Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Τοξότης - 01/04 - 30/04

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 30

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Επανέρχεται η συναισθηματική ηρεμία και γαλήνη στο σπίτι σας, καθώς η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορείτε τώρα να συνδεθείτε συναισθηματικά πιο άνετα με τους αγαπημένους σας και να καλλιεργήσετε τις σχέσεις με τους ανθρώπους, που είναι κοντά σας. Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και δε διστάζετε να επιτεθείτε απροκάλυπτα στον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας. Θα πρέπει πραγματικά να πατήσετε τα κουμπιά του; Θα χρειαστεί να κάνετε προς τα πίσω, ακόμα κι αν ο άλλος συμπεριφέρεται αυταρχικά και να μην προκαλείτε. Θέστε κατά μέρος το εγώ σας και μην ξεκινάτε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο.

Ώρα να οργανωθείτε! Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον οργανωτικό έκτο οίκο σας και αυξάνει την απόδοσή σας στην εργασία σας, καθώς τώρα δουλεύετε με τάξη και σύστημα. Ξαφνικά, εκεί που συνήθως βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, τώρα επισημαίνετε όλες τις λεπτομέρειες. Συνήθως είστε ανοιχτόμυαλοι από τη φύση σας, αλλά τώρα δίνετε σημασία στο να είναι όλα τέλεια και άψογα! Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με άτομα τα οποία συναναστρέφεστε και είναι άρρωστα, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος επίσης στον έκτο οίκο σας, που κυβερνά την υγεία. Θα μπορούσατε να είστε πιο επιρρεπείς σε μεταδοτικές ασθένειες, ειδικά τα μικρόβια ή ιούς που εξαπλώνονται μέσω της επαφής.

Οι φίλοι σας μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι συνεργάτες σας και επαγγελματικοί σύμμαχοί σας. Με την Πανσέληνο στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, ένας φίλος σας μπορεί να συνδράμει στην υλοποίηση των ελπίδων και των ονείρων σας. Για παράδειγμα, ανοίγει μια θέση στην εταιρεία του φίλου σας και εσείς σε μια τυχαία συνάντηση για ένα ποτό το βράδυ, αναφέρετε ότι είστε σε αναζήτηση εργασίας. Την επόμενη μέρα μπορεί να πάτε για συνέντευξη. Αυτού του είδους η… τύχη θα μπορούσε να πέσει από τον ουρανό ξαφνικά στην αγκαλιά σας τώρα. Μη διστάσετε να προβάλετε τις ικανότητές σας και το εκπληκτικό ιστορικό σας, για να μην αναφέρουμε τη συνεισφορά σας στο επαγγελματικό στερέωμα. Είναι καιρός να πάρετε την αναγνώριση που σας αξίζει και τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφτείτε. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι