ezwdia skin

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Καρκίνος - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Αισθάνεστε ότι μπορείτε να εκπληρώσετε άνετα τα καθήκοντά σας; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και σας ζητά να μην πιέζεστε, βήμα προς βήμα θα ολοκληρώσετε τις εργασίες σας, ίσως όμως όχι τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε. Μπορεί ακόμα να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό συνεργάτη, ο οποίος αποδεικνύεται τυχερός για σας. Δε θα έχετε την υποστήριξη που θέλετε από τους φίλους σας και την ομάδα σας, το να βρεθεί συναίνεση δε θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε, καθώς ο Άρης κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομαδικών δραστηριοτήτων, κάνοντας την ομαδική εργασία λίγο αγχώδη. Μην αγχώνεστε με περιστασιακές συγκρούσεις ή με μια μη παραγωγική επαγγελματική συνάντηση, τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Συναρπαστικές ειδήσεις ή μια διαφωτιστική συζήτηση θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία των γεγονότων της ζωής σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Εάν περιμένατε απαντήσεις ή πληροφορίες κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, τώρα θα τις έχετε. Δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος κυβερνά τις γειτονιές, ενδέχεται να έχετε μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να μιλήσετε δημόσια στην κοινότητά σας, ίσως ακόμα να διδάξετε ή να κάνετε μια σημαντική ομιλία ή να συνεργαστείτε για ένα τοπικό έργο. Δεν αποκλείεται ακόμα να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας εθελοντικά.

Πλησιάζει μια μεγάλη στιγμή για την καριέρα σας, κάνετε νέα ξεκινήματα και πατάτε σε στέρεο έδαφος, χάρη στη Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ίσως πάρετε αυτήν την πολυπόθητη ηγετική θέση που επιθυμείτε καιρό, ίσως μάθετε νέες δεξιότητες και τελειοποιηθείτε στην ειδικότητά σας. Ευτυχώς, από τη φύση σας είστε ιδιαίτερα προσαρμοστικοί στις αλλαγές και την κλήση του καθήκοντος. Η επιπλέον προσπάθεια που καταβάλετε, τώρα θα αποπληρωθεί με μακροχρόνια και σταθερά αποτελέσματα. Συμβουλή: Ενώ εσείς μπορεί να θέλετε να γίνετε ηγετικοί και αυταρχικοί, μην το κάνετε. Μην πιέζετε τους άλλους εκδηλώνοντας τη δύναμη και την ηγεσία σας. Αν και σίγουρα δε θέλετε να αφήσετε τις μεγάλες ευκαιρίες να προσπεράσουν, σκεφτείτε πως ό,τι είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει, και εμπιστευθείτε το σύμπαν. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι