Δίας στον Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου 2018 ως τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
31
10
2018

Δίας στον Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου 2018 ως τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Δίας ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της εύνοιας περνάει στις 8 Νοεμβρίου στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019, δίνοντάς μας  τη δυνατότητα για να προωθήσουμε ζητήματα σπουδών και επιμόρφωσης, ότι αφορά τις σχέσεις μας με το εξωτερικό και ταξίδια που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, ότι αφορά ζητήματα νομικά που μας ενδιαφέρουν.

 

Ο Δίας στον Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου 2018 ως τις 2 Δεκεμβρίου 2019.

 

Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη γι’ αυτό και θεωρείται μία εξαιρετική θέση για αυτόν, άρα έχουμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας σε αυτά τα συγκεκριμένα πεδία στον απόλυτο βαθμό, καθώς η συμπαντική εύνοια θα είναι με το μέρος μας. Ευεργετική θα είναι η προσφορά του και σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς η αισιοδοξία ,η χαρά και η θετική σκέψη δεν θα μας αφήσουν στις δυσκολίες και θα καθορίσουν την πορεία μας τους επόμενους δεκατρείς μήνες σε στόχους που μπορεί να θέσουμε.

Ιδιαίτερα θετικές θα είναι οι εξελίξεις σε ερωτικό επίπεδο, αφού η προσωπική μας ζωή διέπεται από την αίσθηση της περιπέτειας και της ανάγκης να έρθουμε σε επαφή μαζί με το ταίρι μας σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο, να επικοινωνήσουμε σε υψηλότερο πεδίο. Σχέσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό ευνοούνται, όπως επίσης και σχέσεις με πρόσωπα που προέρχονται από διαφορετική κουλτούρα, αντίληψη, πολιτισμό δίνοντας μας γνώσεις που βοηθούν στην εξέλιξή μας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι οι υπερβολές σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, που θα μας οδηγήσουν στο να χάσουμε το μέτρο και να μην «εκμεταλλευτούμε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που μπορεί να προκύψουν. Μεγάλες προσδοκίες, επιπολαιότητα, φανατισμός και υπερβολικός ενθουσιασμός είναι οι δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σε αυτή την αστρολογική συγκυρία που θα είναι ανασταλτικές σε όποια προσπάθειά μας. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν πρέπει να μείνουμε στη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων, αν θέλουμε πραγματικά να επεκταθούμε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς έχουν την ευκαιρία για διεύρυνση και ανάπτυξη σε κρίσιμους τομείς, όπως οι προσωπικές σχέσεις, η οικογένεια, η επαγγελματική πορεία βλέποντας τους στόχους τους να μπορούν να ευοδωθούν και να υπάρχουν καθοριστικές εξελίξεις σε σημαντικές σχέσεις της ζωής τους. Κριοί και Λέοντες είναι οι πλέον ευνοημένοι αυτής της διέλευσης, καθώς η ψυχολογία τους θα είναι στα ύψη, η αισιοδοξία και η γοητεία επίσης, η διάθεση για διασκέδαση και φλερτ καθοριστική και είναι πιθανό να δώσει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή. Σημαντικό είναι όμως να μην χαθεί το μέτρο στη διασκέδαση ή στο ερωτικό παιχνίδι, γιατί το πιθανότερο είναι να προκληθούν προβλήματα που θα σας εκθέσουν.

 

Ο Δίας στον Τοξότη και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας περνάει στον ένατό σου οίκο και είναι γεγονός ότι έχεις την ευκαιρία για τους επόμενους δεκατρείς μήνες να επεκταθείς σε ότι αφορά τις γνώσεις και τις σπουδές που σε ενδιαφέρει να ακολουθήσεις, σε νομικά ζητήματα που σε απασχολούν και θέλεις να διευθετήσεις, σε ότι αφορά τις επαφές σου με το εξωτερικό και επαγγελματικές προσπάθειες που θέλεις να πραγματοποιήσεις, σε ταξίδια που πάντα ονειρευόσουν. Είναι ξεκάθαρο ότι θα νιώθεις τις πόρτες ανοιχτές για όποια σου προσπάθεια ανοίγοντας τους ορίζοντές σου και ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας, αντίληψης, πολιτισμού. Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο, καθώς είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα απογειώσουν την αισιοδοξία, τη χαρά ,την αίσθηση ότι ο έρωτας είναι περιπέτεια. Αυτό που κυρίως θα πρέπει να έχεις το νου σου είναι να μην χάσεις το μετρό γιατί οι υπερβολές θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Υπέρμετρη αισιοδοξία, επιπολαιότητα και φανατισμός μπορεί να είναι ανασταλτικοί παράγοντες σε όποια προσπάθεια. Πιθανό είναι επίσης να εγκλωβιστείς στη θεωρία των πραγμάτων και να μην σου είναι εύκολο να περάσεις στην πράξη, οριοθετήσου!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία να βρίσκεται στον όγδοο σου οίκο είναι ξεκάθαρο ότι μπορείς να δημιουργήσεις άκρως ευνοϊκές συγκυρίες για οικονομικά ζητήματα και συγκεκριμένα σε ότι αφορά συμφωνίες από επιχειρηματικές προσπάθειες, επενδύσεις και δάνεια, κληρονομιές που μπορεί να υπάρξουν, οικονομικές δοσοληψίες σε σχέση με τρίτους. Έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία έρθει στο δρόμο σου, καθώς η διαίσθησή σου είναι μοναδική και θα σε καθοδηγήσει στην θετικότερη για σένα επιλογή. Παράλληλα είναι μοναδική ευκαιρία για μία εσωτερική μεταμόρφωση, αφού μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος με φόβους και απωθημένα που έχεις, να τα δεις κατάματα, να ξεπεράσεις ότι λειτουργεί επιβαρυντικά για εσένα. Η εσωτερική σου δύναμη μπορεί να εκπλήξει και εσένα τον ίδιο. Σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις και στην ερωτική σου ζωή, καθώς επιθυμείς πια την απόλυτη συγχώνευση με τον σύντροφό σου και δεν θα φοβηθείς να αφεθείς στο πάθος που μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου. Νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν σου κόβουν την ανάσα και σε ωθούν στο να βιώσεις πρωτοφανή για σένα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι επόμενοι δεκατρείς μήνες θα είναι πολύ σημαντικοί. Με τον Δία στον έβδομο οίκο σου όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις σχέσεις,  επαγγελματικές και προσωπικές.  Το «Σχετίζεσθαι» είναι καθοριστικό για σένα, καθώς είναι αυτό που θα σε οδηγήσει σε μία θετικότερη πορεία στη ζωή σου. Έχεις την ευκαιρία να εξελίξεις σημαντικά τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου αλλά και να βάλεις τη ζωή σου νέα πρόσωπα που θα είναι καθοριστικά, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Επισημοποίηση ή συμβίωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου είναι πολύ πιθανή, που θα σε οδηγήσει σε επόμενο στάδιο στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνος, έχεις την ευκαιρία να βρεις το σύντροφο που πάντα επιθυμούσες, αυτόν που θα σου δώσει τη συντροφικότητα και την κατανόηση που επιζητάς από τον άνθρωπο που θέλεις δίπλα σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ήδη υπάρχουσες συνεργασίες μπορώ να σταθεροποιηθούν και να αποδώσουν τα μέγιστα ή υπάρξουν νέες εξαιρετικά ευνοϊκές για την επαγγελματική σου πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας ευνοεί για τους επόμενους δεκατρείς μήνες την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία σου. Είναι πιθανό να υπάρχουν περισσότερες υποχρεώσεις ή αγγαρείες που να σε επιφορτίσουν καθημερινά στη δουλειά, όμως το γεγονός ότι μπορείς να προσφέρεις και μπορείς να ανταποκριθείς άψογα βελτιώνει στη διάθεσή σου και είναι ξεκάθαρο ότι στρώνεις το έδαφος για να αναγνωριστεί η προσφορά σου. Νέες επαγγελματικές προτάσεις είναι πολύ πιθανές  για αυτό καλά θα κάνεις να εξετάσεις τι μπορεί να σου προσφέρει η κάθε μία. Σε περίπτωση δυσκολιών στη δουλειά σου να είσαι βέβαιος ότι θα νιώσεις προστατευμένος από τις αναταράξεις. Η καθημερινότητα με μαγικό τρόπο ομορφαίνει και βρίσκεις διεξόδους, παρόλο το φορτωμένο πρόγραμμά σου, κάτι που μπορεί να σε απαλλάξει από το άγχος, τη γκρίνια και την επικριτικότητα. Ευεργετικά λειτουργεί η αστρολογική συνθήκη αυτή και στην υγεία σου, καθώς δράσεις ή διατροφή που θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Από την άλλη όμως μπορεί να χαθείς στην υπερβολή ερχόμενος αντιμέτωπος αργότερα με περιττά κιλά, γι’ αυτό «μέτρον άριστον».

ΛΕΩΝ

Με τον Δία να βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου για τους επόμενους δεκατρείς μήνες όλο σου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ερωτική σου ζωή, στα ταλέντα σου, στη δημιουργικότητα. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στους γύρω σου, καθώς δεν αφήνεις την ευκαιρία για ερωτικό παιχνίδι, για επιβεβαίωση, για έντονο πάθος. Αυτό που επίσης δεν χορταίνεις είναι να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, γι’ αυτό η διασκέδαση παίζει καθοριστικό ρόλο για εσένα. Απολαμβάνεις την παρέα των φίλων σου, τις διακοπές μαζί τους, την πολυτέλεια που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Οι δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν μπορούν να έχουν μοναδική εξέλιξη και θα δεις να αναπτύσσονται σε σημαντικό βαθμό. Είναι χρυσή ευκαιρία να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου εντείνοντας τον ερωτισμό, την έξαψη, το πάθος κάτι που θα την απογείωση, θα της δώσει φτερά για μία νέα πορεία. Εσύ που είσαι μόνος, είναι γεγονός ότι οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και θα έχεις την ευκαιρία μέσα από αυτές να επιλέξεις το ταίρι αυτό που θα εκτοξεύσει το συναίσθημα, κάνοντάς σε να χαμογελάς πλατιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ξεκάθαρο ότι με τον Δία να βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου η επιθυμία να βρίσκεσαι κοντά στην οικογένειά σου είναι εντονότερη από ποτέ, καθώς φαίνεται ότι αυτή σου εξασφαλίζει τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που αποζητάς, την ασφάλεια που έχεις ανάγκη να νιώσει. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν φαίνεται τώρα ότι μπορούν να ξεπεραστούν με μεγαλύτερη ευκολία και να επικρατήσει ένα ευχάριστο κλίμα σε οικογενειακό επίπεδο που σου δημιουργεί ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ό τι αφορά την ακίνητη περιουσία σου, καθώς μπορείς να κάνεις αγοραπωλησίες ή άλλες συναλλαγές άκρως ευνοϊκές για εσένα. Το ενδεχόμενο να μετακομίσεις ή να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου είναι υπαρκτό, όπως επίσης και να ξεκινήσεις τη δική σου οικογένεια.   Το βέβαιο είναι  ότι νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά από ποτέ, τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει για να επιτύχεις αυτά που θέλεις και το βασικότερο είναι ότι δίπλα σου έχεις τους δικούς σου ανθρώπους που σε στηρίζουν δυναμικά.  Οι πιθανότητες για έναρξη της δικής σου δουλειάς είναι υψηλές.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην επικοινωνία, με τον Δία να βρίσκεται στον τρίτο σου οίκο και να σε βοηθά να είσαι ανοιχτός σε νέα ερεθίσματα, νέες γνώσεις, σεμινάρια που διευρύνουν τους ορίζοντές σου και συλλέγεις νέες πληροφορίες. Οι μετακινήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τους επόμενους δεκατρείς μήνες, καθώς έχεις την ευκαιρία να κάνεις ταξίδια, είτε επαγγελματικά είτε αναψυχής, που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και θα έχουν πάντα νέα στοιχεία να σου δώσουν. Επαγγελματικοί δρόμοι ανοίγουν και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συμφωνίες εμπορικές άκρως ευνοϊκές για σένα ή να ασχοληθείς με την επικοινωνία και ότι έχει σχέση με αυτήν, δηλαδή δημόσιες σχέσεις, διαδίκτυο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την προσωπική σου εξέλιξη. Σημαντικά θα ευεργετηθούν και οι σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους), καθώς μπορείς να εξομαλύνει όποιες από αυτές αντιμετώπιζαν προβλήματα ή να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και είναι πιθανόν να παίξουν καθοριστικό ρόλο και στην αισθηματική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας βρίσκεται στο δεύτερο σου οίκο και είναι γεγονός ότι θα φροντίσει να νιώσεις ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα, υλικά και συναισθηματικά. Σημαντικά μπορεί να είναι τα κέρδη από αυτή τη διέλευση, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημά σου βρίσκοντας νέους πόρους, προωθώντας νέα σχέδια, συζητώντας για μια καλύτερη αμοιβή στην εργασία σου. Θετική έκβαση μπορεί να έχουν οι συναλλαγές σου για οικονομικές εκκρεμότητες που πιθανά υπήρχαν και να βρεθούν σημαντικές λύσεις άκρως ευνοϊκές για σένα. Βασικό είναι επίσης το γεγονός ότι νιώθεις ασφάλεια και αυτοεκτίμηση, κάτι που βγαίνει έντονα στη σχέση σου και διεκδικείς πια με πάθος και αυτοπεποίθηση το ταίρι σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττές σπατάλες, αφού το να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου είναι πρωτεύον και μπορεί να σε οδηγήσει στο να χάσεις το μετρό. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση, είναι βέβαιο ότι πάντα θα υπάρχει ένα δίχτυ προστασίας που θα φέρνει ισορροπία σε αυτό το σημαντικό τομέα για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σου όλα μοιάζουν πιο αισιόδοξα, πιο ευτυχισμένα, πιο χαρούμενα. Η στάση σου αυτή αντικατοπτρίζεται άμεσα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και είναι γεγονός ότι έχεις την ευκαιρία για τους επόμενους 13 μήνες να πάρεις το ρίσκο και να επιδιώξεις να αναπτυχθείς σε συνεργασίες και σχέσεις, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου. Οι νέες γνωριμίες που έρχονται σηματοδοτούν τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και καλά θα κάνεις να μην τις χάσεις και να τις αρπάξεις γιατί δεν είναι αυτονόητο ότι θα επαναληφθούν. Ήρθε η ώρα να κάνει σημαντικά βήματα προς το μέλλον, να ανοίξεις τα φτερά σου, να κάνεις σημαντικές επιλογές που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα θετικές για εσένα. Η σχέση σου περνά μία ιδιαίτερα θετική περίοδο, καθώς κάνεις ότι μπορείς για να την απογειώσεις με τον έντονο ερωτισμό που σε διέπει.  Εσύ που είσαι μόνος θα έχεις  πιθανά την ευκαιρία μέσα από πολλές νέες γνωριμίες να βρεις το ταίρι που είναι κατάλληλο για σένα και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας θα βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σου για τους επόμενους δεκατρείς μήνες και λειτουργεί άκρως βοηθητικά για σένα στο να αντιμετωπίσεις φόβους και ανασφάλειες πού έχεις καλά κρυμμένους μέσα σου. Η διάθεσή του να προσφέρεις και να στηρίξεις όποιον θεωρείς ότι έχει ανάγκη είναι πασιφανής και είναι πιθανό να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς άμεσα με φιλανθρωπικά ιδρύματα ή δράσεις που ο μόνος τους στόχος είναι η στήριξη των αδύναμων και των ανήμπορων. Ένα μαγικό χέρι θα είναι πάντα εκεί στην όποια δύσκολη στιγμή για να αποφύγεις τις κακοτοπιές, για να μπορέσεις να προχωρήσεις με μεγαλύτερη ευκολία και ας έχει σκοντάψει. Ο έρωτας μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου και να σε γεμίσει γαλήνη, ηρεμία, συναισθηματική πληρότητα. Η καθημερινότητά σου μπορεί να κυλήσει ομαλά και παρ’ όλες τις δυσκολίες εσύ θα βρίσκεις πάντα τους τρόπους να ισορροπήσεις την κατάσταση. Είναι η καλύτερη συνθήκη για να δεις κατάματα τα τραύματα που κουβαλάς μέσα σου, για να συγχωρήσεις, για να προχωρήσεις έχοντας πάρει τα μαθήματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δυνατότητα να δρομολογήσεις άκρως ευνοϊκά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις για το μέλλον, σου δίνεται τους επόμενους δεκατρείς μήνες με τον Δία να βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και να σε γεμίζει αισιοδοξία στο να παλέψεις και να  σχεδιάσεις όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Οι φίλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, καθώς αποτελούν μοναδικό στήριγμα για σένα και για τα σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις και θα υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα είναι αρωγοί σε όποιο στόχο και αν θέσεις. Η επόμενη περίοδος προβλέπεται να είναι εξωστρεφής και κοινωνική, γι’ αυτό και θα είναι πολλά τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις και θα θέλεις να συμπεριλάβεις στο φιλικό σου περίγυρο.  Οι συλλογικές προσπάθειες είναι το πεδίο δράσης που μπορείς να δημιουργήσεις και να μεγαλουργήσεις. Αν δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις, σε μεγάλους οργανισμούς ή κοινωνικές ομάδες με πολιτιστική και ανθρωπιστική δράση είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσεις και θα καταφέρεις με την ομαδικό πνεύμα σου να προωθήσεις τα όποια σχέδια υπάρχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Όλη σου η προσοχή στρέφεται στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα που θέλεις να χτίσεις, γι’ αυτό και τους επόμενους δεκατρείς μήνες με τον Δία να βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου έχεις την ευκαιρία να επιτύχεις με ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου την επαγγελματική καταξίωση που επιθυμείς. Προαγωγή ή μία νέα σπουδαία επαγγελματική πρόταση δεν αποκλείεται να υπάρξουν, καθώς είναι η περίοδος που η σκληρή προσπάθεια που καταβάλεις και η μεθοδικότητά σου γίνονται άμεσα αναγνωρίσιμες από τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Πιθανό είναι το σενάριο να αρχίσεις την δική σου δουλειά, αποφασίζοντας ένα νέο δρόμο στην επαγγελματική σου πορεία ή να αναπτύξεις μία παράμετρο της ήδη υπάρχουσας που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.  Πολλές θα είναι και οι νέες γνωριμίες που θα επιδιώξουν να σε βοηθήσουν σε αυτά σου βήματα, στηρίζοντας σε στο μέγιστο. Στην προσωπική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, όπως για παράδειγμα η επισημοποίηση της σχέσης σου. Το βέβαιο είναι ότι η υπεύθυνη στάση, η πίστη και η εργατικότητά σου μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα το επόμενο διάστημα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
31-10-2018 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι