Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 8 έως 14/5/2017.
Βαθμολόγησε
05
05
2017

Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 8 έως 14/5/2017.

Από την Λίλα Δασκαλάκη

Μάθε τι θα συμβεί την εβδομάδα 8 έως 14/5/2017 με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Τι προβλέπει η αστρολόγος Λίλα Δασκαλάκη για κάθε ζώδιο; Όλα όσα θα συμβούν, οι όψεις και η επιρροή τους στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια την εβδομάδα 8 έως 14/5/2017.

 

Η Πανσέληνος της Τετάρτης, στις 22 μοίρες του Σκορπιού, είναι αυτή που διαμορφώνει το κλίμα αυτής της εβδομάδας. Ακατάλληλη αυτή η θέση για τη Σελήνη, πόσο μάλλον τώρα, που βρίσκεται στη φάση της Πανσελήνου.

Συναισθηματική φόρτιση, βαθιές και ανεκπλήρωτες επιθυμίες, τα οικονομικά και συναισθηματικά θέματα παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Αναγεννητική όμως θα την χαρακτηρίζαμε αυτή την Πανσέληνο, και αυτό βέβαια αφορά περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Σκορπιούς, Υδροχόους, Ταύρους και Λέοντες). Ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, κάτι σημαντικό βγαίνει αυτή την εβδομάδα, κάτι που πιθανόν να καθορίσει το επόμενο διάστημα που ακολουθεί. Τα ζώδια του Καρκίνου και των Ιχθύων, ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτήν την Πανσέληνο, κυρίως σε θέματα που αφορούν τον ερωτικό-συναισθηματικό τομέα, αλλά και τον τομέα της επικοινωνίας. Γενικότερα όμως, κι αυτό αφορά όλα τα ζώδια, ιδιαίτερα προσεκτικοί καλούμαστε να είμαστε αυτή την εβδομάδα. Προσοχή κατά την ώρα της οδήγησης και βέβαια στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους άλλους, γιατί τα πράγματα προδιαγράφονται έκρυθμα και ανατρεπτικά.

Ελεύθερο το πεδίο δράσης σε ό,τι αφορά σημαντικές ενέργειες τις οποίες έχουμε εδώ και πολύ καιρό αναβάλει, λόγω της ανάδρομης θέσης του Ερμή. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και του εμπορίου, ήδη βρίσκεται και ορθόδρομη πορεία κι αυτό σημαίνει πως ελεύθερα τώρα μπορούμε να κινηθούμε σε επίπεδο αγορών, συμφωνιών, σημαντικών μετακινήσεων.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, καθώς επίσης και του Ερμή με τον Κρόνο, εξισορροπούν αρκετά τα πράγματα, κυρίως σε ό,τι αφορά θέματα επαγγελματικής φύσης, και από την Παρασκευή και μετά ευνοούνται τα οικονομικά θέματα. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει απρόσμενα χρήματα και νέα οικονομική προοπτική. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα θα χρειαστεί προσοχή, κυρίως για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) γιατί εύκολα μπορεί να παρασυρθούν σε λάθη ή σε εθισμούς, με αποτέλεσμα να χάσουν για κάποιο διάστημα τον προσανατολισμό τους.

Η όψη της Αφροδίτης με τον Δία, εντείνει την υπερβολή και την απαιτητικότητα, με αποτέλεσμα να ξεφεύγουμε κατά πολύ από το μέτρο και πολλές φορές να απαιτούμε πράγματα από τους άλλους, στα οποία δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή θεωρούνται ως οι καλύτερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα.

 

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 8 ως 14/5/2017 από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να διελαύνει πάνω από τον Ήλιο σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες, μέσα από γνωριμίες που προκύπτουν. Γνωριμίες που πιθανόν να παίξουν σημαντικό ρόλο, όχι μόνον στην κοινωνική, αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Και δεν αποκλείεται κάποιοι να βρουν τον/τη σύντροφο της ζωής τους αυτό το διάστημα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κάτω από την εύνοια το Κρόνου (όπου βρίσκεστε εδώ και αρκετό καιρό), οτιδήποτε παρουσιάζεται ως θετικό, είτε μέσα από σχέσεις είτε μέσα από συνεργασίες, θα έχει διάρκεια και αντοχή στο χρόνο. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξακολουθείτε να δραστηριοποιείστε προς την πλευρά των οικονομικών, θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι τα πράγματα δε γίνονται πάντα με τον τρόπο που έχετε μάθει. Δηλαδή, το να θέλετε όλα να γίνονται όπως εσείς ορίζετε, και μάλιστα με τρόπο απόλυτο και αυταρχικό πολλές φορές. Η εποχή σάς καλεί να υιοθετήσετε διαφορετικό μοντέλο συμπεριφοράς, όπως για παράδειγμα αυτό της διπλωματίας. Σίγουρα αυτό δεν είναι ό,τι πιο εύκολο για εσάς, όμως να ξέρετε ότι με αυτόν τον τρόπο έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε αυτά που θέλετε σε οικονομικό, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να πυρπολεί συνεχώς το μυαλό σας με ιδέες, σίγουρα είστε στα καλύτερά σας, αφού οι ιδέες είναι αυτές που σας τρέφουν και σας συντηρούν. Βέβαια, σε αυτήν τη φάση που βρίσκεστε τώρα, επιζητάτε και το αποτέλεσμα, κυρίως στα θέματα που αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους, μέσω της οποίας θα μπορέσετε να πετύχετε κάποια σημαντικά πράγματα στον επαγγελματικό-οικονομικό τομέα. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα με την ανάλογη δράση αφενός, και αφετέρου με τη διπλωματική σας ικανότητα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περισσότερη προσοχή στην υγεία σας αυτή την εποχή, αφού ο Άρης βρίσκεται στο 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτό σημαίνει πως, μέσα από κάποια θέματα ή μπορεί και μέσα από κάποιες έμμονες ιδέες, να φορτίζετε έντονα τους ψυχικούς σας μηχανισμούς. Φροντίστε να βρίσκετε τρόπους εκτόνωσης σε πνευματικό, αλλά και σε σωματικό επίπεδο. Και το πιο σημαντικό που καλείστε να κάνετε, είναι να πάρετε την απόφαση να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αποδράσει έστω και για λίγες μέρες, από το γνώριμο και οικείο περιβάλλον. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΛΕΩΝ

Πολύ ευνοϊκή αυτή η εποχή για θέματα τα οποία αφορούν τις επικοινωνίες σας με άτομα, τα οποία βρίσκονται μακριά από εσάς. Κάποιες γνωριμίες και επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό, τώρα είναι πολύ πιθανόν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Και θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο Κρόνος, που εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, καλλιεργεί το έδαφος και προετοιμάζει καταστάσεις ανάλογες. Μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί, κάποιοι μικροί στόχοι υλοποιούνται και εσείς αισθάνεστε ότι σιγά-σιγά έρχεται για εσάς η δικαίωση. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας ταλαιπωρεί αρκετά η νέα θέση του Άρη, όχι όμως σε σημείο τέτοιο, ώστε να μην μπορείτε να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις. Απλά, δυσκολεύεστε να εναρμονίσετε το θεωρητικό με το πρακτικό και σε κάποιες φάσεις μετακινείστε από τη μία θέση στην άλλη, κάτι που σας κάνει να χάνετε εύκολα τις ισορροπίες, αλλά και να απομακρύνεστε από τα πραγματικά σας θέλω. Για κάποιους από εσάς, δεν αποκλείεται το άμεσο συγγενικό περιβάλλον να παίξει όχι και τόσο θετικό ρόλο αυτή την εποχή. Παρ’ όλ’ αυτά όμως, έχετε βρει έναν τρόπο να περνάτε καλά και, το πιο σημαντικό για εσάς, να κάνετε και τους άλλους να περνάνε καλύτερα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΖΥΓΟΣ

Το περιβάλλον των συνεργασιών και για κάποιους του γάμου, σας προκαλεί αυτή την εποχή, ίσως γιατί θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να κινηθείτε πιο δυναμικά στα πράγματα. Η Αφροδίτη από τον Κριό σάς επηρεάζει έντονα, με την έννοια ότι σας φέρνει συνεχώς αντιμέτωπους με ανθρώπους, οι οποίοι λειτουργούν αρκετά προκλητικά απέναντί σας. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα να σας βάζει στη διαδικασία να βλέπετε πιο καθαρά την αλήθεια, κάτι που αποφεύγατε όλο το προηγούμενο διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα είναι καλύτερα για εσάς και μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη ευκολία, όσον αφορά στην επίλυση κάποιων θεμάτων σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά καλύτερα πηγαίνουν τα οικονομικά σας, και όχι μόνον αυτή την εποχή, αλλά και για τους επόμενους μήνες που ακολουθούν. Ακόμα και αν δεν το έχετε αναγνωρίσει ακόμα, σίγουρα μέσα στο προσεχές διάστημα θα είστε σε θέση να συγκρίνετε αυτό που ζείτε τώρα με αυτό που ζούσατε στο παρελθόν, ακόμα και πριν από λίγους μήνες. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα πάνε καλύτερα και αυτό σημαίνει πως καλείστε να αξιοποιήσετε το διάστημα αυτό, δίνοντας το καλύτερο που μπορείτε από το δυναμικό σας. Και μην ξεχνάτε πως έχετε μαζέψει πολλή δημιουργική ενέργεια τα προηγούμενα χρόνια. Και τώρα, ήρθε η ώρα να την αξιοποιήσετε. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε σε φάση έντονη, κι αυτό για κάποιους σημαίνει σε κατάσταση δύσκολα διαχειρίσιμη όχι μόνον ψυχολογικά, αλλά και πρακτικά. Ο Άρης, που μέχρι και τις 4 του Ιουνίου θα βρίσκεται απέναντί σας, σας προκαλεί με κάθε τρόπο, είτε μέσα από τους άλλους, είτε μέσα από τον ίδιο σας τον εαυτό. Περισσότερη προσοχή στα θέματα της υγείας σας αυτό το διάστημα, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφεύγετε τις υπερβολές, είτε αυτό αφορά διασκέδαση, είτε σωματική ή ψυχική κούραση. Στο συναισθηματικό-ερωτικό τομέα ευνοείστε όμως, και αυτό εκτός των άλλων σημαίνει πως έχετε την απαραίτητη στήριξη από το άτομο εκείνο, που αυτή την περίοδο παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα έχετε στρέψει το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας αυτή την εποχή. Να ξέρετε όμως, πως οτιδήποτε καταθέτετε θα σας αποδοθεί, καθώς επίσης και ότι ήρθε η ώρα να «εκταμιεύσετε» καταθέσεις του παρελθόντος. Καλύτερα τα πράγματα για εσάς αυτή την περίοδο και ειδικότερα μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Φροντίστε λοιπόν να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες μέσα από κάποιους ανθρώπους, αλλά και να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες, προκειμένου να μπορέσετε να οργανωθείτε καλύτερα. Γιατί από τον Ιούνιο και μετά, δε θα είναι και τόσο εύκολο να κρατάτε τα πράγματα υπό έλεγχο. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βιώνετε μία ευνοϊκή θα λέγαμε φάση, συγκρίνοντάς την βέβαια με το πιο πρόσφατο παρελθόν. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες και, το πιο σημαντικό ακόμα, αυτή την αίσθηση της αισιοδοξίας που σας διακατέχει. Είναι σημαντικό να περάσετε το μήνυμα στον εαυτό σας, ότι η ζωή δεν είναι μόνο δοκιμασία, αλλά ότι δικαιούμαστε και περιόδους ηρεμίας. Μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί, μπορείτε να κινηθείτε άφοβα και να ξέρετε πως όποιες πόρτες και αν χτυπήσετε, θα σας ανοιχτούν, φτάνει μόνον να είστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να περάσετε στην επόμενη φάση. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς τους Ιχθύς τα πράγματα εξακολουθούν να είναι κάπως τεταμένα, παρόλα αυτά όμως, σας ενεργοποιούν και σας προτρέπουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ακόμα και αν αυτές σχετίζονται με θέματα που αφορούν την προσωπική σας σχέση, κάτι που προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να αποφύγετε. Ο Κρόνος δε σας αφήνει να αποχωριστείτε εύκολα, από την άλλη όμως σας πιέζει τόσο πολύ, ώστε θα σας αναγκάσει να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Μη φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα, όποιο και να είναι αυτό. Να ξέρετε πως οτιδήποτε συμβαίνει είναι για καλό, και οτιδήποτε δε συμβαίνει είναι για να σας προφυλάξει. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-05-2017 16:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι