Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Σκορπιός - 01/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Επιτέλους, λαμβάνετε τη σαφήνεια που θέλετε στην ερωτική σας ζωή χάρη στην ορθόδρομη Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ξέρετε ποια απόφαση θα πάρετε για αυτήν την παλιά αγάπη, θυμάστε και πάλι τον αγαπημένο σας. Μόνο φροντίστε να μην πετάτε στα σύννεφα μιλώντας για δέσμευση και για τα ονόματα των παιδιών σας. Ο Άρης κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό για μια πώληση ή αγορά ακινήτων, ίσως ακόμα χρειαστεί να πληρώσετε έξτρα χρήματα κι αυτό στερέψει τις αποταμιεύσεις σας. Μπορεί για παράδειγμα να ξοδέψετε για επισκευές στο σπίτι σας ή νομικά έξοδα ή να κάνετε λάθος εκτίμηση της αξίας ενός αντικειμένου, έτσι βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματικά ανάγκη αυτό που αγοράζετε.

Ευχαριστήστε τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, καθώς επαναφέρει το χαμένο πάθος σας και τη χαρά σας. Θα μπορούσατε να κάνετε τα πράγματα επίσημα στη σχέση σας, καθώς διαπιστώνετε ότι ο αγαπημένος σας είναι αφοσιωμένος και αξιόπιστος. Ίσως επίσης κάνετε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες, σχηματίζετε ένα δυναμικό επαγγελματικό ντουέτο με κάποιον, ο οποίος συμπληρώνει τις δεξιότητές σας. Είστε μόνοι; Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μπορεί να σας φέρει επανασύνδεση με κάποιον/α που έχει φύγει καιρό τώρα από τη ζωή σας και εσείς προβληματίζεστε αν αξίζει να επενδύσετε το χρόνο σας και την καρδιά σας. Τώρα δε βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις, ξέρετε πολύ καλά μέσα σας ότι ο χρόνος θα δείξει την πορεία αυτής της σχέσης.

Η Πανσέληνος φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, και φέρνει στο φως κρυμμένα μυστικά και ένα τέλος στον πόνο σας. Κάτι ή κάποιος φεύγει από τη ζωή σας, για να εμφανιστεί μια καλύτερη ευκαιρία. Ίσως κάποιος σάς φέρει στα όριά σας και έρχεστε αντιμέτωποι με φόβους και ενοχές. Στόχος σας πρέπει να είναι να είστε ήρεμοι και διπλωμάτες, αλλά άμεσοι. Αν ένας φίλος σας συνεχίζει να παίρνει κακές αποφάσεις, δεν είναι δουλειά σας να είστε ο προσωπικός ψυχολόγος του. Αντί να εξαφανίζεστε, αφήστε τον να ξέρει ότι τον αγαπάτε, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να επωμιστείτε τα βάρη του. Χρήσιμη συμβουλή: Χρησιμοποιείστε τη διπλωματία για να πείτε την αλήθεια, αυτό θα μπορούσε να εξομαλύνει κάποιες σχέσεις σας, που έχουν ήδη κλυδωνιστεί. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι