Μηνιαίες
22
08
2014

Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/08 - 31/08

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Ξεκινάτε νέα σχέδια και προβάλλετε με ζήλο τις δυνάμεις της πειθούς σας, χάρη στην Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας. Οι ιδέες σας θα μπορούσαν να είναι άκρως δημοφιλείς στο Facebook ή το Twitter, κι εσείς παίρνετε το μερίδιο της ανταμοιβής σας. Ίσως μιλάτε για την ιστορία της ζωής σας, δεν σταματάτε να φλυαρείτε και μην εκπλαγείτε αν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Το πρώτο βήμα για την μετατροπή των ευρηματικών ιδεών σας σε πραγματικότητα, είναι να τις προβάλλετε με σαφήνεια. Μια άλλη ενδιαφέρουσα αλλαγή: αναδιαμορφώνεται η σχέση με τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας, τον αγαπημένο σας.
 
Διαφοροποιείστε τις κοινωνικές επιλογές σας και κάντε νέες επαφές με ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά υπόβαθρα από το δικό σας. Αυτό είναι το κάλεσμα της Πανσελήνου στον επεκτατικό και χαρούμενο ένατο οίκο σας. Αν σας βασάνιζε η ιδέα του τι προσφέρετε στον εαυτό σας, ώρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Διψάτε για περιπέτεια και γνώση, θέλετε τώρα να ασχοληθείτε μόνο με χαρούμενες δραστηριότητες. Κάντε εγγραφή για μαθήματα ξένων γλωσσών, παρακολουθήστε ένα σεμινάριο ή αν ψάχνετε κάτι πνευματικό και μεταφυσικό, ακολουθήστε μια βαθιά γνώση ή ακόμα κάντε κάτι σαν … μάρκετινγκ για τον εαυτό σας ή απλά τραγουδήστε την αγάπη.
 
Διακόψτε και λίγο την πολύβουη δράση και μείνετε στο σπίτι σας να σκεφτείτε πώς να εξισορροπήσετε τις ανάγκες των αγαπημένων σας με τις δικές σας. Αυτό είναι το αίτημα της νέας Σελήνης που φωτίζει το ζεστό και οικείο τέταρτο οίκο σας. Αυτή η νέα Σελήνη όμως σχηματίζει μια δύσκολη αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να θέσετε όρια και να βγείτε από τη  σύγχυση. Θα μπορούσατε να πείτε στον εαυτό σας: «φτάνει πια, δεν μπορεί να με απορροφά πια η θλίψη του αγαπημένου μου προσώπου, όταν αυτός ο ίδιος δεν φροντίζει τον εαυτό του». Λέτε τέλος στις τηλεφωνικές κλήσεις που διαρκούν τρεις ώρες και δεν σας αγγίζουν πια τα …σπασμωδικά αναφιλητά.
 
Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα. Ο Άρης στο Σκορπιό και στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας καλεί να αλλάξετε ριζικά την καθημερινότητά σας, να βρείτε τρόπους για μια πιο υγιή διαβίωση, κάνοντας τη φροντίδα του εαυτού σας ύψιστη προτεραιότητα. Μαθαίνοντας τα οφέλη της άσκησης και των υγειών συνηθειών, κατανοείτε ότι υπάρχει ισορροπία μεταξύ των συναισθημάτων σας, των σκέψεών σας και της σωματικής σας υγείας. Και με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, το ζώδιο της μεταμόρφωσης, είστε πρόθυμοι να κάνετε μια βαθιά αλλαγή στη ζωή σας και να αναμορφώσετε πλήρως τις συνήθειές σας. Ποιος ξέρει; Ίσως επιστρέψετε στην κοινωνική σφαίρα με μια πιο λαμπερή, πιο ανανεωμένη λάμψη.

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529