Μηνιαίες
25
04
2014

Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5 - 21/6
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

01/04 - 30/04

 

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου
 
 
Βαδίζετε προς τα εμπρός και προς τα πάνω! Με την ευγενική Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα μπορούσατε να έχετε πολλά γεγονότα που σχετίζονται με την εργασία σας και ευκαιρίες που σας κάνουν χαρούμενους. Έτσι μην εκπλαγείτε αν όλοι συρρέουν πιο κοντά σας, να ακούσουν τι έχετε να πείτε, και η δημοτικότητά σας απογειώνεται. Θέτετε μακροπρόθεσμους στόχους, είστε πανέτοιμοι να κάνετε αισθητή την παρουσία σας, είστε φιλόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια. Έχετε θέα την …κορυφή του βουνού και μερικά εντυπωσιακά φιλόδοξα σχέδια. Τίποτα δεν μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τους στόχους σας και διαμορφώνετε ένα στρατηγικό σχέδιο που θα απογειώσει τα μεγαλόπνοα οράματά σας.
 
Η Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, της αγάπης και της γονιμότητας, σας καλεί να κάνετε κάποια έντονη εσωτερική ενδοσκόπηση γύρω από την αγάπη. Τα έντονα συναισθήματά σας θα είναι δύσκολο να τα ελέγξετε και ίσως βιώσετε ένα συνταρακτικό συμβάν, το οποίο σας κάνει ιδιαίτερα αγενείς αλλά μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα. Ίσως αναβιώσετε μια καταστροφική για την ψυχή σας προδοσία από το παρελθόν και τώρα βγάζετε όλα αυτά τα …αποτρόπαια συναισθήματά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε. Αυτή η έκλειψη θα ενεργοποιήσει σκιώδεις, παλιές, και ακόμη θαμμένες αναμνήσεις και συναισθήματα, τα οποία ίσως είναι δύσκολο να τα αποκωδικοποιήσετε κι εσείς οι ίδιοι. Αν είστε μόνοι, διερευνήσετε τι θέλετε από μια σχέση, γιατί μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, ένας μεγάλος έρωτας σας περιμένει.
 
Η Ηλιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος ενός κεφαλαίου ζωής και σας δίνει την τόλμη να ξεκινήσετε ένα άλλο. Ίσως έχετε εισπράξει εκμετάλλευση από μια αγάπη ή τον εργοδότη σας, ίσως δεν νιώθετε πια ασφάλεια και σταθερότητα, οπότε δεν αξίζει καν να διατηρήσετε τη σχέση. Ή ίσως ένα συγκεκριμένο έργο στην εργασία σας έχει χάσει πια την αίγλη του ή τα συμφέροντά σας έχουν αλλάξει δραστικά. Για το ζώδιό σας η συναρπαστική ζωή είναι ο αέρας που αναπνέετε. Έτσι, αν δεν έχετε πια ενθουσιασμό για μια ερωτική σχέση ή εργασία, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι ρόλοι στη σχέση σας ή να αλλάξετε ακόμα και επάγγελμα ή να δώσετε ένα τέλος.
 

Ένα υπόγειο ρεύμα αμφιβολίας μπορεί να είναι μαζί σας όλο το μήνα, καθώς ο ανάδρομος Άρης στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, σε ένα Μεγάλο Σταυρό με το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μπλοκάρουν την αυτο- έκφρασή σας, αντιτίθεστε στον αγαπημένο σας και ανταγωνίζεστε για μετασχηματισμό της σχέσης σας. Αν η έκτη αίσθησή σας στέλνει εκλάμψεις, ακούστε την. Έχετε το δικαίωμα να φέρετε τα αγαπημένα σας όνειρα στη γραμμή του τερματισμού και να διώξετε το ζοφερό παρελθόν. Είναι σίγουρο ότι θα γιορτάσετε τη νίκη σας, ίσως αργότερα όμως, αφού περάσετε από τις Συμπληγάδες πρώτα. Μπορεί να χρειαστεί να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, ακόμα και τις δαπάνες σας, ειδικά αν έχετε προσφέρει πολλά στον αγαπημένο σας. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε για τα πάντα, επειδή αισθάνεστε ότι πρέπει να συνεισφέρετε, διότι δεν θέλετε να φαίνεστε αναξιοπρεπείς. Ώρα να βάλετε τάξη.

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

 

Κάλεσε 14540

 

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529