ezwdia skin

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Υδροχόος - 01/03 - 31/03

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 37

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Πού είναι οι φίλοι από τα παλιά; Η ανάδρομη Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας φέρνει σε επαφή με άτομα που έχετε να δείτε καιρό, ξαφνικά χωρίς να το καταλάβετε οι ημέρες σας είναι γεμάτες από συναρπαστικές συναντήσεις και τηλεφωνήματα. Οποιαδήποτε δραστηριότητα στο σπίτι σάς προκαλεί άγχος, καθώς ο Άρης κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Εάν νιώθετε να πνίγεστε στο σπίτι σας, φροντίστε να βγείτε έξω στην ύπαιθρο, να αναπνεύσετε φρέσκο αέρα. Μπορεί επίσης να θέλετε να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε λιγότερο στριμωγμένοι. Άλλοι τρόποι για να χειριστείτε αυτήν τη δυναμική ενέργεια; Απομακρυνθείτε από όσους δεν μπορούν να σας ηρεμήσουν και εντείνουν τα νεύρα σας.

Έχετε το μαγικό ραβδί, ό,τι αγγίζετε να γίνετε χρυσός! Η Πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών πόρων, και όλη αυτή η έντονη ενέργεια σας πάει στα ύψη. Αναζητάτε τη μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλεια, ίσως συσσωρεύσετε χρήματα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα τα κερδίσετε εξ ουρανού, δηλαδή από δικαιώματα, κληρονομιά ή τη γενναιοδωρία των άλλων. Θα μπορούσατε πραγματικά να αυξήσετε το κομπόδεμά σας, ενδεχομένως ακόμη και με τη λήψη απροσδόκητων χρημάτων ή ενός χρηματικού βραβείου ή μιας κληρονομιάς. Μια προσοδοφόρα συμφωνία θα μπορούσε επίσης να σας φέρει κέρδη στο μέλλον.

Η ζωή σας γίνεται πιο ανέμελη και παιχνιδιάρικη, αναζητάτε περισσότερο τη διασκέδαση και λιγότερο τις υποχρεώσεις, χάρη στη Νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Έχετε ένα ελεύθερο πνεύμα, επικοινωνείτε με όλον τον κόσμο! Νιώθετε γεμάτοι συναισθηματικά με την ανταλλαγή ιδεών και τα πνευματώδη πειράγματα, το φλερτ και τα έξυπνα αστεία. Ποθείτε να μιλάτε περισσότερο με τους φίλους και τους συναδέλφους σας, μεταφέρετε ειδήσεις και πληροφορίες, εκφέρετε άνετα τις απόψεις σας στα blogs και στα social media. Θα έχετε τόσα διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε, ίσως ακόμα πάρετε την απόφαση με τους φίλους σας να κάνετε αυθόρμητα ένα ταξίδι. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι