Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Ζυγός - 01/05 - 31/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 30

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Με πάθος και ορμητικότητα εξορμάτε στο ερωτικό παιχνίδι, ίσως και να θελήσετε να κάνετε τα πράγματα επίσημα στη σχέση σας, χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Τώρα βλέπετε την αγάπη πιο σοβαρά, δεν αναλώνεστε με επιφανειακές σχέσεις και συζητήσεις. Το μυαλό σας στροβιλίζεται στο μέλλον της σχέσης σας, προσπαθείτε να αποσαφηνίσετε αν υπάρχει μελλοντικά η προοπτική να βάλετε δαχτυλίδι. Ο Άρης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, φέρνει μια νέα καμπή στη ζωή σας, ίσως με ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή αυξημένα επαγγελματικά ταξίδια. Έχετε μια επεκτατική διάθεση, μιλάτε με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, ανοίγετε την καρδιά σας σε νέους φίλους στη ζωή σας.

Λέτε αντίο στην οικονομική λιτότητα, έχετε έξυπνες και διερευνητικές ιδέες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των αξιών και των χρημάτων. Μην εκπλαγείτε αν τα χρήματα είναι τώρα το καυτό ζήτημα που συζητάτε με τους άλλους. Μήπως πρέπει να ζητήσετε αύξηση στην εργασία σας ή αναζητάτε τρόπους για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας; Ή μήπως επωμίζεστε το οικονομικό βάρος του συντρόφου σας ή ενός συνεργάτη σας; Βγάλτε ό,τι κρύβετε μέσα σας, θα αισθανθείτε σαν ένα βάρος να φεύγει από τους ώμους σας.

Χαρίζετε σε όλον τον κόσμο τον ενθουσιασμό σας και την αισιοδοξία σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Στον ελεύθερο χρόνο σας ίσως σκέφτεστε μακρινά ταξίδια ή μια κρουαζιέρα στα νησιά και σερφάρετε στη μπλογκόσφαιρα για να πάρετε ιδέες για τις διακοπές σας. Ίσως ακόμα σβήσετε τη δίψα σας να ταξιδέψετε, μελετώντας απλά ξένους πολιτισμούς και μέρη. Μπορεί απλά η ανάγκη σας για περιπέτεια να σας ωθήσει να φύγετε για λίγο μακριά από την πόλη σας. Αν είστε επιχειρηματίες, ένα νέο εγχείρημα είναι στα σκαριά και έχετε ιδέες για το υλοποιήσετε. Το κίνητρό σας δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα (το οποίο γνωρίζετε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι νικηφόρο), αλλά ο ενθουσιασμός του νέου ξεκινήματος. Πάτε προς τα εμπρός και προς τα πάνω! Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι