Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Σκορπιός - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 24

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Πόσο καιρό περιμένατε την αγάπη; Δε θα χρειαστεί να περιμένετε άλλο, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ρίχνουν στην αγκαλιά ενός παθιασμένου και ρομαντικού έρωτα. Είστε σε σχέση; Τολμάτε να ομολογήσετε στον αγαπημένο σας την αγάπη που τόσο καιρό είχατε αρνηθεί. Όμως προσοχή! Ο κόκκινος πλανήτης φέρνει στο φως παλιές πληγές που έχουν ματώσει τη ψυχή σας, μπορεί ακόμη η αδρεναλίνη σας να θέλει να δοκιμάσει τον απαγορευμένο καρπό, ίσως επειδή το πάθος σας διεγείρεται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Μην αφήνετε τη σκοτεινή πλευρά σας να εξουσιάζει την ψυχή σας, διώξτε τις σκιές και κυρίως σεβαστείτε τον αγαπημένο σας και τον εαυτό σας!

Η Πανσέληνος στον κοσμικό ένατο οίκο σας σάς χαρίζει μεγάλες ευκαιρίες για να επεκταθείτε και να εξερευνήσετε. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε για αναψυχή ή επαγγελματικούς λόγους, να κάνετε μια διάλεξη για έναν τομέα όπου έχετε εμπειρία ή να δείτε το όνομά σας σε έντυπη μορφή. Θα μπορούσατε ακόμη να κάνετε νέες γνωριμίες ή να βρείτε έναν πελάτη σε μεγάλη απόσταση, να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο ή ακόμη να πάρετε ένα πτυχίο. Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με παγκόσμιες υποθέσεις και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είστε έτοιμοι να γράψετε ένα βιβλίο ή να μοιραστείτε τις ιδέες σας με ένα ευρύτερο κοινό; Ένα εκδοτικό εγχείρημα παίρνει επίσης μια ώθηση από αυτήν την Πανσέληνο κι εσείς βλέπετε τα μεγάλα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά.

Η προσωπική σας ζωή είναι στο προσκήνιο αυτόν το μήνα, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Εκδηλώνετε την αγάπη σας, συνδέεστε βαθύτερα με τα μέλη της οικογένειάς σας, αλλάζουν ριζικά οι σχέσεις σας με κάποιους συγγενείς. Οι γυναίκες θα διαδραματίσουν ισχυρό ρόλο τώρα στη ζωή σας ή είναι δυνατόν να συμβεί μια εγκυμοσύνη αν το επιθυμείτε. Μπορεί επίσης να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, να κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων ή ακόμη και να αποφασίσετε να μετακινηθείτε. Εάν έχετε καιρό ένα σπίτι προς πώληση, τώρα θα μπορούσατε να το πουλήσετε.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι