ότι μου έδωσε αυτό το δώρο, δεδομένου ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να αναπτύξω τον εαυτό μου και να εκφράσω όλα αυτά που νιώθω μέσα μου»!

Έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση, είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, χάρη στον Άρη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της γνώσης. Μπορεί να σκεφτείτε να επεκτείνετε τις δημιουργικές σας ικανότητες παρακολουθώντας κάποια σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν στην καριέρα σας.  Στολίστε τα ακροδάχτυλά σας με τις πιο όμορφες iLoveZen δημιουργίες! Για όσες αγαπούν τα δαχτυλίδια, η μόδα προστάζει: τολμήστε να φορέσετε πολλά μαζί. Σε διαφορετικά μεγέθη, με ημιπολύτιμους λίθους ή χωρίς, σε διάφορα σημεία των δαχτύλων σας. Δείτε τα υπέροχα δαχτυλίδια του ilovezen εδώ

 Διαβάστε επίσης:

Ερωτικές Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2015.

 

 

Κλείσε τώρα ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο 

με έως και 50% έκπτωση μόνο για λίγες ημέρες! 

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή μόνο με 50 ευρώ την ώρα.

Κάλεσε στο 211 188 3555 με αστική χρέωση

για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!

  

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529