Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Τοξότης - 01/01 - 31/01

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 29

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Αν νιώθετε την ανάγκη για προσωπικό χρόνο, μακριά από τη δημόσια ζωή, κάντε το. Όλη αυτή η επαναλαμβανομένη ρουτίνα μπορεί να σας έχει αποστραγγίξει συναισθηματικά, αλλά τώρα η Αφροδίτη και ο Άρης στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας επισημαίνουν ότι θα είστε πολύ πιο ήρεμοι και πιο παραγωγικοί όταν είστε μόνοι σας. Το σύμπαν σάς ζητά να αναλώσετε το χρόνο σας μόνο με τους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που μπορούν να καταπραΰνουν την κουρασμένη ψυχή σας. Σκεφτείτε μια απόδραση με την οικογένειά σας, συζητήσεις κοντά σε ένα ζεστό τζάκι, ένα ξενοδοχείο με θέα τα χιόνια στο βουνό. Ασχοληθείτε με τη φροντίδα του εαυτού σας, εργάζεστε σκληρά και θα πρέπει να χαλαρώσετε για λίγο από τις υποχρεώσεις.

Η Πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και της κοινής περιουσίας, και θα μπορούσε να σας φέρει απροσδόκητα μια οικονομική ανάκαμψη ή ίσως μια έντονη συναισθηματική διάθεση. Έντονα συναισθήματα θα μπορούσαν να έρθουν στο φως, τώρα δεν μπορείτε να κρύψετε ό,τι αισθάνεστε. Ένα υποβόσκον σεξουαλικό πάθος καταλαμβάνει το μυαλό και την καρδιά σας σε τέτοιο βαθμό, που είναι αδύνατο να το αγνοήσετε, όπως δε θα μπορούσατε να αγνοήσετε την οργή και το θυμό σας. Μπορεί να μετακινηθείτε από το σπίτι σας ή την πόλη σας, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητη περιουσία ή να ακούσετε ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη. Εάν έχετε εργαστεί σε ένα κοινό επιχειρηματικό εγχείρημα, απολαμβάνετε τα κέρδη σας.

Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σάς χαρίζει τον αέρα να προβάλετε τις πρωτότυπες ιδέες σας, να κάνετε νέες εμπορικές συναλλαγές, να δώσετε σωστές συμβουλές και να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους άλλους. Γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κοινωνικοί, προγραμματίζετε κοινωνικές συνεστιάσεις, ντύνεστε και στολίζεστε και αφοπλίζετε τους γύρω σας με τα αστεία σας και το ζεστό σας χαμόγελο. Εάν είστε συγγραφέας, χρησιμοποιήστε την ενέργεια του φεγγαριού για να ξεκινήσετε ένα blog ή να δημοσιεύσετε το βιβλίο σας στο διαδίκτυο.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-01T00:00:00
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι