Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Υδροχόος - 01/05 - 31/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 39

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Ποτέ δεν ήσασταν πιο χαρούμενοι και εξωστρεφείς! Η Αφροδίτη κινείται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας και είστε σε θέση να τραβήξετε τα βλέμματα με τα δυνατά επιχειρήματά σας, τα λογοπαίγνια και τα αστεία σας. Ξαφνικά, από το πουθενά οι ιδέες σας έχουν τέλεια εφαρμογή. Είστε χαρούμενοι και ζωντανοί, εκδηλώνετε το πάθος σας και εισπράττετε το θαυμασμό χάρη στον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που σας μαγεύει με τη δύναμή του και την αισιοδοξία του για τη ζωή. Ή απλά αλλάζετε νοοτροπία σε σχέση με την αναζήτηση της αγάπης, σας είναι αρκετή μια περιπέτεια.

Η Πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας οδηγεί στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας και την επαγγελματική αναγνώριση. Η καριέρα σας βρίσκεται σε ένα σημαντικό σημείο καμπής! Ό,τι εκδηλωθεί τώρα, ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, ένα συναρπαστικό έργο, μια προώθηση, είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σας των τελευταίων έξι μηνών. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο αισθάνεστε τόσο μεγάλη ικανοποίηση, αυτή η αύξηση στο μισθό σας ή η ευκαιρία δεν ήρθε από το πουθενά. Έχετε μοχθήσει πολύ και τώρα το σύμπαν σάς φορά το στέμμα του νικητή. Μην μείνετε μέχρι αργά στο γραφείο σας, ξεχνώντας να γιορτάσετε αυτήν τη νίκη σας!

Έχετε έξυπνες ιδέες και την τόλμη να προβάλετε τον αληθινό εαυτό σας, φλερτάροντας με νέους μνηστήρες και εξερευνώντας νέους τρόπους να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας και τη ζωή σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Με το μυαλό σας να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, μην αποκλείσετε το γεγονός να σας πλησιάσει κάποιος/α, που έχει εντυπωσιαστεί με τις μεγάλες ιδέες σας. Ίσως απλά προβάλλοντας τις απόψεις σας στο Facebook ή ανεβάζοντας ένα βίντεο, δείτε να συρρέουν δίπλα σας πολλοί θαυμαστές κι εσείς επιλέγετε αυτόν που θα σας κάνει το «κλικ» στο μυαλό. Είστε σε σχέση; Βασιζόμενοι λίγο στο… θέατρο, θα πάρετε ό,τι θελήσετε. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι