ezwdia skin

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι Δίδυμοι - 01/12 - 31/12

 • Κριός
 • Ταύρος
 • Δίδυμοι
 • Καρκίνος
 • Λέων
 • Παρθένος
 • Ζυγός
 • Σκορπιός
 • Τοξότης
 • Αιγόκερως
 • Υδροχόος
 • Ιχθύς
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 23

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την έκγκριτη αστρολόγο:

Δες αναλυτικά πως επηρεάζει το ζώδιό σου:

 

Ψάχνετε την αδελφή ψυχή ή έχετε μια επιχειρηματική ιδέα; Η Αφροδίτη στον τυχερό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας φέρνει μια έκρηξη ενέργειας και σας προσφέρει μια εντελώς ξαφνική ερωτική γνωριμία ή μια καταπληκτική συμφωνία, πιθανώς με κάποιον από μεγάλη απόσταση ή το εξωτερικό. Οι εκδόσεις, η διδασκαλία και τα ταξίδια προσθέτουν στη ζωή σας χαρά και τύχη. Ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, μπορεί να φέρει κατά καιρούς στρες, καθώς θα υπάρχουν κάποιες υψηλές απαιτήσεις στην εργασία σας και αγωνίζεστε να τηρήσετε τις προθεσμίες και τις απρόβλεπτες υποχρεώσεις. Ή ίσως μπορεί να συγκρουστείτε με ένα συνεργάτη σας ή ανώτερό σας, που σας πιέζει με τις απαιτήσεις του. Από τη θετική πλευρά, αν είστε επιχειρηματίες, ίσως ακολουθήσετε μια πιο ανθρώπινη πολιτική στην εταιρεία σας, επιτρέποντας συχνά διαλείμματα στους εργαζομένους σας.

Η ζωή και η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας πιέζουν να πάρετε μια καταλυτική απόφαση. Αν αισθανόσασταν κολλημένοι στη γωνία, ήσασταν στη γκρίζα ζώνη και βρίσκονταν σε στασιμότητα η πρόοδός σας, το φεγγάρι αλλάζει τα πάντα, νιώθετε και πάλι πιο ενθουσιώδεις και ζείτε με πάθος τη ζωή. Τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για μια κατάσταση που σας προβληματίζει. Το πρόβλημα είναι πώς θα πάρετε μια απόφαση που πρόκειται να αλλάξει τη ροή της καθημερινής σας ζωής. Μην αρνείστε να απαντήσετε σε αυτήν την κλήση που σας κάνει το σύμπαν, πετάξτε με τα φτερά της ελπίδας και της αισιοδοξίας, το φεγγάρι θα σας βγάλει εκεί που θέλετε και θα έχετε ό,τι ζητάτε.

Ξεκινάτε το μήνα σας με ανανεωμένο σθένος, χάρη στη νέα Σελήνη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Κάθε μικρό πράγμα που επηρεάζει το σώμα σας, τον νου και την ψυχή σας, ακόμα και μια περιοριστική πεποίθηση, έχει μια συνέπεια και τώρα συνειδητοποιείτε πολύ καλά το κόστος που έχει στη ζωή σας. Το δεύτερο μισό του μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος επίσης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, και εφιστά την προσοχή σας στα χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους. Βεβαιωθείτε ότι τα άτομα στα οποία δανείζετε χρήματα είναι φερέγγυα, διαφορετικά ίσως και να μην τα πάρετε ποτέ πίσω. Αν έχετε επιχείρηση σκεφτείτε: Ποιός έχει κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη φέτος; Ανταμείψτε τον σωστά. Δε χρειάζεται να στερέψουν οι αποταμιεύσεις σας, αλλά μια μικρή, γενναιόδωρη χειρονομία λέει πολλά. Η αστρολόγος Νάνσυ Πατμάνογλου προβλέπει όλα όσα θέλεις να ξέρεις για ερωτικά, επαγγελματικά, οικογενειακά το νέο μήνα! Μάθε με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529

 

Διαβάστε επίσης:

Ερωτικές συμβουλές Δεκεμβρίου 2016

Μηνιαίες ερωτικές Ταρώ Δεκεμβρίου 2016

Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2016

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-12-01T00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι