Μηνιαίες
20
09
2014

Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/09 - 30/09

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Γιατί να ασχοληθείτε τόσο πολύ με τη δουλειά σας ή τους φίλους σας, όταν έχετε στο πλάι σας τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα; Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας καλεί να παρακάμψετε για λίγο την κοινωνικότητά σας και να μείνετε στο σπίτι σας παρέα με τους αγαπημένους σας. Όσο βρίσκεται εδώ η Αφροδίτη, κάντε μια αναδρομή στις αναμνήσεις σας, δείτε κάποιους χαμένους συγγενείς ή ακόμα και μια παλιά αγάπη για την οποία νιώθετε ακόμα μια γλυκιά νοσταλγία. Εάν αισθάνεστε ένοχοι για τα λάθη σας, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι είστε άνθρωπος και σφάλλατε, αλλά υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα τα επαναλάβετε.
 
Αν θέλετε να δείτε πρόοδο στη ζωή σας, να βρείτε την αληθινή αγάπη ή τη δουλειά των ονείρων σας, είστε πρόθυμοι να κάνετε την προσπάθεια που απαιτείται για να γίνει πραγματικότητα; Η   Πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας και των μακροπρόθεσμων στόχων, μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ότι εσείς οι ίδιοι έχετε αποφύγει τη δική σας ευτυχία, εξαιτίας του φόβου ή των ευθυνών που δεν τολμούσατε να αφήσετε πίσω σας. Συμβουλή: Αν κάποιο άτομο βάζει εμπόδια στην καλή σας απόδοση στην εργασία σας και εποφθαλμιά τους τίτλους σας, δεν υπάρχει πολλή ουσία πίσω από όλη αυτήν την κατάσταση. Τα ταλέντα και τα επιτεύγματά σας αξίζουν περισσότερο απ’ όσο νομίζετε.
 
Σας περιμένει άφθονη διασκέδαση, χαρά και φλερτ χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού κάνετε έναν κοινωνικό πειραματισμό που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.
Ξαφνικά, αυτό που θέλατε από μια σχέση έρχεται γονατιστό στα πόδια σας. Ανοίξτε την καρδιά σας και τα μάτια σας σε ό, τι βαθιά επιθυμείτε. Θα γίνει πραγματικότητα! Είστε σε σχέση; Η αλλαγή του τοπίου θα σας βοηθήσει να βάλετε σε κίνηση τους τροχούς της ερωτικής φαντασίας σας. Αν υπάρχει κάποια ανεπίλυτη σύγκρουση, τώρα είναι η ώρα να την διευθετήσετε. Διαφορετικά, ίσως εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο δυσάρεστο αργότερα.
 
Ως γνωστόν, δεν μπορείτε να αρνηθείτε τις ατέλειωτες συζητήσεις και όταν μιλάτε, δεν σταματάτε! Ανεξάρτητοι καθώς είστε, κινείστε και δεν μπορείτε να αρνηθείτε τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες και τις κοινωνικές προσκλήσεις, έτσι και τώρα ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, από τις 14 του μήνα, σας φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο, ο οποίος σας επιτρέπει να διατηρήσετε την ταυτότητά σας. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί η δυναμική σας ενέργεια μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας. Κρατήστε το θυμό σας υπό έλεγχο, αν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κάποια άτομα, ώστε να μην κόψετε τις γέφυρες.

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529