Ερωτική Συναστρία

Προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ερωτική συναστρία. Εδώ μπορείτε να δείτε σύμφωνα με την αστρολογία και τα προσωπικά σας ωροσκόπια την ερωτική συναστρία με τη σχέση σας. Συμπληρώνετε τους αστρολογικούς σας χάρτες και βλέπετε τις αστρολογικές όψεις που υπάρχουν στην ερωτική σας συναστρία. Ο αστρολογικός χάρτης σχέσης σας δείχνει το κατά πόσο ταιριάζετε, σε ποιους τομείς ταιριάζετε και υπάρχει καλή επικοινωνία, τις ενδεχόμενες όψεις γάμου, απιστίας και γενικότερα την ερωτική συμβατότητά σας. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε την ώρα γέννησης του συντρόφου μπορείτε να βάλετε 12 το μεσημέρι. 

Διάλεξε την ημερομηνία γέννησης σου και του-της συντρόφου σου και δες την ανάλυση της ερωτικής συναστρίας σας:

 

ΕΓΩ

ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ

Στη δωρεάν αυτή υπηρεσία μπορεί κάποιος να διαπιστώσει αν αστρολογικά διαθέτει μια καλή σχέση ή έναν γάμο. Ποια τα σημεία που πρέπει να λάβει υπόψη του ώστε να μην έχει προστριβές με το ταίρι του. Ας δούμε αναλυτικά ποιες κατηγορίες θα αναλυθούν όμως.:

Όψεις ιδανικής σχέσης και ερωτικής χημείας:

Υπάρχουν πολλές όψεις ανάμεσα σε δυο προσωπικά ωροσκόπια που μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά ότι ταιριάζουν δυο άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Αρκεί να γνωρίζει κάποιος την ημερομηνία γέννησης για το άτομο το οποίο ενδιαφέρεται, έτσι μπορεί να δει αν οι πλανήτες σχηματίζουν τρίγωνα ή συνόδους, όψεις οι οποίες μαρτυρούν απόλυτη συμβατότητα στον έρωτα. Επίσης αν η σχέση αυτή μπορεί να αντέξει στον χρόνο. Αν υπάρχουν κάποια πλανητικά τετράγωνα τα οποία ο ενδιαφερόμενος πρέπει να προσέξει διότι θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επικοινωνία.

Όψεις γάμου:

Υπάρχουν σε δυο αστρολογικούς χάρτες διάφορες πλανητικές όψεις όπου κάποιος θα τολμούσε να πει ότι είναι ικανή μια σχέση να φτάσει στο γάμο. Το να αλληλοσυμπληρώνεστε και να διαθέτει ένα πρόσωπο ότι δεν έχεις εσύ είναι μια ένδειξη μιας αρμονικής συμβίωσης στο μέλλον, όπου μπορεί να έχει κάποιος διάρκεια.

Δυσαρμονικές όψεις, απιστίας ή ασυμβατότητας χαρακτήρων:

Υπάρχουν και κάποιες πλανητικές όψεις στα ωροσκόπια, που δηλώνουν ότι μια ερωτική σχέση μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στο μέλλον. Θέματα επικοινωνίας, εκδήλωση ενδιαφέροντος, εξωτερίκευσης συναισθημάτων και άλλα στοιχεία του χαρακτήρα κάποιου μπορούν να σταθούν αφορμή για να μην εξελιχθεί μια σχέση κατά πως επιθυμεί κάποιος. Φυσικά και είναι αναστρέψιμες οι αρνητικές όψεις αν τις δουλέψετε από κοινού και φυσικά αν υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο μεριές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι