Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 9 έως 15/1/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
06
01
2017

Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη 9 έως 15/1/2017.

Από την Λίλα Δασκαλάκη

Μάθε τι θα συμβεί την εβδομάδα 9 έως 15/1/2017 με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Τι προβλέπει η αστρολόγος Λίλα Δασκαλάκη για κάθε ζώδιο; Όλα όσα θα συμβούν, οι όψεις και η επιρροή τους στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια την εβδομάδα 9 ως 15/1/2017

 

Εβδομάδα έντονη, και συναισθηματικά φορτισμένη η εβδομάδα που ακολουθεί. Η Πανσέληνος στις 12 του μήνα στις 22 μοίρες του Καρκίνου, φορτίζει το κλίμα γύρω μας, και εντείνει θέματα που αφορούν την οικογένεια, τα ακίνητα, κυρίως όμως τη σχέση μας με τον κόσμο. Ειδικότερα τα ζώδια που εκπροσωπούν τον παρορμητικό σταυρό, Καρκίνοι, Ζυγοί, και Αιγόκεροι, θα πρέπει στα μέσα της εβδομάδας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και όσο μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες.

Το καλό νέο για αυτήν την εβδομάδα είναι ότι ο Ερμής πέρασε σε ορθόδρομη πορεία, διελαύνοντας από το ζώδιο του Αιγόκερω κι αυτό σημαίνει ότι μπορούμε τώρα να κινηθούμε με άνεση και να τολμήσουμε ακόμα και σημαντικά πράγματα, κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών μας.

Από την άποψη των πλανητικών όψεων τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευοίωνα, αφού μόνον η Τετάρτη και το Σάββατο θα μπορούσαμε να πούμε είναι μέρες που το κλίμα γίνεται πιο θετικό, λόγω των αρμονικών όψεων που σχηματίζει η Σελήνη. Οι δύο αυτές ημέρες θεωρούνται ως οι καλύτερες μέσα στην εβδομάδα.

Ιδιαίτερη προσοχή στην όψη Άρη-Κρόνου που βρίσκεται σε ενέργεια από την Πέμπτη που ακολουθεί. Προσοχή στις σκληρές και απότομες συμπεριφορές, αλλά και στα ατυχήματα, ειδικότερα εσείς που χειρίζεστε μηχανήματα.

Η όψη της Αφροδίτης με τον Δία εντείνει στις υπερβολές, προσοχή στις καταχρήσεις. Ίσως είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε ότι οι γιορτές τελείωσαν, και καλούμαστε άμεσα να επιστρέψουμε σε πιο πειθαρχημένα προγράμματα.

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα-Αφροδίτης, μας κάνει υπερευαίσθητους και υπεραισθητικούς και λεπταντίληπτους θα μπορούσαμε να πούμε, αφού μας βάζει στη διαδικασία της αναζήτησης, ακόμα και για θέματα τα οποία μέχρι τώρα δε θέλαμε να προσεγγίσουμε. Τυχεροί είναι εκείνοι, οι οποίοι εργάζονται πάνω στην τέχνη. Μέσα στο προσεχές διάστημα πολλοί από αυτούς είναι πιθανόν να βιώσουν μεγάλες στιγμές έμπνευσης και δημιουργικής έκφρασης.

(κεφ.3) Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 9 ως 15 Ιανουαρίου 2017 από την Λίλα Δασκαλάκη.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί βρίσκεστε ακόμα σε μία συχνότητα, με την οποία ακόμα και τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος δυσκολεύονται να συντονιστούν. Είστε τυχεροί όμως μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί. Μπορείτε να τολμήστε πράγματα και το πιο σημαντικό, να πάψετε να έχετε τόσες αγωνίες για καταστάσεις που ήδη έχουν πάρει το δρόμο τους. Η εποχή αυτή σάς καλεί να κάνετε διαφορετικά πράγματα από αυτά του παρελθόντος, ακόμα και αν κάποια από αυτά θεωρείτε πως δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Συναισθηματικά είστε φορτισμένοι, το βιώνετε αυτό περισσότερο όμως μέσα από θετικά συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν έναν πιο άνετο και με πολύ λιγότερα εμπόδια δρόμο. Ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας να οργανώσετε τα σχέδιά σας, ναι μεν δεν είναι τόσος όσος θα θέλατε, όμως φαίνεται να είναι αρκετός, ώστε να καταφέρετε να κάνετε αυτά που θέλετε. Για εσάς που έχετε επαγγελματικές δοσοληψίες με το εξωτερικό και τις τελευταίες είκοσι ημέρες βλέπατε τα πράγματα να πηγαίνουν πίσω, τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά να μπαίνουν σε διαφορετική ροή. Λίγο περισσότερο φροντίστε τη σχέση σας, όχι όμως με τον τρόπο που εσείς νομίζετε, αλλά με τον τρόπο που χρειάζεται ο/η σύντροφος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι να έρθει η στιγμή της απελευθέρωσης, θα πρέπει όχι μόνον να κάνετε υπομονή, αλλά και τις απαραίτητες υποχωρήσεις, προκειμένου να μπορέσετε να ξεπεράσετε τη δύσκολη φάση την οποία τώρα βιώνετε. Αυτό βέβαια, περισσότερο αφορά τους Διδύμους του τελευταίου δεκαημέρου και ιδιαίτερα εκείνους οι οποίοι είναι γεννημένοι προς το τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου. Ευτυχώς για εσάς όμως, έχετε παράλληλα τον Δία να σας πηγαίνει σε κατευθύνσεις όπου ο άνεμος είναι πιο ούριος. Γενικότερα για τους Διδύμους, αυτή η εβδομάδα είναι καλή, περισσότερη προσοχή όμως, σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στον Ήλιο σας, η εβδομάδα προδιαγράφεται αρκετά τεταμένη για εσάς, αυτό όμως δε σημαίνει κατ’ ανάγκην εντάσεις αρνητικού χαρακτήρα. Η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης-Ποσειδώνα, δημιουργεί πολύ καλές συνθήκες κυρίως στον ερωτικό-συναισθηματικό τομέα και ίσως, κάποιοι από εσάς για πρώτη φορά να αισθανθούν μετά από πολύ καιρό τόσο έντονη την ανάγκη της συναισθηματικής ανταλλαγής. Αγαπάτε και αγαπιέστε αυτή την περίοδο. Και ειδικότερα εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Προσέξτε όμως, να μην περάσετε τα όρια, γιατί εύκολα μπορεί να απογοητευτείτε.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να επανεξετάστε κάποια πράγματα, και ειδικότερα αυτά που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Ο Ερμής έχει γυρίσει ορθόδρομος και αυτό για εσάς σημαίνει πως αρχίζουν και πάλι να ρέουν τα επαγγελματικά σας ζητήματα, και ότι θα πρέπει να ξαναζυγίσετε τις αποφάσεις σας, αυτές που πήρατε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Με τον Δία από τον Ζυγό στον τρίτο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, δυσκολεύεστε πολύ να κατασταλάξετε, ειδικότερα σε θέματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας. Περισσότερη προσοχή στην υγεία σας και στα θέματα διατροφής αυτήν την εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετοί από εσάς επιτέλους θα αρχίσετε από τις αρχές ακόμα της εβδομάδας να βλέπετε τα συναισθηματικά σας να παίρνουν διαφορετική τροπή. Μπορεί να μην εξελίσσονται με ακριβώς τον τρόπο που έχετε ανάγκη, όμως η διαφορά θα είναι αισθητή, κάτι που σίγουρα θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα ανεβάσει το δείκτη της αυτοπεποίθησής σας. Προσέξτε όμως να μην παραπλανηθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, ειδικότερα εσείς οι Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου. Παρότι έχετε πάντα έναν τρόπο να κρίνετε ορθολογικά τα πράγματα, τώρα, μέσα από την σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, τα πράγματα δεν είναι και τόσο σαφή.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τους Ζυγούς, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά βατή και για κάποιους μπορεί και να αποδειχθεί προκλητική. Μη φοβηθείτε να πείτε “ναι” στην όποια πρόκληση, γιατί κάποιες ευκαιρίες μόνον μια φορά συμβαίνουν. Κάποια θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και σας προβλημάτισαν αρκετά τον τελευταίο καιρό, βρίσκουν τη λύση τους και αυτό σας δημιουργεί σχετική ανακούφιση. Οι Ζυγοί του τελευταίου δεκαημέρου είναι αυτοί που περισσότερο ωφελούνται αυτό το διάστημα, θα πρέπει όμως να βρίσκονται σε τέτοια εγρήγορση, ώστε να αξιοποιούν το κάθετι που τους προσφέρεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη-Ποσειδώνα, σίγουρα κάποιοι από εσάς πετούν στα ουράνια, και λόγω ορισμένων έντονων καταστάσεων που βιώνουν σε ερωτικό κυρίως επίπεδο. Εσείς όμως, που ακόμα μία εβδομάδας σας βρίσκει μόνους, να ξέρετε πως είναι πολύ πιθανόν κάτι να προετοιμάζεται, κάτι που θα σας πάρει μακριά από την κατάσταση που τώρα βιώνετε, αυτήν της μοναξιάς και της απομόνωσης. Και δε θα πρέπει να ξεχνάτε πως κάθε μέρα που περνάει, σας φέρνει όλο και πιο κοντά στην απελευθέρωση και στη φάση εκείνη της ζωής, που πολλά από αυτά που επιθυμείτε έντονα, εκπληρώνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα στις προσεχείς ημέρες, είναι πολύ πιθανόν κάποια θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια να σας φορτίσουν ψυχικά και να σας αποσυντονίσουν με κάποιο τρόπο. Η μόνη διέξοδος αυτή την εποχή θα ήταν να μπορούσατε να βρεθείτε μακριά απ’ ό,τι σας κάνει να χάνετε την αισιοδοξία σας και γενικότερα τη χαρά της ζωής. Ένα ταξίδι, και ειδικότερα τώρα που ο Ερμής ξαναμπαίνει στην ορθόδρομη πορεία του, θα ήταν ό,τι καλύτερο σαν δώρο απέναντι στον εαυτό σας. Και ειδικότερα εσείς οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε πια και επισήμως να αποχαιρετήσετε τον Κρόνο, και κατά συνέπεια τους φραγμούς και τις δυσκολίες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει με κάθε τρόπο, μέσα στο διάστημα των 20 ημερών που ακολουθεί, να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, συνέπεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στο ζώδιό σας. Μπορείτε άφοβα τώρα να προχωρήσετε και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, είτε αυτά αφορούν πρακτικά ζητήματα είτε ακόμα και ζητήματα που άπτονται του συναισθηματικού τομέα. Αρκετοί από εσάς είναι πολύ πιθανόν το τελευταίο διάστημα να μην είπαν όλα όσα θα ήθελαν, να μην εκφράστηκαν με τον τρόπο που είχαν ανάγκη. Και τώρα ήρθε η ώρα να αποκαταστήσετε ηθικά τον εαυτό σας, προσέξτε όμως να μη χρησιμοποιήσετε το σκληρό εκείνο τρόπο που συνηθίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται να έχετε ρίξει το βάρος σας αυτή την εποχή. Για κάποιους βέβαια, μπορεί αυτό να σχετίζεται περισσότερο με τα συναισθηματικά αποκτήματα, παρά με τα υλικά. Ο Άρης, που θα διελαύνει μέχρι το τέλος του μήνα στο δεύτερο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας βάζει στη διαδικασία να δείτε αλήθειες γύρω από τον τρόπο που διαχειρίζεστε κάποια πράγματα, είτε αυτά σχετίζονται με τα υλικά σας αποκτήματα, είτε με τα συναισθηματικά σας. Ευκαιρία να διεκδικήσετε. Και να ξέρετε πως τα οφέλη μπορεί να είναι και περισσότερο από αυτά που εσείς προσδοκάτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Ραντεβού με το πεπρωμένο έχετε αυτή την εποχή. Μπορεί οι σχέσεις σας να δοκιμάζονται, όμως να ξέρετε πως κάποιοι μπορεί και να συναντήσουν τον άνθρωπο εκείνο, που μπορεί ακόμα να παίξει και σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Μπορείτε να εξιδανικεύσετε και να επενδύσετε. Εξ’ άλλου, εάν δεν το κάνετε τώρα, που ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μία μοναδική σύνοδο, πότε θα το κάνετε; Για τους καλλιτέχνες Ιχθύες προδιαγράφεται μία μοναδική περίοδος, γεμάτη έμπνευση και δημιουργική έκφραση. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε όμως, και ειδικά εσείς οι Ιχθύες του τελευταίου δεκαημέρου, ότι ο Κρόνος εξακολουθεί να λειτουργεί ως αυστηρός επιτηρητής. Αυτό εκτός των άλλων, σημαίνει πως τα πόδια θα πρέπει να πατούν γερά στη γη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-01-2017 16:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι