Ετήσιες προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
07
11
2018

Ετήσιες προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αναλύει το 2019 ανά ζώδιο και άνα δεκαήμερο. Πως θα είναι για όλα τα ζώδια το 2019; Όσα θες να μάθεις για το νέο έτος η Σμάρω θα στα πει στο παρακάτω video.

 

Αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2019 από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Μετά από το πολύ δύσκολο και ανατρεπτικό 2018, το 2019 φαντάζει ως σαφώς καλύτερη χρονιά! Και μόνο το γεγονός ότι μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019 ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο που αγαπά και κυβερνά, τον Τοξότη, είναι αρκετό για να νιώθουμε καλύτερα, να είμαστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι, να ποντάρουμε σε πιο ευχάριστες εξελίξεις. Με τον Δία στον Τοξότη, θα είμαστε πιο επικοινωνιακοί, πιο ικανοί να διευθετούμε τις υποθέσεις μας, θα έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στις αποφάσεις μας. Σε κάθε περίπτωση ο Δίας από τον Τοξότη θα διευκολύνει αρκετά τις συναλλαγές μας ενώ θα μας εξωθήσει στο να καταφύγουμε στο εξωτερικό είτε για σπουδές είτε για δουλειές. Ωστόσο, το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να πάρουμε από τον Δία στον Τοξότη, αρκεί να το θελήσουμε και να το επιδιώξουμε, είναι να είμαστε πιο συνειδητοί, πιο πνευματικοί, πιο φιλοσοφημένοι και σαφώς πιο σκεπτόμενοι.

Η σημαντικότερη πλανητική μετακίνηση του 2019 είναι η οριστική είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, στις 6 Μαρτίου. Ο Ουρανός θα παραμείνει στο δύσκαμπτο, για τις ιδιότητές του, περιβάλλον του Ταύρου για επτά χρόνια, διάστημα στο οποίο θα επιφέρει κοσμοϊστορικές αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία, καταλύοντας τα ισχύοντα μέχρι αυτή τη στιγμή και δημιουργώντας νέα μοντέλα διαχείρισης των πόρων και των χρημάτων.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Σε προσωπικό επίπεδο είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν θα κερδίσουμε τίποτε μόνιμο αν δεν σεβαστούμε τις επιταγές του Κρόνου από τον Αιγόκερω και δεν καταβάλουμε τις ανάλογες προσπάθειες, αν δεν είμαστε τέκνα του καθήκοντος και της ευθύνης. Αλλιώς οι επιτυχίες μας θα είναι πρόσκαιρες.

Καλό θα ήταν να θυμόμαστε ότι η σύγχυση που μπορεί να επιφέρουν οι συναισθηματικές μας υπερχειλίσεις μας, μπορεί να μας βγάλει από το δρόμο μας και, αντί να ευοδωθούν οι στόχοι μας, να κυνηγάμε την ουτοπία που θα έχουμε φαντασιωθεί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε την επίδρασή του για να εξάρουμε την φαντασία μας και να αναβιβασθούμε πνευματικά και όχι για να παραμυθιαζόμαστε. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-11-2018 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι