ezwdia skin

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Τοξότης - 01/02 - 28/02

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 29

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Πάθος, ορμητικότητα και πολλές νέες κατακτήσεις σάς φέρνουν η Αφροδίτη και ο Άρης στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Νιώθετε καλά με την αγάπη σας, ενισχύεται η δημοτικότητά σας, ίσως ακόμα αλλάξετε την εμφάνισή σας. Έχετε την τόλμη και παίρνετε την πρωτοβουλία να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, απολαμβάνετε καυτές ερωτικές νύχτες με τον αγαπημένο σας. Το σύμπαν βάζει τον αισθησιασμό και το πάθος στη ζωή σας και σας φέρνει πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Επισήμανση: Ο κόκκινος πλανήτης απαιτεί θάρρος και τόλμη, προκειμένου να μετατρέψετε μια αρνητική κατάσταση στη σχέση σας. Μόνο με δική σας πρωτοβουλία κάποια πράγματα θα γίνουν παρελθόν και θα τα αφήσετε πίσω σας.

Νιώθετε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα μεγάλα οράματά σας, να τους δώσετε απτή μορφή; Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας ευνοούνται, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της αισιοδοξίας, και τρέχετε σε νέα (και πιο πράσινα) λιβάδια! Ήρθε η ώρα να εκδηλώσετε τη δύναμη και το θάρρος σας και να αναλάβετε δράση γύρω από μια νέα ιδέα ή ένα νέο εγχείρημα. Δεδομένου ότι ο ένατος οίκος κυβερνά την ανώτερη γνώση, ίσως ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών ή αποφασίσετε να δημοσιεύσετε ένα βιβλίο. Ή μπορεί ξαφνικά να έχετε μια προσφορά για να εργαστείτε στο εξωτερικό, δεδομένου ότι ο ένατος οίκος κυβερνά τα παγκόσμια ταξίδια. Όλα αυτά θα μπορούσαν να έρθουν μάλλον ξαφνικά, δεδομένου ότι οι εκλείψεις φέρνουν ευκαιρίες και αλλαγές εντελώς απρόσμενα.

Η σχέση σας με τη μητέρα σας, το παιδί σας ή ένα συγγενή σας θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά, καθώς υποβάλλεται σε κάποιου είδους συναισθηματική θεραπεία μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Σκέφτεστε μήπως την προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας; Μια καρμική εγκυμοσύνη είναι δυνατόν να συμβεί ή το φεγγάρι θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να κάνετε μια μετεγκατάσταση, ακόμη και να ζήσετε κοντά στο νερό. Ίσως ένα σπίτι σε ένα παραθαλάσσιο μέρος ή ένα εξοχικό γίνει δικό σας το επόμενο διάστημα. Σίγουρα θα ποθείτε περισσότερο προσωπικό χρόνο τώρα, να μείνετε στην ηρεμία του σπιτιού σας, κι αν είστε δημιουργικά άτομα, θα έχετε εξαιρετική έμπνευση και φαντασία, οι οποίες απεικονίζονται στα καλλιτεχνικά έργα σας.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-02-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι