Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Δίδυμοι - 01/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 23

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Με την κοινωνική και μαγνητική Αφροδίτη ορθόδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, μπορείτε επιτέλους να συνδυάσετε τη δουλειά με την ευχαρίστηση και τη διασκέδαση. Βγείτε έξω με τους συναδέλφους σας, ενταχθείτε σε μια επαγγελματική ομάδα, στηριχτείτε στην ευφυΐα σας προκειμένου να εντυπωσιάσετε για να πάρετε τη δουλειά που θέλετε. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί και να πάρετε ένα ακριβό δώρο από τους πελάτες σας ή ακόμα και από το αφεντικό σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνει επιθετικούς και ανταγωνιστικούς, πιστεύετε στη δύναμή σας, ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας και γρήγορα. Θα πρέπει να κάνετε λίγο πίσω και να αξιολογήσετε μερικούς από τους προσωπικούς σας στόχους και να μη βιάζεστε.

Αφήνετε πίσω τον πόνο σας ανοίγοντας μια νέα σελίδα στη ζωή σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους. Εάν έχετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, ίσως είναι καλύτερα να μείνετε στη μοναξιά σας, να συγκεντρώσετε όλα τα γεγονότα πριν κάνετε το μεγάλο βήμα. Οι άνθρωποι μπορεί να μη σας λένε όλη την αλήθεια τώρα, ενώ η έμφυτη λογική σας επηρεάζεται από τις ενοχές ή τις θολές πληροφορίες. Σε περίπτωση αμφιβολίας, περιμένετε. Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στο δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να συγχωρήσετε κάποιον που σας πλήγωσε, να επουλώσετε μια παλιά πληγή ή να ασχοληθείτε με τα συναισθήματα της θλίψης και της απώλειας που μπορεί να έχετε καταστείλει.

Περνάτε τις καλύτερες μέρες σας, ζείτε την αληθινή αγάπη και το πάθος, χάρη στην Πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Θα αισθανθείτε σαν να πετάτε στα ύψη στη σχέση σας και η αυτοπεποίθησή σας, σας κάνει να νιώθετε ότι είστε ο κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού. Αφεθείτε στα μεγάλα οράματά σας και στα δημιουργικά όνειρά σας και στη συνέχεια απολαύστε όλα αυτά που σας φέρνει το σύμπαν. Ο νόμος της έλξης είναι σίγουρα με το μέρος σας, έτσι μπορεί να έχετε μια ερωτική πρόταση ή ακόμα και μια εγκυμοσύνη. Αν είχατε περάσει δύσκολα με την αγάπη σας, αυτή η Πανσέληνος σας δίνει ευχαρίστηση και αγάπη. Επειδή η Πανσέληνος έχει επιρροή έξι μηνών, ετοιμαστείτε για μερικά συναρπαστικά κοινά σχέδια, πριν από το τέλος του έτους! Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι