Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 14 έως 20/8/2017.
Βαθμολόγησε
11
08
2017

Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 14 έως 20/8/2017.

Λίλα Δασκαλάκη

Μάθε τι θα συμβεί την εβδομάδα 14 έως 20/8/2017 με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Τι προβλέπει η αστρολόγος Λίλα Δασκαλάκη για κάθε ζώδιο; Όλα όσα θα συμβούν, οι όψεις και η επιρροή τους στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια την εβδομάδα 14 έως 20/8/2017

 

Στην καρδιά των εκλείψεων βρισκόμαστε, με την δεύτερη (έκλειψη) αυτή του Ήλιου να λαμβάνει χώρα στις 21 του μήνα. Όμως, όπως πολλές φορές έχει αναφερθεί, το διάστημα της μίας εβδομάδας πριν, είναι αυτό, μέσα στο οποίο πυροδοτούνται τα γεγονότα. Στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, και στις 29 μοίρες του Λέοντα ενεργοποιείται αυτή η έκλειψη. Το σημαντικό όμως είναι, ότι, σε αυτήν την έκλειψη συμμετέχει και ο Άρης. Εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο δυνατή θα είναι η ενέργειά της, και πόσο ακόμα πιο ισχυρός ο απόηχος, αφού πρόκειται για έναν συνδυασμό (Ήλιος Άρης Σελήνη) στο σταθερό, πύρινο και μαχητικό ζώδιο του Λέοντα. Σε εγρήγορση και σε επιφυλακή θα πρέπει να βρισκόμαστε, σε όλα τα επίπεδα. « Οι αντίπαλοι» καραδοκούν και προκαλούν, κάτι που σίγουρα δεν πρόκειται να μας αφήσει αδιάφορους, ακόμα και αν έχουμε εκδηλώσει την πρόθεση της μη εμπλοκής, σε οτιδήποτε θέλει να μας ανατρέψει τις ισορροπίες να μας απομακρύνει από το κέντρο μας. Σε πολιτικό επίπεδο, θα χρειαστεί προσοχή και έξυπνους χειρισμούς προκειμένου να μην έρθουμε αντιμέτωποι με απρόοπτα, όμως καρμικά στην τελική γεγονότα.

Τα ζώδια του σταθερού έχουν «την τιμητική τους» στις εκλείψεις του καλοκαιριού, (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), κει ειδικότερα εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου. Προσοχή, στο να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις , από τις οποία θα καταφέρετε με δυσκολία να βγείτε, και μετά από αρκετούς μήνες.

Το θετικό είναι, ότι ο Ήλιος, ο οποίος πρωταγωνιστεί  αυτόν τον μήνα, σχηματίζει ιδιαίτερα θετικές όψεις με τον Δία και τον Ουρανό, και αυτό φαίνεται να λειτουργείς σαν την υπόσχεση ότι όλα τελικά θα πάνε καλά, προβάλλοντας την τελευταία στιγμή στο οπτικό μας πεδίο, την «όαση μέσα στην έρημο»

Ο Ερμής, έχει ήδη μπει στην ανάδρομη πορεία του, θέλοντας να βάλει κι αυτός τη σφραγίδα του, στο έτσι κι αλλιώς επεισοδιακό καλοκαίρι του 2017. Στο μεταβλητό και γήινο ζώδιο της Παρθένου μας προβάλλει καταστάσεις που σχετίζονται με την υγεία και τα επαγγελματικά μας, και ειδικότερα για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) τα απρόοπτα οι αναποδιές και οι καθυστερήσεις θα ανακόπτουν συνεχώς την πορεία μας. Από τις 13 έως και τις 5 Σεπτεμβρίου, καλούμαστε να επιστρατεύσουμε την υπομονή και τις αντοχές μας, προκειμένου να διαχειριστούμε όλες αυτές τις επιρροές που δεχόμαστε συνέπεια των πλανητικών φαινομένων.

Παραδόξως, μέσα σε αυτήν την εβδομάδα υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερα θετικές ημέρες προκειμένου να μπορέσουμε με μεγαλύτερη άνεση να κινηθούμε. Όπως, η Δευτέρα, η Τρίτη και η Παρασκευή.

 

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Λίλα Δασκαλάκη

 

ΚΡΙΟΣ

Στον τομέα που αφορά τη συναισθηματική σας ζωή, καθώς επίσης και τα παιδιά, αλλά και τη δημιουργική δράση λαμβάνει χώρα η δεύτερη έκλειψη, αυτή του Ηλίου. Τεταμένο το διάστημα για σας, χωρίς όμως να χρειαστεί να κάνετε κάτι προκειμένου να επαναφέρετε κάποιες ισορροπίες. Η τύχη, είναι με το μέρος σας, έστω και κάτω από συνθήκες ιδιόρρυθμες, με την έννοια, εκεί που τα πράγματα είναι οριακά, και μοιάζουν χωρίς διέξοδο, εκεί κάτι γίνεται, σαν ένα μαγιό χέρι να σας παίρνει και να σας μεταφέρει κάπου, μπορεί και καλύτερα από εκεί που βρισκόσασταν πριν. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον τομέα των επαγγελματικών σας γίνονται διάφορα απρόοπτα, κάποιες ανατροπές ίσως, και για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει,  ότι μπορεί και να μην έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε την όποια επαγγελματική δραστηριότητα προκειμένου να κάνετε έστω και λιγοήμερες διακοπές. Είναι σημαντικό όμως να αναγνωρίσετε, πως, πίσω από κάθε μη ευχάριστη κατάσταση, βρίσκεται η δική σας επιλογή, συνέπεια ίσως λανθασμένου υπολογισμού. Για τους περισσότερους Ταύρους, ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας όπου θα μπορείτε να κάνετε ότι δεν κάνατε όλο το καλοκαίρι μαζί. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι σημαντικό γίνεται με τα οικονομικά σας αυτή την εποχή, κάτι που μπορεί στην αρχή να σας προβληματίσει, με την έννοια, εάν πρόκειται για κάποια ευκαιρία, ή απλά για κάτι που θέλει να σας ξεβολέψει από την γνώριμη και ασφαλή κατάσταση που βιώνετε τους τελευταίους μήνες. Ή μπορεί για κάποιους από εσάς, αυτή η έντονη επιρροή (συνέπεια του ισχυρού δυναμικού στο ζώδιο του Λέοντα,) να αφορά την εξέλιξη και την ικανοποίηση σε συναισθηματικό επίπεδο, ή να καταφέρετε τελικά να εισπράξετε την ηθική ικανοποίηση που περιμένατε εδώ και αρκετό καιρό. Προσοχή όμως, γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι βιώνουμε περίοδο εκλείψεων. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά είστε διατεθειμένοι να διακυβεύσετε αυτή την εποχή, ακόμα και την μόνιμη σχέση σας, προκειμένου να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από κάποιες καταστάσεις που εδώ και αρκετό καιρό σας έχουν εγκλωβίσει συναισθηματικά. Η τάση του να δραματοποιείτε τα γεγονότα προδιαγράφεται έντονη αυτό το διάστημα, γι αυτό, καλό θα είναι να επιστρατεύσετε τον ρεαλισμό (που τις περισσότερες φορές δεν διαθέτετε) προκειμένου να κάνετε τη σωστή επιλογή, γιατί μετά, ποιος ακούει την γκρίνια σας. Έχει και τα καλά της όμως αυτή η εβδομάδα. Διασκέδαση και ψυχαγωγία, με άτομα  που πιθανόν εδώ και καιρό να θέλατε να συναντήσετε, και προπάντων, πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά, για το που οδηγούνται τα πράγματα, κυρίως στη συναισθηματική σας ζωή. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΛΕΩΝ

Πρωταγωνιστές αυτή την εποχή, με δύναμη και αυτοπεποίθηση, με αφορμή όμως κάποια γεγονότα, τα οποία σε κάποιες φάσεις θα μοιάζουν ακραία, συνέπεια της έντασης που προκαλούν, όχι μόνον σε εσάς, αλλά και στους γύρω σας. Ειδικότερα εσείς οι του τελευταίου δεκαημέρου Λέοντες θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και σε επιφυλακή προκειμένου να μπορέσετε να προλαβαίνετε τις καταστάσεις, και να μπορείτε να επαναφέρετε τις ισορροπίες, κυρίως σε ότι αφορά προσωπικά σας θέματα, μέσα από τα οποία όμως θα έρθετε σε σύγκρουση με κάποια άτομα του άμεσου αλλά μπορεί και του έμμεσου  περιβάλλοντός σας. Σημαντικές  στιγμές σας περιμένουν αυτή την εβδομάδα. Κάποιοι, μπορεί και να τις ζήσετε λίγο δραματοποιημένες. Όπως και να έχουν τα πράγματα, απολαύστε τις. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται πως, τα γεγονότα των τελευταίων μηνών σας έκαναν να μαζέψετε ένταση, τέτοια, ώστε μέσα σε αυτήν,  αλλά και την επόμενη εβδομάδα να βιώσετε κάποιες καταστάσεις, μέσα από τις οποίες θα βρείτε τις αφορμές που ψάχνετε για να ξεσπάσετε. Προσέξτε όμως, να μην δημιουργήσετε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αυτό, δεν θα βοηθούσε ούτε εσάς, αλλά ούτε και τις σχέσεις σας. Αντίθετα, βάλτε κάτω αυτά που εκ των πραγμάτων σας απασχολούν συζητήστε τα, και αποδώστε με τον ήπιο τρόπου που ξέρετε να το κάνετε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΖΥΓΟΣ

Κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες βιώνετε αυτή τη φάση του καλοκαιριού. Με πολλά αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας, προσπαθείτε να κερδίσετε τα χαμένα, και το πιο σημαντικό να εισπράξετε την επιβεβαίωση που τόσο έχετε ανάγκη. Για πολλούς από εσάς αυτό σημαίνει, ότι η επιβεβαίωση μπορεί να προέλθει από κάποιο πρόσωπο που μόλις τώρα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου, και δεν αποκλείεται να προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον. Νέοι στόχοι, νέα σχέδια βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, σε περίοδο όπου οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω σας, βιώνουν έλλειψη προοπτικής. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν μπορείτε να κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια, επειδή θεωρητικά τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει από τα χέρια σας. Να ξέρετε, πως, ειδικά εσείς, πάντα θα βρίσκετε λύσεις και διεξόδους την τελευταία στιγμή, και επίσης, κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας, εξακολουθούν να σας έχουν ανάγκη, και το καλύτερο που θα είχατε να κάνετε γι’ αυτούς, είναι να μην είστε τόσο απόλυτοι και αυστηροί. Σίγουρα δεν διακρίνεστε για την ευγένεια και την ηπιότητα του χαρακτήρα σας, όμως, διαθέτετε -περισσότερο από τον καθένα- ενσυναίσθηση, κάτι, που σίγουρα αυτή την εποχή μπορεί να λειτουργήσει ως μεγάλο δώρο για κάποιους. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είστε διατεθειμένοι να μπείτε στο παιχνίδι των άλλων, αφού έχετε ξεκάθαρα περάσει τα μηνύματά σας, ότι, ήδη έχετε καταφέρει να βρίσκεστε αλλού, και ακόμα και αν η πραγματικότητά σας δεν συμφωνεί με αυτό, μέσα σας, ήδη έχετε κάνει τις απαραίτητες μετακινήσεις. Πατάτε σε διαφορετική βάση. Αυτό, για πολλούς από εσάς, έχει σαν αποτέλεσμα, να μην μιλάτε πια με κάποιους ανθρώπους την ίδια γλώσσα. Ειδικότερα εσείς οι Τοξότες του τελευταίου δεκαημέρου, μπορείτε τώρα άφοβα να στέκεστε με δύναμη και αποφασιστικότητα απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και να τους δηλώνετε ξεκάθαρα τις θέσεις σας. Με τα οικονομικά σας εξακολουθείτε να προβληματίζεστε, χωρίς όμως αυτό  να σημαίνει, ότι, η γενικότερη οικονομική σας κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική. Κάποια απρόοπτα γεγονότα, έρχονται να ανατρέψουν κάποιες ισορροπίες, και να σας βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σας. Δεν γίνεται όμως να θυσιάζετε κάποιες σημαντικές στιγμές με τον ανθρώπους που αγαπάτε, επειδή η διάθεσή σας είναι πεσμένη, συνέπεια των όποιων οικονομικών ανατροπών. Αδιαφορήστε, και προσπεράστε, και ζήστε αυτό το καυτό για πολλούς από εσάς τους Αιγόκερους. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον δικό σας άξονα, λαμβάνει χώρα αυτή η Ηλιακή έκλειψη. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τα γεγονότα, αφού ήδη έχουν αρχίσει να ασκούν έντονη επιρροή στη ζωή σας, και βέβαια συνέπεια κάποιων επιλογών οι οποίες έγιναν κατά το πρόσφατο παρελθόν. Γενικότερα όμως, είστε σε καλή φάση, με την έννοια βιώνετε έντονες δημιουργικές δραστηριότητες, κάτι που σας κάνει να εκπέμπετε σε άλλη συχνότητα, και να μπορείτε τώρα από πιο ψηλά να παρατηρείτε τα πράγματα, αλλά, και να παίρνετε τις αναγκαίες αποστάσεις. Κάποιοι από εσάς, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις σχέσεις τους με τα παιδιά. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ψάξετε νέους τρόπους και δρόμους μέσω των οποίων θα μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Όμως κάποιοι άνθρωποι σας φέρνουν μπροστά σε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε λίγο αργότερα, και αφού καταλαγιάσουν οι πλανητικές ενέργειες, και ξαναπάρει ο Ερμής την κανονική του πορεία. Προς το παρόν όμως, να είστε σε εγρήγορση, με τις κεραίες πιο ψηλά, είτε για να αδράξετε την ευκαιρία σε επαγγελματικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-08-2017 16:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι