Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Ιχθύς - 01/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 50

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Επιτέλους! Επανέρχεται η σαφήνεια στην ερωτική σας ζωή, καθώς η ερωτική Αφροδίτη στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και νιώθετε μαγεμένοι από μια νέα αγάπη. Ο θεός Έρωτας σίγουρα θα στείλει τα βέλη του επάνω σας, ζείτε παραμυθένιες στιγμές με την αγάπη σας ή έχετε μια ερωτική πρόταση ή μια εγκυμοσύνη! Ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αποσταθεροποιεί την ηρεμία στο σπίτι σας, καθώς κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα ή τώρα η διαβίωσή σας με τους άλλους είναι γεμάτη εντάσεις. Ίσως ακόμα κάποιος φύγει από το σπίτι σας ή απλά αγχώνεστε για μια ανακαίνιση ή με την προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας. Αποφύγετε επίσης να δεχτείτε επισκέψεις, θα εκνευριστείτε.

Ετοιμαστείτε να βρεθείτε σε μια κοινωνική λαίλαπα, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Σκέφτεστε συναρπαστικά νέα έργα και κάνετε στέρεα σχέδια. Οι ιδέες σας έρχονται γρήγορα, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι η διαίσθηση και η έμπνευσή σας ήταν σωστές! Ίσως αποφασίσετε να εμπλακείτε με την κοινότητά σας λίγο περισσότερο, ίσως και με τον εθελοντισμό. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και δεν είναι η ιδανική στιγμή για να υπογράψετε συμβάσεις και συμφωνίες. Έτσι, εάν σας προσφερθεί η ευκαιρία για οποιαδήποτε συμφωνία, διερευνήστε τα πράγματα και διαπραγματευτείτε, αλλά μη βιαστείτε να υπογράψετε δεσμευτικά έγγραφα.

Έντονα συναισθήματα και παθιασμένες μέρες σας περιμένουν, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Νιώθετε δυνατοί, είστε πιο συναισθηματικοί και ευάλωτοι από το συνηθισμένο. Πείτε στους αγαπημένους σας πόσο νοιάζεστε γι’ αυτούς και εκφράστε τις επιθυμίες σας. Σκεφτείτε σε βάθος: Πώς μπορείτε να αναπτύξετε τις οικείες και πιο κοντινές σχέσεις σας; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην έκτη αίσθησή σας, καθώς τώρα θα είναι περισσότερο ανεπτυγμένη. Όλοι μας έχουμε αυτήν την ικανότητα μέσα μας, είτε το πιστεύετε είτε όχι, απλά θα πρέπει να μάθετε πώς να την αξιοποιήσετε. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι