Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Κριός - 01/05 - 31/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 32

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός: 

Αρκετά ταλαιπωρηθήκατε από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, αλλά μην ξεχνάτε, σας προσέφερε αρκετά καρμικά μαθήματα στην αγάπη, το χρήμα και τις αξίες σας. Τώρα που ο πλανήτης της αρμονίας και του έρωτα επανέρχεται στο ζώδιό σας, ανεβαίνει το ηθικό σας και έχετε τη διάθεση για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Ενώ είναι καλό να είστε αυθόρμητοι και επικοινωνιακοί, ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας ζητά να σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Μερικές φορές απλά πρέπει να έχετε αυτοέλεγχο στα λόγια σας και να μην ασχολείστε με το αν ή όχι αρέσει στους άλλους ανθρώπους αυτό που κάνετε και λέτε. Οι δημιουργικές ιδέες σας θα βρουν το δικό τους ακροατήριο.

Καλύτερες μέρες ξημερώνουν για την οικονομική σας κατάσταση και τις αποταμιεύσεις σας, τις επενδύσεις σας, τα χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους και τα περιουσιακά σας στοιχεία, χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει τον όγδοο οίκο σας. Κάτι κρυμμένο έρχεται στο φως, έτσι ίσως κάνετε κάποια συνεργασία που ήταν μέχρι τώρα υπό διαπραγμάτευση ή διευθετήσετε ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή πάρετε κάποια επιχορήγηση ή βρείτε τους καλύτερους επενδυτές. Μπορεί επίσης να εξοφλήσετε ένα μεγάλο χρέος ή πάρετε κάποιο δώρο ή απλά βρίσκετε τρόπους για να ενισχύσετε το κομπόδεμά σας. Ο όγδοος οίκος είναι διαισθητικός και διερευνητικός, έτσι ψάξτε τις λεπτομέρειες και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Μιλήστε! Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, και επικοινωνείτε με όλον τον κόσμο. Εξορμάτε στην κοινωνική δράση, τραβάτε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης με τις μοναδικές ιδέες σας και την καλή σας θέληση προς τους άλλους γύρω σας. Ίσως ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για μια κοντινή απόδραση ή απλά ασχολείστε με νέες δραστηριότητες, που διεγείρουν το μυαλό σας. Με τη δυνατή επιχειρηματολογία σας και την πειθώ σας μαγεύετε τους γύρω σας, κάνετε νέες γνωριμίες, περνάτε χαρούμενες βραδιές, παίζετε, φλερτάρετε και διασκεδάζετε. Σίγουρα αυτός ο αυθεντικός τρόπος της έκφρασής σας θα σας κάνει να νιώθετε σαν να πετάτε σε νέα ύψη. Αγκαλιάστε όσους έρχονται τώρα κοντά σας! Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι