Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Δίδυμοι - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 23

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Αποφασίζετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσετε σε βάθος τη σχέση σας, σκέφτεστε έντονα την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που ποτέ δεν φαίνεται να λύνεται. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο νοητικό τρίτο οίκο σας, σας ζητά να μιλήσετε με κατανόηση και συμπόνια και να μην ενεργείτε ψυχρά και άκαρδα. Ο Άρης κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να αφήσετε τις μάχες και την επιθετικότητα. Στοχεύστε περισσότερο στη σωστή προετοιμασία της ψυχής σας για τη νέα πορεία που θα ανοιχτεί σε ενάμισι περίπου μήνα όταν ο Άρης θα βρεθεί στο ζώδιό σας. Επανασχεδιάστε τον τρόπο ζωής σας, αφήνοντας οποιεσδήποτε κακές συνήθειες απομακρύνουν την ηρεμία σας.

Εάν ο συνολικός τρόπος ζωής σας χρειάζεται ανανέωση ή έχετε κουραστεί με τις απαιτήσεις των αγαπημένων σας προσώπων, η Πανσέληνος στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας παροτρύνει να αλλάξετε τις συνήθειες στο σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε ένα χρονοδιάγραμμα στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας, να αφήσετε πίσω σας ένα παρελθόν που δεν αξίζει να αναλύετε στο μυαλό σας. Και αν συνεχώς λέτε ότι δεν έχετε χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σας, κάντε ένα βήμα πίσω και αξιολογήστε τις προτεραιότητές σας. Αν δεν το κάνετε εσείς, ποιος θα το κάνει;

Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της κοινωνικότητας, και θέλετε να αποδράσετε από τις υποχρεώσεις και το καθήκον, να συνδεθείτε με τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για κοινωνική δικτύωση και νέες συνεργασίες, για να προβάλετε τις πρωτοποριακές ιδέες σας, ειδικά αυτές που περιλαμβάνουν την τεχνολογία. Ενώ είναι μέρος της γοητείας σας να είστε ανοιχτό βιβλίο, αυτό τώρα θα μπορούσε να τρομάξει τους ανθρώπους, προκαλώντας τους να φύγουν μακριά, καθώς μπορεί να θεωρήσουν ότι θέλετε να τους πλησιάσετε περισσότερο, πράγμα το οποίο ίσως και να μην είναι επιθυμητό από κάποιους. Αποκαλύψτε ακριβώς τόσα προσωπικά στοιχεία όσα για να λιώσει ο πάγος, αλλά όχι τόσο πολλά, καθώς θα θεωρηθείτε ότι εισβάλετε σε επικίνδυνα εδάφη. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι