Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Ιχθύς - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 50

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Μη μείνετε μόνοι στο σπίτι σας, όχι μόνο θα νιώσετε πιεσμένα, αλλά θα χάσετε και την ευκαιρία να ζήσετε το ρομαντισμό και το πάθος. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σας, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε, να πειραματιστείτε στην αγάπη και να απολαύσετε τον έρωτα και τη ζωή! Εάν μπορείτε να ξεφύγετε λίγα λεπτά μακριά από το καθημερινό σας πρόγραμμα, κάντε το. Όμως προσοχή! Ο κόκκινος πλανήτης δημιουργεί κατά καιρούς νωθρότητα και αδράνεια, βρίσκεστε σε αμφιταλάντευση σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε. Μπορεί να πρέπει να ασχοληθείτε με το άγχος και τις ανησυχίες καταστάσεων του παρελθόντος, αλλά μην ανησυχείτε: Έχετε τα κίνητρα να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις και διεξόδους, για να αποβάλετε τη συναισθηματική υπερφόρτωση.

Η Πανσέληνος ζεσταίνει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, έτσι αφήνετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας, αναζητάτε τη θαλπωρή και τη ζεστασιά στην αγκαλιά του αγαπημένου σας. Αν νιώθετε ότι κάτι πάει στραβά στη σχέση σας, η απάντηση μπορεί να βρίσκεται σε αυτό που δεν είναι προφανές, έτσι συζητήστε με τον αγαπημένο σας και θα αποκαλύψετε πολλά. Αντί να ασχολείστε μόνο με τη σχέση σας, δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χώρο. Γεμίστε τις συναισθηματικές δεξαμενές με τους φίλους σας, τη δημιουργικότητά σας, τον εθελοντισμό σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να παραγκωνίσετε το δράμα και την αγωνία, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να φέρετε τον αγαπημένο σας πιο κοντά σας.

Φαίνεται να επιβραδύνεται ο ρυθμός της ζωής σας αυτόν το μήνα, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον νωχελικό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Αν και θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε νέους φίλους και να δικτυωθείτε κοινωνικά, ίσως και να μην επιθυμείτε ή να μην καταφέρνετε να ακολουθήσετε ένα κοινωνικό πρόγραμμα. Θα χρειαστείτε σίγουρα διαλείμματα για ξεκούραση, να είστε μόνοι με τον εαυτό σας. Έχετε περισσότερο ανάγκη την ανάπαυση και τον ύπνο, ένα μέρος της ψυχής σας αισθάνεται λίγο αποσπασμένο από το πλήθος, επιθυμείτε να κάνετε κάποια συναισθηματική επεξεργασία των εμπειριών του παρελθόντος. Από τη θετική πλευρά, ένα on-line δημιουργικό έργο ή μια συλλογική προσπάθεια παίρνουν μια μεγάλη ώθηση τώρα.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι