Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 15 έως 21/5/2017.
Βαθμολόγησε
12
05
2017

Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 15 έως 21/5/2017.

Από την Λίλα Δασκαλάκη

Μάθε τι θα συμβεί την εβδομάδα 15 έως 21/5/2017 με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Τι προβλέπει η αστρολόγος Λίλα Δασκαλάκη για κάθε ζώδιο; Όλα όσα θα συμβούν, οι όψεις και η επιρροή τους στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια την εβδομάδα 15 έως 21/5/2017.

 

Έντονη θα χαρακτηρίζαμε την εβδομάδα 25 ως 21 Μαΐου 2017, και όχι κάποιων αξιοσημείωτων πλανητικών αλλαγών, αλλά λόγω των ισχυρών όψεων που σχηματίζουν κυρίως ο Ερμής και ο Άρης.

Η μόνη αλλαγή θέσης είναι αυτή του Ερμή, που από την Τετάρτη εγκαταλείπει το παρορμητικό και πύρινο ζώδιο του Κριού, και περνάει στον γήινο και σταθερό Ταύρο. Θέση όχι και τόσο φιλική για τον Ερμή, αφού τον αναγκάζει να γίνεται στατικός, να βλέπει μονόπλευρα τα πράγματα, κάτι που στη δική μας ζωή μεταφράζεται ως ακαμψία, ξεροκεφαλιά, έλλειψη φαντασίας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, μας φέρνει αντιμέτωπους με ανατρεπτικά γεγονότα, ειδικότερα εκείνους που ασχολούνται με το εμπόριο και βέβαια όσους χρειάζεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μετακινούνται και να ταξιδεύουν. Το τρίγωνο που δημιουργείται με τον Κρόνο κάπως εξισορροπεί τα πράγματα, με την έννοια ότι τα όποια εμπόδια μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια την τελευταία στιγμή.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία δε βοηθάει στην επικοινωνία και κυρίως στη συναισθηματική ανταλλαγή, αφού μας ωθεί να λειτουργούμε ιδιαίτερα απαιτητικά απέναντι σε εκείνους που αρέσκονται να παίζουν το ρόλο του θύματος. Αυτό αφορά κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους).

Την Πέμπτη, ο Άρης ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, δημιουργεί γωνία αντίθεσης με τον Κρόνο. Όψη ιδιαίτερα δύσκολη και πιεστική, κυρίως για εκείνους που έχουν αυτή την όψη στο γενέθλιο χάρτη τους. Γενικότερα όμως, επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) και περισσότερο εκείνους που έχουν γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο. Προσοχή στα ατυχήματα, στις εντάσεις, και καλό θα είναι να σκέπτεστε πολύ καλά πριν αρχίσετε να υιοθετείτε σκληρή συμπεριφορά απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Το καλό όμως είναι, πως σχηματίζει παράλληλα όψη τριγώνου με τον Δία, κάτι που δημιουργεί ευκαιρίες για εκείνους που είναι έτοιμοι να τις αδράξουν, και αυτό αφορά περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Η Τρίτη και η Τετάρτη θεωρούνται ως οι καλύτερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα.

 

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 25 ως 21/5/2017 από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

ΚΡΙΟΣ

Στα μέσα της εβδομάδας ο Ερμής σάς αφήνει ήσυχους επιτέλους, για να σκεφτείτε με την ησυχία σας. Αρκετό καιρό τώρα, σας έβαζε στη διαδικασία να πρέπει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, κάτι που βεβαίως δε συνέβη, αλλά στην περίπτωση που συνέβη τα πράγματα δε σας βγήκαν έτσι όπως πραγματικά θα θέλατε, προκειμένου να έρθουν οι πολυπόθητες ισορροπίες. Κάπως διαφορετικά αρχίζουν τώρα να εξελίσσονται τα οικονομικά θέματα. Κάποιοι από εσάς αρχίζουν σιγά-σιγά να βλέπουν τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα να σταθεροποιούνται. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να προχωρήσετε στις επαφές που εδώ και καιρό έχετε υπόψιν, προκειμένου να μπορέσετε να πετύχετε κάποια πράγματα, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Και σε ό,τι αφορά όμως τα συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν, ήρθε η ώρα να τα προσεγγίσετε με διαφορετικό τρόπο, ώστε να καταφέρετε να αποκαταστήσετε κάποια πράγματα και να καλύψετε κάποια κενά, που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες. Προχωράτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα. Αυτό είναι κάτι που θα αρχίσετε να το αντιλαμβάνεστε από το τέλος της εβδομάδας και μετά. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, σαφώς και πάνε καλύτερα τα πράγματα τώρα. Φροντίστε όμως αυτό να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και, το πιο σημαντικό, να συντηρήσετε κάποια πράγματα, μέσα από τις συνεργασίες σας. Ο Ερμής στο 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας δίνει άφθονη τροφή προκειμένου να καθίσετε να σκεφτείτε πάνω σε αυτά που έχετε ανάγκη να εκφράσετε μέσα από τα επαγγελματικά σας και βέβαια, τα οικονομικά σας. Φτάνει μόνο να δείτε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τάση του να γίνεστε ανεδαφικοί, σας διακατέχει αυτό το διάστημα. Αφήνετε και πάλι το συναίσθημα να σας παρασύρει, γεγονός που δυσκολεύει τα πράγματα στο συναισθηματικό τομέα κυρίως. Πολλοί από εσάς διακατέχεστε από αισθήματα ανεπάρκειας και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό, τον οποίο και δεν μπορείτε πολλές φορές να διαχειριστείτε, με αποτέλεσμα να λειτουργείτε σπασμωδικά. Ηρεμήστε και, αν χρειαστεί, μη διστάσετε να κάνετε την ανατροπή, προκειμένου να αισθανθείτε καλύτερα και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος τα θέλω των άλλων και να εστιάσετε στα δικά σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΛΕΩΝ

Κάποιες ανατροπές μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί, είναι πολύ πιθανόν να ανατρέψουν με κάποιο τρόπο τις ισορροπίες σας, όμως να ξέρετε πως ό,τι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο και τελικά θα αναγνωρίσετε ότι είναι για καλό. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σας ευνοεί στο να παρέμβετε με τρόπο δραστικό στα κακώς κείμενα και να μπορέσετε επιτέλους να βρείτε την άκρη. Σε θέματα επικοινωνίας, τα πράγματα προδιαγράφονται επίσης κάπως τεταμένα, αφού δυσκολεύεστε να συμβιβαστείτε με ό,τι πάει ενάντια στα πραγματικά σας θέλω. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορούσατε από μεγαλύτερη απόσταση να παρακολουθείτε τις καταστάσεις. Δε χρειάζεται να είστε και πάλι εμπλεκόμενοι σε θέματα, τα οποία δε σας αφορούν στην τελική. Τα επαγγελματικά σας, έστω κι αν δεν έχουν ακόμα βελτιωθεί, παρουσιάζουν μια αυξημένη κινητικότητα κι αυτό σημαίνει πολλά για εσάς, αφού το τελευταίο διάστημα υπήρχε μία στασιμότητα, που σας έκανε να προβληματίζεστε και σας δημιουργούσε ανασφάλεια για το μέλλον. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα πάνε καλύτερα σε σχέση με το πιο πρόσφατο παρελθόν. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΖΥΓΟΣ

Αν θα πρέπει να καθίσετε να ζυγίσετε τις προτεραιότητές σας, τότε το πιο πιθανό είναι να ανακαλύψετε ότι έχετε βάλει τους άλλους πιο πάνω από τις δικές σας ανάγκες. Κάτι, που αρχίζει σιγά σιγά να σας δημιουργεί εκνευρισμό και να σας ωθεί στο να εκφράζετε αψυχολόγητες συμπεριφορές. Μην ενδίδετε στις προκλήσεις των άλλων, αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων γνωρίζετε ότι αυτό δε θα σας οδηγήσει πουθενά. Αντίθετα, θα σας απομακρύνει από τους στόχους, για τους οποίους έχετε μοχθήσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εποχή, τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται μέσα από τα οικονομικά σας. Ο Άρης, που διελαύνει από τον όγδοο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες που χρειάζονται, προκειμένου να έρθει κάποια αλλαγή στον τομέα των οικονομικών. Στην περίπτωση που σας χρωστούν κάποια χρήματα, πιο εύκολα τώρα σας επιστρέφονται και σίγουρα αυτό θα σας διευκολύνει στο να υλοποιήσετε κάποιους στόχους σας. Προσοχή όμως, σε ό,τι αφορά λανθασμένες επιλογές, στην περίπτωση που σκέφτεστε να προβείτε σε κάποιες σημαντικές αγορές. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας, τον Δία, βοηθάει πολύ αυτή την εποχή, κυρίως σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσέξτε όμως, μην υπερεκτιμήσετε κάποια πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να προσγειωθείτε απότομα στην πραγματικότητα αφενός, και αφετέρου να απογοητευτείτε από τη διαφορετική έκβαση που πήραν τα πράγματα. Γενικά όμως, τα πράγματα για εσάς εξελίσσονται θετικά, και σε ό,τι αφορά τα θέματα της επικοινωνίας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να είστε στο κέντρο σας και να μην επηρεάζεστε από τις συμπεριφορές των άλλων και ιδιαίτερα του συντρόφου. Γίνονται πράγματα αυτή την εποχή, υπάρχει δράση στη ζωή σας, κυρίως την επαγγελματική, όμως σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά σας, είναι πολύ πιθανόν πολλοί από εσάς να αισθάνεστε ότι έχετε βαλτώσει σε καταστάσεις, τις οποίες πολλές φορές είτε δε θέλετε, είτε αδυνατείτε να διαχειριστείτε. Από το τέλος της εβδομάδας και μετά, αρχίζουν και μπαίνουν σε κάποια ισορροπία τα συναισθηματικά σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς τους Υδροχόους τα πράγματα είναι αρκετά καλά τώρα, σε σχέση με προηγούμενες περιόδους. Ο Άρης, που διελαύνει στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνει καινούργιο αέρα στη ζωή σας, κι αυτό εκτός των άλλων σημαίνει ότι στη συναισθηματική σας ζωή τα πράγματα μπαίνουν σε μία άλλη βάση. Αυτό, στην περίπτωση που υπάρχει σύντροφος. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει, τότε δεν αποκλείεται ο μήνας αυτός να είναι καθοριστικός σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική σας εξέλιξη. Μην αναζητάτε όμως την ευκαιρία, αλλά αφήστε το χώρο που χρειάζεται προκειμένου να έρθει να σας βρει. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΙΧΘΥΣ

Μπορείτε να κινηθείτε με την ταχύτητα που χρειάζεται, προκειμένου να φτάσετε στο ζητούμενό σας. Προσέξτε όμως, και ειδικότερα εσείς οι Ιχθύες του τελευταίου δεκαημέρου, γιατί έχετε και τον Κρόνο, που σας επιβάλλει να πατάτε και το φρένο, και μάλιστα αυτό γίνεται απότομα πολλές φορές, σε συναισθηματικό, οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά καλύτερα, παρότι υπάρχουν εντάσεις και ανατροπές. Το σημαντικό όμως είναι, πως στο τέλος γίνεται αυτό που θέλετε, με ή χωρίς τίμημα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-05-2017 16:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms