Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 1 έως 7/5/2017.
Βαθμολόγησε
28
04
2017

Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 1 έως 7/5/2017.

Από την Λίλα Δασκαλάκη

Μάθε τι θα συμβεί την εβδομάδα 1 έως 7/5/2017 με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Τι προβλέπει η αστρολόγος Λίλα Δασκαλάκη για κάθε ζώδιο; Όλα όσα θα συμβούν, οι όψεις και η επιρροή τους στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια την εβδομάδα 1 έως 7/5/2017.

 

Καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη προδιαγράφεται η εβδομάδα 1 ως 7 Μαΐου 2017. Η Αφροδίτη ήδη διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και αυτό, εκτός των άλλων, σημαίνει πως αρχίζουμε σιγά-σιγά να βγαίνουμε από το νοσηρό κλίμα, που πολλοί από εμάς βιώναμε όλο αυτό το διάστημα. Μπαίνουμε πιο δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης, των οικονομικών αλλά και του έρωτα. Τα ζώδια της φωτιάς κυρίως (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) είναι αυτά που περισσότερο ευνοούνται από την νέα θέση της Αφροδίτης, αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι), μέσα από κάποιες ευκαιρίες που τους δίνονται στο διάστημα των 35 ημερών που ακολουθούν.

Ο Ερμής επιτέλους μέσα στην εβδομάδα γυρίζει ορθόδρομος κι αυτό σημαίνει πολλά για την ομαλή διευθέτηση πολλών ζητημάτων, που αφορούν την επικοινωνία, το εμπόριο, την εκπαίδευση, αλλά και τα οικονομικά μας. Από την Πέμπτη και μετά, θα μπορούμε ελεύθερα να ξεκινήσουμε σημαντικά και μη πράγματα, αλλά και να ολοκληρώσουμε όσα βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο μάς βοηθάει στο θετικό αποτέλεσμα, το τετράγωνο όμως που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, δημιουργεί αρνητικό πεδίο σε ό,τι αφορά το πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα γύρω μας. Φόβος, μυστικοπάθεια, καχυποψία, εμμονές, είναι μερικά από αυτά που δημιουργεί ο συνδυασμός Ερμή-Πλούτωνα, ειδικότερα για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) τα πράγματα σε κάποιες περιπτώσεις τείνουν να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Και αυτό, σε συνδυασμό με τη όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό, τα πράγματα μεγεθύνονται ακόμα περισσότερο και ο νους πολλές φορές μάς απομακρύνει από την πραγματικότητα, βάζοντάς μας στη διαδικασία να υπερεκτιμούμε καταστάσεις και να μεγεθύνουμε γεγονότα, τα οποία μπορεί και να αποδειχθεί στο μέλλον ότι τελικά ήταν άνευ σημασίας.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία δημιουργεί ισχυρό δυναμικό, μέσα από ευκαιρίες κυρίως. Ειδικότερα τα ζώδια του αέρα έχουν να ωφεληθούν πολύ από αυτήν την όψη, αλλά και όσοι βέβαια έχουν όψη τριγώνου, εξαγώνου ή ακόμα και συνόδου Άρη-Δία στον προσωπικό τους χάρτη.

Η Δευτέρα, η Τρίτη, η Τετάρτη και η Παρασκευή θεωρούνται ως οι καλύτερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί.

 

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 1 ως 7/5/2017 από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικό προδιαγράφεται για εσάς το διάστημα αυτής της εβδομάδας. Ακόμα και κάτω από συνθήκες τεταμένες, από καταστάσεις ανατρεπτικές, θα μπορέσετε να βγείτε ωφελημένοι, φτάνει μόνον να βρίσκεστε σε ετοιμότητα τέτοια, ώστε να μπορέσετε να αδράξετε τις ευκαιρίες. Η Αφροδίτη ήδη διελαύνει πάνω από τον Ήλιο σας και αυτό, αν μη τι άλλο, σας προσδίδει γοητεία και σας κάνει να γίνεστε ελκυστικοί, με τρόπο που ακόμα και εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να εξηγήσετε. Σημασία όμως έχει ότι ξαναμπαίνετε στον πρωταγωνιστικό σας ρόλο και αυτό σίγουρα ανεβάζει τις «μετοχές» σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια κρυφά πάθη ή απωθημένα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια, με αφορμή μία συνάντηση ή απλά κάποιες σκέψεις, που αρχίζουν να περνούν και πάλι από το μυαλό σας. Φαίνεται πως ακόμα δεν έχετε καταφέρει να απελευθερωθείτε από κάποιες καταστάσεις, και πώς να το καταφέρνατε άλλωστε, αφού δεν έχετε ακόμα αναγνωρίσει στον εαυτό σας την ανάγκη που υπάρχει και η οποία πιθανόν να σχετίζεται με κάποιο πρόσωπο, που εξακολουθεί ακόμα να σας ασκεί επιρροή. Προς το παρόν, όλα λειτουργούν σ’ ένα κλειστό κύκλωμα. Περίπου σε ενάμιση μήνα όμως, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και αυτό για σας σημαίνει πως θα πρέπει ήδη να έχετε πάρει θέση, όσον αφορά τον τρόπο μέσα από τον οποίο θα λειτουργήσετε. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονο το διάστημα από πολλές απόψεις. Πολλά συμβαίνουν, κάποια τα περιμένατε και κάποια όχι. Δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις, ακόμα και αν αυτές αφορούν θετικές εξελίξεις. Προετοιμαστείτε για ακόμα πιο δυνατά πράγματα, προκλήσεις, γιατί δε θα πρέπει να ξεχνάτε πως για όσο ο Άρης θα διελαύνει πάνω από τον Ήλιο σας, εσείς θα βρίσκεστε σε επιφυλακή, προκειμένου να προλαβαίνετε εσείς τις καταστάσεις και όχι εκείνες εσάς. Παίζετε και πάλι ρόλο πρωταγωνιστικό, κάτι που πιθανόν να είχατε πολύ καιρό να το αισθανθείτε. Ξοδέψτε το χρόνο, χωρίς όμως να τον σπαταλήσετε, όπως πολλές φορές συνηθίζετε να κάνετε. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή περισσότερο στην υγεία σας αυτή την περίοδο. Ο Άρης για ενάμιση μήνα περίπου θα βρίσκεται στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου. Αυτό, εκτός των άλλων, σημαίνει πως καλείστε να ρίξετε περισσότερο βάρος στις ανάγκες της υγείας σας και κυρίως στην ψυχική σας υγεία. Δηλαδή, μην αναλώνεστε σε πρόσωπα και καταστάσεις, που το μόνο που κάνουν είναι να σας αποδιοργανώνουν και να σας απορροφούν ενέργεια. Η εξάρτηση είναι αυτή που δε σας αφήνει να δείτε καθαρά τα πράγματα, προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε σε διαδικασίες ξεκαθαρισμάτων. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΛΕΩΝ

Περίοδος επαναπροσδιορισμού στόχων. Αυτό τον τίτλο θα βάζαμε, προκειμένου να δώσουμε το στίγμα της εποχής που βιώνετε. Περιμένετε όμως να ορθοδρομήσει ο Ερμής, και μετά να οριστικοποιήσετε κάποιες αποφάσεις. Ακόμα όμως κι αν αυτές οι αποφάσεις ήδη έχουν παρθεί, και μάλιστα με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, να ξέρετε πως τα θέλω σας είναι τόσο ισχυρά αυτήν την περίοδο, που τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Βέβαια, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι επενδύετε σ’ ένα πιο μακροπρόθεσμο επίπεδο. Δηλαδή, κάποια πράγματα δεν υλοποιούνται τώρα, αφού χρειάζεται πρώτα να προετοιμαστείτε κατάλληλα ψυχικά και μετά να κάνετε τα καθοριστικά βήματα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον 10ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, ετοιμαστείτε να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα. Περισσότερο όμως σε θεωρητικό επίπεδο συμβαίνουν αυτά, κι αυτό βέβαια δε σας είναι κάτι οικείο, αφού τα πάντα για εσάς κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας, μπορεί τα μεγάλα λόγια να είναι αυτά που σας κουράζουν αυτή την εποχή. Άνθρωποι του αποτελέσματος εσείς, επιζητάτε σε πρακτικό επίπεδο την επιβεβαίωση των συναισθημάτων. Οι θεωρίες και τα λόγια σάς αφήνουν αδιάφορους, γι’ αυτό και αυτή την περίοδο βρίσκεστε έξω από τα νερά σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ουρανό και τον Ερμή να βρίσκονται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, και μάλιστα σε σύνοδο ακριβείας, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Εντάσεις, ανατροπές, αλλά και αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν σε χρόνο μηδέν. Παραμείνετε σταθεροί και υπομονετικοί. Τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, που ο Ερμής ξαναμπαίνει στην ορθή του πορεία. Μην ακούτε τους άλλους και μην επηρεάζεστε από τα λόγια τους. Εξ άλλου, η ίδια η ζωή σάς απέδειξε το τελευταίο διάστημα ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να κρίνονται από τα έργα τους και όχι από αυτά που λένε. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περνάτε σε επόμενη φάση, κι αυτό έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται. Επιτέλους, ο Άρης σας εγκατέλειψε κι αυτό σημαίνει πως ελεύθερα τώρα, χωρίς άγχος και εμπόδια, μπορείτε να συνεχίσετε την πορεία σας. Με τα οικονομικά σας ασχολείστε περισσότερο αυτή την εποχή. Κάποια χρήματα που έρχονται απρόσμενα, πιθανόν να σας ανακουφίσουν, αφού θα μπορέσετε να εξισορροπήσετε κάπως τα πράγματα. Αξιοποιήσετε αυτή την εποχή, αφού τα πράγματα ηρεμούν και σας επιτρέπουν επιτέλους να ξεκουραστείτε και να ατενίσετε με αισιοδοξία το μέλλον. Το οποίο μέλλον σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις, μέσα από τις οποίες θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο δυναμικά και δραστικά στα πράγματα. Μπορεί για ενάμιση μήνα περίπου να χάσετε την ηρεμία σας, όμως να ξέρετε πως αυτό το διάστημα κρίνεται καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία σας, αφού ο τομέας που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, έχει ανάγκη από μεγάλα ξεκαθαρίσματα. Ο Άρης θα βρίσκεται για ενάμιση μήνα περίπου απέναντί σας κι αυτό σημαίνει πως οι προκλήσεις θα είναι πολλές και σε κάποιες περιπτώσεις δε θα σας είναι εύκολο να τις διαχειριστείτε. Η απόδραση, είναι η καλύτερη διέξοδος για εσάς. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή και τον Ουρανό να σας προκαλούν μέσα από τον τομέα που αφορά τα επαγγελματικά σας, σίγουρα δεν περνάτε την πιο ήρεμη περίοδο της ζωής σας. Να ξέρετε όμως, πως αυτό το διάστημα συμβαίνουν πολλά και προς τα μέσα του μήνα θα είστε σε θέση να δείτε τι ακριβώς, αλλά και με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε όλα αυτά, αφού στην τελική θα αποδειχθούν ωφέλιμα και δημιουργικά για εσάς. Αψηφήστε την κούραση και την ένταση, σημασία έχει να βρίσκεστε σε δράση, και μάλιστα εποικοδομητική, όπως συμβαίνει τώρα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα θετικό για εσάς αυτό το διάστημα. Το πολύ ωραίο τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ήλιο σας, σας δημιουργεί πολύ καλές συνθήκες και προϋποθέσεις, ώστε να μπορέσετε να βγείτε μπροστά και, γιατί όχι, να λάμψετε δια της παρουσίας σας. Φροντίστε όμως να μην υπερεκτεθείτε, γιατί δεν είστε σε φάση που μπορείτε να διαχειριστείτε κάτι τέτοιο. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, αφού με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε καλύτερα την προβολή και την επιβεβαίωση. Εσείς οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αξιοποιήστε κατάλληλα κάποιες ευκαιρίες που σας δίνονται μέσα από τον ερωτικό-συναισθηματικό τομέα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΙΧΘΥΣ

Μπορείτε να προχωρήσετε, όμως από την Πέμπτη και μετά θα είναι κατάλληλο το διάστημα για να κάνετε τα επόμενα και σημαντικότερα βήματα. Στον επαγγελματικό τομέα παίζεται το παιχνίδι για εσάς αυτή την εποχή. Μπορεί κάτω από συνθήκες όχι και τόσο ήρεμες, όμως σημασία έχει ότι σας δίνονται ευκαιρίες για δράση και, το πιο σημαντικό ακόμα, ευκαιρίες να μπορέσετε να αποκαταστήσετε κάποια πράγματα. Ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας είναι αρκετός, όχι όμως απεριόριστος. Γι’ αυτό και καλό θα είναι να δράσετε τη στιγμή που πρέπει και να προσπαθήσετε να υπερβείτε την αναβλητικότητά σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-04-2017 16:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι