Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Καρκίνος - 01/05 - 31/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 39

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Η τόλμη σας και η δύναμή σας, σας ωθούν να κάνετε τη μεγάλη κίνηση στην καριέρα σας, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, της φιλοδοξίας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Αφήνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας και, κινούμενοι πρακτικά και στρατηγικά, αρχίζετε να χαρτογραφείτε μερικές από τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς τους στόχους των ονείρων σας και η θεά της αρμονίας ενεργεί ως καταλύτης. Νιώθετε αδρανείς και αναποτελεσματικοί, καθώς ο Άρης κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Αν έχετε συσσωρεύσει μέσα σας πόνο και οργή, τώρα θα νιώσετε συναισθηματική εξουθένωση, έτσι προτεραιότητα έχει η ηρεμία σας.

Ενώ εσείς ποτέ δεν θα ανακαλύψετε τον εαυτό σας αν δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματα των άλλων, έρχεται η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και φωτίζει τη δύναμη και την τόλμη να αποπλανήσετε με τη μυστηριώδη και γοητευτική παρουσία σας το αντικείμενο του πόθου σας. Κάποιος/α ο οποίος σας έλκει με τη δυναμική και σαγηνευτική παρουσία του, μπορεί να αναστατώσει τη ζωή σας κατά τους επόμενους έξι μήνες ή θα μπορούσατε να σπάσετε επιτέλους τον πάγο με κάποιον/α, ο οποίος θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Μιλήστε για τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε!

Εμπιστευθείτε το σύμπαν! Με την Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, κρατήστε σημειώσεις από όσα μηνύματα σας στέλνει το σύμπαν και να είστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για τους επόμενους έξι μήνες. Ίσως ακόμα έχετε προφητικά όνειρα, έτσι προσπαθήστε να τα θυμηθείτε πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι σας. Μιλώντας για ύπνο, θα χρειαστείτε σίγουρα περισσότερο από το κανονικό, επειδή ο εγκέφαλός σας θα εργάζεται υπερωρίες. Θα νιώσετε πολύ πιο ξεκούραστοι αν απενεργοποιήσετε το κινητό σας και όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές σας τουλάχιστον μία ώρα πριν κοιμηθείτε. Έτσι διαβάστε, σκεφτείτε ή κάντε ένα ζεστό μπάνιο πριν κοιμηθείτε, ρίχνοντας μια τελευταία ματιά στο Facebook! Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι