Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 19 έως 25/6/2017.
Βαθμολόγησε
16
06
2017

Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 19 έως 25/6/2017.

Από την Λίλα Δασκαλάκη

Μάθε τι θα συμβεί την εβδομάδα  19 έως 25/6/2017 με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Τι προβλέπει η αστρολόγος Λίλα Δασκαλάκη για κάθε ζώδιο; Όλα όσα θα συμβούν, οι όψεις και η επιρροή τους στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια την εβδομάδα 19 έως 25/6/2017.

 

Δύσκολη θα την χαρακτηρίζαμε αυτή την εβδομάδα, με την έννοια, ότι, οι συνθήκες δεν θα ευνοούν τις περισσότερες μέρες, ώστε να μπορούμε να προγραμματίζουμε, αφού σε πολλές περιπτώσεις τα γεγονότα θα μας ξεπερνούν.

Την Τετάρτη, ο Ήλιος και ο Ερμής, αρχίζουν να διελαύνουν πάνω από το ζώδιο το Καρκίνου, και προς  το τέλος της εβδομάδας, θα γίνει το μεγάλο συναπάντημα, Ήλιου, Σελήνης, Ερμής, και Άρης σε αυτό το ζώδιο. Δεν αποκλείεται, κάτι σημαντικό να σηματοδοτήσει αυτή η συνάντηση των πλανητών, αφού ενεργοποιούνται έντονα  θέματα «πατρίδας» και ίσως μας προετοιμάζουν για νέες κοινωνικοπολιτικές καταστάσεις, και να έρθουμε αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο των εκλογών.

Οι δυσμενείς γωνίες του Άρη με τον Πλούτωνα και τον Δία δυσχεραίνουν το κλίμα, αλλά και το αποτέλεσμα της οποιασδήποτε σημαντικής διαδικασίας, είτε αυτό αφορά το γενικό, είτε το προσωπικό επίπεδο. Αβεβαιότητα, σύγχυση, αυτοκαταστροφικές τάσεις, είναι τα αποτελέσματα αυτών των όψεων σε ψυχολογικό επίπεδο. Και ειδικότερα όσοι έχουν αυτές τις όψεις στον αστρολογικό τους χάρτη, καλό θα είναι αυτό το διάστημα μέχρι και τις 20 Ιουλίου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν χρειάζεται να πρέπει να πάρετε τώρα κάποιες αποφάσεις, ούτε και να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνετε πράγματα τα οποία δεν ευθυγραμμίζονται με τα θέλω σας. Αυτό ισχύει και γενικότερα για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού. (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους).

Η τέχνη τα ταξίδια και το όνειρο, λειτουργούν ως η μόνη διέξοδος φυγής από την πραγματικότητα αυτή την εποχή. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, διευκολύνει αρκετά, ώστε να μπορέσουμε να τα πετύχουμε.  Καθώς επίσης και οι γωνίες εξαγώνων που σχηματίζουν ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Ουρανό. Ξαφνικά νέα δεδομένα, και ευκαιρίες θα μπορούσε να πει κανείς. Κυρίως μέσα από την οικογένεια και το φιλικό περιβάλλον.

Η Δευτέρα και η Πέμπτη, λειτουργούν ως οι καλύτερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί.

 

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 19 έως 25/6/2017 από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

ΚΡΙΟΣ

Προχωρήσετε με πίστη και σταθερότητα, και στο τέλος θα τα καταφέρετε. Μπορεί οι συνθήκες να εξακολουθούν να είναι δύσκολες όμως, να ξέρετε πως ο χρόνος δουλεύει για λογαριασμό σας, προκειμένου να σας φέρει μπροστά στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Κυρίως στα θέματα που αφορούν την οικογένεια, ή ακόμα και σε θέματα υγείας. Προσέξτε αυτές τις μέρες, και περισσότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μην αφήνετε τη φαντασία σας να σας παρασύρει, γιατί τα πράγματα μπορεί και να μην είναι έτσι όπως φαίνονται, ή, έτσι όπως εσείς θέλετε να τα βλέπετε. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες, κυρίως στα θέματα που αφορούν την οικογένεια, είτε αυτό αφορά την προσωπική, είτε την πατρική σας. Η εποχή, σας καλεί να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο δρόμο σας, αυτές που αφορούν την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Κάποια γεγονότα όμως, έρχονται για να σας πάρουν πιο μακριά από τα θέλω σας, ίσως γιατί κάτι σας κάνει να θέλετε να βάζετε τα θέλω των άλλων σε πρώτη προτεραιότητα. Καταφέρνετε όμως στην τελική, να βρείτε τις ισορροπίες, αφού βρίσκετε τελικά τον τρόπο να ασχοληθείτε και με τον εαυτό σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς τους Διδύμους τα πράγματα αρχίζουν τώρα να δυσκολεύουν με την έννοια ότι δεν είστε πια το επίκεντρο, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που βιώνατε το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα όμως, βρίσκετε τον τρόπο να παίζετε τον ρόλο που θέλετε, ακόμα και αν θα πρέπει μέσα από κάποιους ιδιαίτερους χειρισμούς σας να το επιβάλλετε στους άλλους. Και ειδικότερα, σε εκείνους που αυτή την εποχή παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.  Σε οικονομικό όμως επίπεδο, τα πράγματα είναι αρκετά ευνοϊκα για εσάς, και δεν αποκλείεται κάποια χρήματα που περιμένατε να έρθουν τώρα στην κατοχή σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, τα πράγματα είναι αρκετά τεταμένα αυτό το διάστημα. Πολλές φορές  θα αισθάνεστε ότι φτάνετε στα όρια των αντοχών σας, και αυτό σημαίνει έντονη συναισθηματική φόρτιση από την πλευρά σας. Ειδικότερα προς το τέλος της εβδομάδας, είναι πολύ σημαντικό να μπορέσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, και όσο το δυνατόν να πάρετε απόσταση από κάποια θέματα που κυρίως σχετίζονται με την οικογένεια. Περισσότερο προσοχή στην υγεία σας, αλλά και κατά την ώρα της οδήγησης. Ο Άρης, ο οποίος θα βρίσκεται μέχρι τις 21 Ιουλίου πάνω από τον Ήλιο σας, σας δημιουργεί άγχος, κούραση, και ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη ώρα για ν αναρωτηθείτε, εάν για κάποια πράγματα, αξίζει τελικά ο κόπος. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τα πράγματα τώρα είναι πιο ασαφή και φορτισμένα συναισθηματικά. Δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά προκειμένου να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από κάποιες καταστάσεις, μπορείτε όμως να απολαύσετε αυτό το κλείσιμο που βιώνετε αυτό το διάστημα, κάτι που το είχατε πολύ ανάγκη προκειμένου να μπορέσετε να επαναπροσδιοριστείτε, κυρίως στα θέματα που σχετίζονται με τα συναισθηματικά σας ζητήματα. Να ξέρετε όμως, ότι προετοιμάζεστε για σημαντικά πράγματα. Σε έναν μήνα περίπου, ετοιμαστείτε να γυρίσετε σελίδα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν έχετε πολλές επιλογές αυτό το διάστημα. Επιλογές, σε ότι αφορά τους τρόπους μέσα από τους οποίους καλείστε να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις, οικογενειακού χαρακτήρα, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, έχετε πολλά να κάνετε, κυρίως στα θέματα που αφορούν την υγεία σας. Μάλλον έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, ή αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι έχετε μία ροπή στις καταχρήσεις αυτή την εβδομάδα. Μέσα από την ανάγκη σας να ξεφύγετε από αυτό που ζείτε, παραβιάζετε ίσως τα όριά σας, κάτι, που σίγουρα σας κάνει να έρχεστε σε σύγκρουση με τον ίδιο σας τον εαυτό. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί έχετε και πολλές διευκολύνσεις. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΖΥΓΟΣ

Έρχονται καλύτερες μέρες για εσάς, αφού ο Μέγας για φέτος χορηγός σας, ο Δίας, σας καλεί να τον ακολουθήσετε στο δρόμο των ευκαιριών και των μεγάλων αλλαγών. Για πολλούς από εσάς, αυτά έχουν με κάποιο τρόπο λάβει χώρα. Έχετε δει πολλά να αλλάζουν και περιμένετε κι άλλα να γίνουν. Για εσάς που ακόμα οι αλλαγές δεν έχουν υλοποιηθεί, (αλλαγές προς το καλύτερο) μπορείτε τώρα να είστε πιο ήσυχοι, αφού, σίγουρα θα έχετε δει το πρώτο φως να προβάλλει στον ορίζοντα. Αυτή η εβδομάδα, θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή, σε θέματα επαγγελματικά κυρίως, όμως, το σημαντικό είναι ότι ο παράγοντας τύχη είναι με το μέρος σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είστε στη φάση, όπου μπορείτε να έχετε και να κάνετε αυτά που θέλετε, αφού, εξαρτάστε άμεσα από κάποια πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι σημαντικό όμως να αναγνωρίσετε, ότι εσείς οι ίδιοι έχετε επιλέξει, αρκετό καιρό πριν, αυτό που ζείτε τώρα. Ότι και να λέμε όμως, όσο και αυτή την εποχή είστε πιεσμένοι, τα ωραία και τα μεγάλα είναι στο δρόμο και πολύ σύντομα κάποιοι από εσάς, (αυτοί που είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο) θα αρχίσετε να τα βλέπετε. Για την ώρα, αποδεχθείτε τα όσα συμβαίνουν, και δείτε τα σαν εκπαίδευση. Εξ άλλου, η νέα εποχή που ξημερώνει για σας σας θέλει έτοιμους και εκπαιδευμένους ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πίεση για κάποιους εξακολουθεί, και περισσότερο αυτό αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο. Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, προκύπτουν μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί, και ίσως θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις, είτε για να σας επιστρέψουν τα χρήματα που σας οφείλουν, είτε το αντίθετο. Θέματα οικογενειακά, που σχετίζονται με τα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν, και ίσως να πρέπει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης προκειμένου να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από κάποιες καταστάσεις. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γνωρίζετε τι θέλετε, και το πιο σημαντικό, πώς να το πετύχετε. Αυτό όμως, δεν είναι αρκετό στην περίπτωσή σας, αφού, χρειάζεστε και την συμβολή κάποιων ανθρώπων, προκειμένου να μπορέσετε να φτάσετε στην υλοποίηση. Η οικογένεια, μπορεί να είναι αυτή από την οποία περιμένετε βοήθεια, και αυτό μπορεί να σημαίνει απλά και μόνο ψυχική στήριξη. Πολύ σύντομα θα καταλάβετε, ότι, το καλύτερο κεφάλαιο στο οποίο μπορείτε να επενδύσετε, είναι, ο εαυτός σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή. Κυρίως μέσα από θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα επαγγελματικά σας έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο αυτή την εποχή. Ή μπορεί αυτό να σημαίνει, ότι, αναγνωρίζετε το πόσο έχετε προσφέρει σε αυτόν τον τομέα, και τώρα θέλετε να μπείτε στη διαδικασία να ανοίξετε κι άλλες πόρτες προκειμένου να μπορέσετε να αναβαθμίσετε τη ζωή σας. Κάτι έχει αρχίσει και ετοιμάζεται για εσάς, να ξέρετε όμως, πως αυτό δεν πρόκειται τώρα άμεσα να φανεί. Σε έναν μήνα περίπου θα είστε σε θέση να γνωρίζετε την κατεύθυνση που καλείστε να ακολουθήσετε. Μέχρι τότε, κρατήστε σταθερά το τιμόνι, και αφεθείτε στους «ανέμους», και ευτυχώς που σε αυτή τη φάση είναι «ούριοι». Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Άρη τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Καρκίνο, σίγουρα έχετε αρκετά καλά πράγματα να περιμένετε. Στον ερωτικο-συναισθηματικό τομέα κυρίως λαμβάνουν χώρα οι αλλαγές, και αυτό για τους περισσότερους μπορεί να σημαίνει Επιβεβαίωση μέσα από τον –ην σύντροφο. Κάτι, που σίγουρα το είχατε πολύ ανάγκη, αφού εδώ και πολύ καιρό προσπαθείτε με κάθε τρόπο να το εξασφαλίσετε. Και σε άλλους τομείς τα πράγματα πάνε καλύτερα, και αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσετε προς το τέλος της εβδομάδας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-06-2017 16:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms