ezwdia skin
Μηνιαίες

Μηνιαίες Προβλέψεις - Δίδυμοι

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/01 - 31/01
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στη ζωή σας, χάρη στην Αφροδίτη στον επεκτατικό και μαθησιακό ένατο οίκο σας. Ίσως ασχοληθείτε με την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή πάτε ένα μακρινό ταξίδι ή ακόμα και να μετεγκατασταθείτε, παρασυρόμενοι από μια δελεαστική οικονομική προσφορά. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, διευρύνετε το πελατολόγιό σας αλλά και τα κέρδη σας. Συνδέεστε με την παγκόσμια αγορά, ίσως με έναν πελάτη σε μεγάλη απόσταση ή ένα νέο κοινό, που σας μεταφέρει τον ενθουσιασμό του ή βάζει χρήματα στην τσέπη σας. Διευρύνετε το πεδίο της γνώσης σας και με το πρωτότυπο και ανοικτό μυαλό σας, ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο για την πορεία της ζωής σας. Ακόμα και τα καλύτερα σχέδια μπορούν να αλλάξουν.

Η στάση σας απέναντι στα χρήματα αλλάζει και εξελίσσεται, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα που κυβερνά τον πλούτο, τα περιουσιακά στοιχεία και την ιδιοκτησία. Αυτό μπορεί να ακούγεται καλό αλλά το φιλελεύθερο και σπάταλο ζώδιό σας συχνά φοβάται ότι θα παγιδευτεί σε κάτι μόνιμο ή σε ένα πρόγραμμα. Το φεγγάρι σας καλεί να προσπαθήσετε για την οικονομική σας σταθερότητα και να προχωρήσετε πέρα ​​από τους φόβους και τις αμφιβολίες σας, προκειμένου να κρατήσετε στο χέρι σας το κλειδί της αφθονίας.

Βλέπετε πιο πνευματικά και με ένα ευρύτερο πνεύμα τη ζωή, χάρη στη νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, της φιλοσοφίας και των ταξιδιών. Μπορεί να είστε ​​σκεπτικοί αλλά και ανοιχτοί σε πλήθος νέων πληροφοριών αλλά και γνώσης. Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μια νέα γνώση; Πώς θα επωφεληθείτε από τις εμπειρίες σας; Για να εκτιμήσετε την πραγματικότητα της ζωής, ίσως ανατρέξετε σε μια νέα εκπαιδευτική γνώση ή πάτε ένα περιπετειώδες ταξίδι. Θα κάνετε απίστευτη πρόοδο, βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις και το μυαλό σας. Περίεργες συμπτώσεις θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε για το σκοπό σας στη ζωή. Ίσως να σκέφτεστε: «Θεέ μου, μακάρι να μπορούσα να κάνω αυτό το ταξίδι» και στη συνέχεια, ως δια μαγείας, εμφανίζεται ένα εισιτήριο ή μια ξαφνική πρόσκληση για το ταξίδι των ονείρων σας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή.

Αποκτάτε σφρίγος και ενθουσιασμό για να υλοποιήσετε τους στόχους σας αλλά μπορεί να βιώσετε κάποια ένταση με έναν πελάτη, το αφεντικό σας ή συνάδελφό σας, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, από τις 12 Ιανουαρίου. Τα κίνητρά σας για να πετύχετε φτάνουν στο ζενίθ. Έτσι, προβάλλετε αυτό το έργο υψηλού προφίλ που απλά έτυχε να πέσει στην αγκαλιά σας, ειδικά αν βάζει το όνομά σας στα φώτα της δημοσιότητας ή σταθεροποιεί τη θέση σας στην εργασία σας. Όμως, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν ταξιδεύετε, και ιδιαίτερα με το αεροπλάνο ή στο εξωτερικό, καθώς από τις 21 Ιανουαρίου, ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών. Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας είναι ενημερωμένο και τα εισιτήρια της πτήσης σας επιβεβαιωμένα και λάβετε μέριμνα για τις αποσκευές σας, θα μπορούσαν να συμβούν αρκετά απρόοπτα συμβάντα.