Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 15 ως 21/4/2024.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
12
04
2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 15 ως 21/4/2024.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 15 ως 21 Απρίλιου 2024 στα αισθηματικά μας;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 15 ως 21 Απρίλιου 2024;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, χρειάζεσαι αέρα, νέους ανθρώπους, νέα μέρη, φίλους, αλλαγή περιβάλλοντος, οτιδήποτε μπορεί να σε εμπνεύσει και να ανοίξει νέες διόδους στον εγκέφαλό σου και να αλλάξεις αυτά που δεν σου αρέσουν ή απλώς να δοκιμάσεις να δεις κάτι από διαφορετική οπτική γωνία. Σίγουρα η ζωή μας δεν είναι μόνο οι επιλογές μας, αλλά αυτή την περίοδο οι επιλογές σου παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Οι φίλοι, επίσης, σε επηρεάζουν με θετικό τρόπο, ενώ μέσα από τις κοινωνικές σου επαφές μπορεί να προκύψει μια νέα σχέση ή συνεργασία. Αυτές τις μέρες απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και / σύντροφο, τουλάχιστον τις ευθείες και επιθετικές. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να έχεις όφελος και εσύ και ο άλλος, όχι να μπεις σε διαδικασία «να δούμε ποιος θα υπερισχύσει».

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μπορεί να γίνεται ένας μικρός πανικός σε επαγγελματικό επίπεδο (ακόμη και αν αναζητάς εργασία είναι πιθανό να έχουν πέσει οι συνεντεύξεις και τα μέιλ όλα μαζί), αλλά είναι πολύ πιθανό η κατάληξη να είναι πολύ θετική. Μερικές φορές η πίεση μάς κάνει να νιώθουμε ότι το χάνουμε, επειδή μια μηχανή όταν δουλεύει στο φουλ της δεν αποδίδει από ένα σημείο και πέρα. Πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Να ελέγχεις τον χρόνο που ξεκουράζεσαι, να διαχειρίζεσαι σωστά τις παραγωγικές σου ώρες, να ξέρεις να λες όχι και να σταματάς, να βάζεις υποχρεωτικά στο πρόγραμμα την ευχαρίστηση και την ψυχαγωγία σου και ακόμη και αν νιώθεις, κουρασμένος, ξεμαλλιασμένος και αποσυνδεδεμένος να παρουσιάζεις ένα πολύ ψύχραιμο και κομψό επαγγελματικό πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, περιπέτειες, κόσμος και κίνηση, αυτή τη βδομάδα ανακαλύπτεις νέους ορίζοντες, ενδεχομένως ετοιμάζεις ένα ταξίδι ή προχωράς ακάθεκτα προς την ολοκλήρωση ενός στόχο σου. Στα πιθανά σενάρια είναι επίσης και μια εκπαιδευτική επιτυχία ή ένταξή σου σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και ένας έρωτας (αυτό παίζει πολύ τελευταία). Επίσης, μπορεί να έρθει μια έκπληξη σε επαγγελματικό επίπεδο. Και αν πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι με τις γνωριμίες που φαίνονται πολλά υποσχόμενες; Γίνεται αυτό; Δεν ξέρω, νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί εύκολα να είναι ρομπότ και να πει δεν ενθουσιάζομαι, αν θέλει να ενθουσιαστεί. Ναι μπορεί να ενθουσιαστείς και να πάνε όλα τέλεια, μπορεί και να ενθουσιαστείς και να μην πάνε μετά όλα τόσο τέλεια. Σε μια τέτοια περίπτωση θα το ξεπεράσεις. Το τώρα όμως θα το έχεις ζήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ίσως χρειαστεί να βρεις κάποιες ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και σπιτιού, για παράδειγμα 1. μπορεί να πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες για τον έναν ή τον άλλον τομέα, π.χ. να φύγεις αρκετές μέρες για ένα επαγγελματικό ταξίδι, 2. μπορεί να δουλεύεις αρκετές ώρες, ενώ να θέλεις και εσύ και οι δικοί σου να ασχολείσαι λίγο περισσότερο με αυτούς, 3. μπορεί να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή freelancer και να νιώθεις κάπως εγκλωβισμένος. Αυτά όλα είναι παροδικά, αν και η κάποια σχετική ανασφάλεια που μπορεί να προκαλέσουν μπορεί και να σε οδηγήσει σε μια θαυματουργή επιλογή ή λύση. Γιατί, παρ’ όλο που δεν είναι κανόνας, η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές οι δυσκολίες αποτελούν και το επόμενο σκαλοπάτι στην πορεία σου.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, αν δεν ήσουν τόσο κολλημένος με μια παρελθοντική εμπειρία ή σχέση που έχει αφήσει τα σημάδια της, θα ήσουν πολύ καλύτερα. Με την έννοια ότι επειδή ως γνωστόν σε τρομάζουν οι αλλαγές, μερικές φορές και εσύ ο ίδιος επιδιώκεις να παραμένεις σε μη λειτουργικές καταστάσεις ή σχέσεις ή να κρατάς ζωντανές μη λειτουργικές σκέψεις και εικόνες, μόνο και μόνο επειδή είναι γνώριμες. Δηλαδή αν βιώσεις άγνωστες μεν σχέσεις ή εμπειρίες, αλλά ευχάριστες, θα πάθεις κάτι; Όχι. Τώρα που είπαμε σχέσεις, αυτός ο τομέας σε απασχολεί ένα παραπάνω αυτή τη βδομάδα. Ναι, μπορείς να ταξιδέψεις, ναι, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, ναι, μπορεί να σκεφτείς να επισημοποιήσεις μια σχέση. Ναι σε όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, είναι πιθανό να υπάρξει η ανάγκη να αναδομήσεις την καθημερινότητά σου και να οργανώσεις τις επαγγελματικές και τις προσωπικές υποχρεώσεις για να μην αποπροσανατολιστείς. Στη ζωή σου μπαίνουν νέα πράγματα, ίσως νέα σχέδια, νέοι στόχοι και νέοι άνθρωποι και μάλλον επιβάλλεται να προσαρμοστείς σε αυτά τα νέα δεδομένα. Εύκολο το ‘χεις; Όχι, καθόλου, αλλά μπορεί να είναι πολύ δημιουργικό, απελευθερωτικό και αναζωογονητικό. Οι δουλειές και τα οικονομικά ευνοούνται, όμως μην αφήνεις ένα ενδεχόμενο οικονομικό ζήτημα, όπως ένα χρέος, π.χ. να σε κάνει να τα βλέπεις όλα μαύρα. Μην επιτρέπεις να σε επηρεάζει κανείς. Κοίτα μπροστά που το οικονομικό σου μέλλον προβλέπεται ανθηρό.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, θα ήταν σαφώς καλύτερα να ήσουν τόσο αδιάφορος όσο προσπαθείς να δείχνεις, επειδή δεν θα εμπλεκόσουν σε ερωτικές καταστάσεις που μπορεί να σου αποδείξουν στην πράξη ότι 1. είσαι ευάλωτος, και ποιος δεν είναι όμως, 2. ότι ΔΕΝ μπορείς να έχεις τον έλεγχο πάντα, όσο και να το προσπαθείς. Μα εκεί είναι η μαγεία, στην αίσθηση ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου, ότι δεν είσαι απόλυτα προστατευμένος και ότι ο έρωτας και η εξέλιξη μπορεί να κρύβουν και «κινδύνους». Αποδέξου το ότι για αρκετό καιρό η αισθηματική σου ζωή θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Θα ήταν καλό να ασχοληθείς με όλα αυτά, για να μάθεις πράγματα, να αλλάξεις ενδεχομένως στάση και να εξελιχτείς σαν άνθρωπος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, αν προς το τέλος της βδομάδας νιώσεις έντονα συναισθήματα ή εμπλακείς σε μια νέα αισθηματική ιστορία, κάτι που δεν το λες και απίθανο, ένα πράγμα είναι καλό να προσέχεις, τις παρερμηνείες. Εκείνες τις μέρες ίσως έχεις μια δυσπιστία ή τάση να παρερμηνεύεις ορισμένες πληροφορίες. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις τις σκέψεις σου από την πραγματικότητα. Δεν σημαίνει ότι επειδή σκέφτεσαι κάτι έντονα έτσι είναι κιόλας. Καλύτερα να ζητάς διευκρινίσεις όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι, λοιπόν. Επίσης, αυτήν την περίοδο αξίζει να επιδιώκεις να βρίσκεσαι στον χώρο σου με τους αγαπημένους σου.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικοινωνία σε κάθε σχέση σου, ιδιαίτερα στην αισθηματική, γίνεται ουσιαστική, συνοπτική και σοβαρή. Τα περιττά λόγια δεν έχουν νόημα ύπαρξης, ενώ και εσύ και οι άλλοι δίνετε μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις παρά σε αυτά που λέγονται. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να οργανώσεις, επειδή γίνονται κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, ενδεχομένως πρέπει η καθημερινότητά σου να γίνει περισσότερο λειτουργική και πιο δομημένη, ώστε να υπάρχει χώρος για όλα όσα θέλεις να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η συνέπεια, η υπομονή και η μέθοδος θα επιβραβευτούν και φαίνεται ότι θα έχεις ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τη βελτίωση της οικονομικής σου κατάσταση. Αυτή τη βδομάδα μπορεί να γίνουν πολλά που δεν τα περιμένεις, όπως μια πολύ καλή ευκαιρία για συνεργασία. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να είσαι έτοιμος, σαν να παρακολουθείται η δουλειά σου και να διαβάζεται το βιογραφικό σου από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για την εξέλιξή σου. Η κινητικότητα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα δείχνει ότι κάτι παίζει ενδεχομένως αυτές τις μέρες. Όσο πιο συνεπής και επαγγελματίας (και ψύχραιμος) είσαι τόσο περισσότερη αναγνώριση θα εισπράξεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι συγκυρίες μεταμορφώνουν τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, γίνεται πιο λιτός, ουσιαστικός και ανοιχτός ταυτόχρονα. Μπορείς δηλαδή να εκφραστείς με χαρακτηριστική άνεση, χωρίς όμως να λείπει ο συναισθηματισμός από τον λόγο σου. Φαίνεται επίσης ότι μπορείς να θέσεις στόχους αυτές τις μέρες, που ενδέχεται να αφορούν και ένα ταξίδι ή την εργασία. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να μην κάνεις προσπάθειες, επειδή «μαντεύεις» το αποτέλεσμα. Θέλεις δηλαδή να κάνεις μια επαγγελματική πρόταση σε έναν συνεργάτη ή να στείλεις το βιογραφικό σου σε μια εταιρεία, αλλά επειδή πιστεύεις ότι θα απορριφθεί, δεν το κάνεις. Στην προκειμένη περίπτωση πριν καν σε απορρίψει ο οποιοσδήποτε απορρίπτεις εσύ τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, είναι πιθανό ένα επαγγελματικό σχέδιο που προετοιμάζεις αυτές τις μέρες να προχωρήσει και να βοηθήσει αρκετά τα οικονομικά σου, περισσότερο από όσο υπολογίζεις. Το μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να προσέχεις τις συμφωνείς στα οικονομικά, επειδή μπορεί να γεμίσεις υπεραισιοδοξία και να έχεις μια μεγάλη, υπερβολική μάλλον δόση ανεκτικότητας, η οποία θα μπορούσε να μετριαστεί. Επίσης, φαίνεται ότι θυμάσαι ότι είναι ωραία να ερωτεύεσαι και να αφήνεσαι σε αυτό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-04-2024 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms