Quantcast
Η Ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 25 Δεκεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
24
12
2021

Η Ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 25 Δεκεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 25 Δεκεμβρίου η ανάδρομη Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα έχει επίδραση στον συναισθηματικό κόσμο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα και σύσφιξη δεσμών. Στις συναντήσεις δεν θα λείψουν τα εξομολογητικά λόγια, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, οι αποκαλύψεις θα βοηθήσουν να γίνουν ξεκαθαρίσματα. 

 

Ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Προσεγγίσεις, συναισθηματικές αποκαλύψεις

 

Φεύγει η αμφιβολία και αμφισβήτηση, οι άμεσες εκδηλώσεις θα αναθερμάνουν τις σχέσεις και τις επαφές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι πάθος, έλξη, εκφραστικότητα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις και επανασυνδέσεις. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, ωστόσο στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της συγκατοίκησης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ενέργειες που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι θερμές και άμεσες. 

Η Ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικές και απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα καταφέρετε να κινηθείτε με αμεσότητα, οι επιδιώξεις σας θα είναι μεθοδικές και θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι πάθος έλξη και αποφασιστικότητα. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε, στις προσεγγίσεις σας θα έχετε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Προσοχή στο παρασκήνιο και στις υποκινούμενες ενέργειες των τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής εξέλιξης ανοίγματα θα υπάρξουν για επιδιώξεις, συμφωνίες, συμβόλαια και οριστικές απαντήσεις. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς οργανωμένες ενέργειες και συγκεκριμένες βλέψεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε και να κινηθείτε μεθοδικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης θα σας απασχολήσουν, προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις βλέψεις τους στόχους και τα συναισθήματά σας. Όσοι διατηρείτε σχέση ενδεχομένως να νιώσετε ένα είδος εξάρτησης, προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε το ταίρι σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σκηνές ζήλιας και την έντονη αμφιβολία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον όσο και στις υποθέσεις της προσωπικής σας ζωής ενδεχομένως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με χειρίστηκες συμπεριφορές, δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να σας επιβληθούν ή να σας κατευθύνουν. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με σφαιρική αντίληψη και αμεσότητα.

ΛΕΩΝ

Οριοθετήστε την έντονη εσωτερική ανησυχία, προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς συντονισμό και μεθοδικότητα. Προσπαθήστε να οργανώσετε τις ενέργειές σας, ξεκαθαρίστε τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή σε τάσεις κτητικότητας και συναισθηματικής προσκόλλησης, στον αισθηματικό τομέα καλό θα είναι να χειριστείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με χαλαρή διάθεση και όχι με εμμονή. Στον επαγγελματικό τομέα μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας θα χρειαστεί προσπάθεια και οργάνωση. 

ΖΥΓΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Στην περίπτωση που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσετε για το θέμα της συγκατοίκησης. Στο επαγγελματικό τομέα συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, οργανώστε τις επιδιώξεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έκταση και βάθος θα έχει ο συναισθηματισμός σας, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, δεν αποκλείεται κάποιες καταστάσεις να τις βιώσετε στην υπερβολή τους. Στον αισθηματικό τομέα ανάγκη σας θα είναι να ‘ρθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες συνεργασίες και συμφωνίες. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στις διακυμάνσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε την έντονη αμφιβολία, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν συναισθηματικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανάγκη σας θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων, ίσως να προσπαθήσετε να επιβληθείτε και να κατευθύνετε. Προσοχή στις υπερβολές, αν η στάση σας είναι επίμονη εγωκεντρική ή χειριστική θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αντιδράσεις. Στον αισθηματικό τομέα χειριστείτε το ταίρι σας με χαλαρή διάθεση, αποφύγετε την πίεση και την κτητικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η μυστικοπάθεια σας, ενδεχομένως να θελήσετε να κρατήσετε κρυφές κάποιες ενέργειες ή σχέσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο, ίσως να υπάρξουν υποκινούμενες ενέργειες, αναλύστε πολύ καλά τις συμπεριφορές και τους χαρακτήρες, προσέξτε ποια άτομα εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να απομακρυνθείτε από τοξικές σχέσεις και από πρόσωπα που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που σας ευχαριστούν και που μπορούν να τονώσουν τη διάθεσή σας. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, θα υπάρξουν ανανεωτικά ανοίγματα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-12-2021 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms