Quantcast
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 10 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
04
2021

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 10 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Ο Ερμής που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 10 Απριλίου 2021, είναι μία θετική όψη τα χαρακτηριστικά θα είναι αντικειμενική σκέψη, ορθολογισμός και αποφασιστικότητα. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οι επιλογές θα είναι σκεπτόμενες και ώριμες, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να υλοποιηθούν τα πλάνα και να μπουν σε εφαρμογή σχέδια πού από καιρό υπήρχαν κατά νου.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ευνοϊκές συνθήκες για άμεσες διεκδικήσεις

 

Σφαιρική θα είναι η αντίληψη, θα υπάρξει αυτοέλεγχος, στις συζητήσεις η ειλικρίνεια θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις και να τακτοποιηθούν ανοιχτά ή επίμαχα ζητήματα. Ώριμες αποφάσεις θα παρθούν, τα ζευγάρια θα έχουν τη διάθεση να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης.

Πάμε να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

 

ΚΡΙΟΣ

Θα καταφέρετε να συγκεντρωθείτε στους στόχους και στις βλέψεις σας, οργανωμένες θα είναι οι ενέργειές σας, θα είστε σε θέση να συντονιστείτε και να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα και ορθολογισμός, ελεγχόμενη θα είναι η παρορμητικότητα σας, θα καταφέρετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε τις καταστάσεις στο σημείο που εσείς επιθυμείτε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη τους λογαριασμούς σας, ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες. Σε θέματα εργασιακά συντονίστε τις ενέργειές σας, προχωρήστε σε διεκδικήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσετε τις προτάσεις σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβασμένη θα είναι η διάθεσή σας, η αυτοπεποίθηση που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να αποβάλετε την ανασφάλεια και να τρέξετε τα βήματά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα συμβάντα θα είναι θετικά θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να δώσετε μία νέα ώθηση στην καριέρα σας. Εστιάστε στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, επεξεργαστείτε τις πληροφορίες και τις προτάσεις που θα λάβετε, αν καταφέρετε να τις αξιοποιήσετε με αμεσότητα θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε και να διευρύνετε τους κύκλους σας. Οργανώστε το σκεπτικό σας, δώστε έμφαση σε ανοιχτούς οικονομικούς λογαριασμούς, τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας παλιές αποτυχίες και να ενισχύσετε τις εσωτερικές σας άμυνες. Τρέξτε τα βήματα σας, περάστε σε διεκδικήσεις, αναζητήστε χορηγούς για τις καινούργιες σας ιδέες, θα δείτε πως το έδαφος θα είναι πρόσφορο και το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά ικανοποιητικό. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την απογοήτευση και την αδράνεια, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να οργανώσετε τις κινήσεις σας και να περάσετε σε άμεση δράση. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες αποφεύγοντας την καθυστέρηση.

ΛΕΩΝ

Έκταση θα δοθεί στην πνευματικότητα σας, εσείς πού θέλετε να εκπαιδευτείτε ή να δώσετε μία μεγαλύτερη διάσταση στο μορφωτικό σας επίπεδο θα βρείτε πρόσφορο το έδαφος. Ουσιαστικά θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα σεμινάριο. Στον αισθηματικό τομέα η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, μιλήστε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα έχετε τη δυνατότητα να τερματίσετε καταστάσεις που σας δημιουργούν αμφιβολίες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συμβάντα θα καταφέρνουν να σας τονώσουν σε ψυχολογικό επίπεδο, στην περίπτωση που είχατε απογοητευτεί από την έκβαση κάποιων καταστάσεων τώρα αλλάζει το κλίμα, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά. Δεν θα λείψουν τα καινούργια ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες, αξιοποιήστε τα συμβάντα με αμεσότητα. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, ρυθμίστε τα συναισθήματά σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα για επαναξιολογήσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Θα προκύψουν συναντήσεις και επαφές που θα σας τονώσουν σε συναισθηματικό επίπεδο, οι συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι φιλικές συζητήσεις εύκολα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην τόνωση της ψυχολογίας σας, θα ακουστούν προτάσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγάλετε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή πλευρά της προσωπικότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας, θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από την πίεση της καθημερινότητας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.  Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας βοηθήσουν να ψυχαγωγηθείτε και να τονωθείτε ψυχολογικά. Δώστε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, γυμναστείτε ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Τα συμβάντα θα είναι ευχάριστα, θα καταφέρετε να βγείτε από την εσωτερική πίεση και να ανανεωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να συναναστραφείτε είτε με γνώριμα άτομα που σας ευχαριστούν, είτε με καινούργια πρόσωπα που θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, οι συναντήσεις και οι επαφές θα καταφέρουν να σας τονώσουν και να σας βγάλουν από την εσωτερική πίεση. Δώστε έμφαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι αυθόρμητες προσεγγίσεις θα έχουν θετική εξέλιξη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να βελτιώσετε τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Στις συζητήσεις θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις, ουσιαστικά θα καταφέρετε να κλείσετε υποθέσεις που σας δημιουργούσαν αναστάτωση ή έντονο προβληματισμό. Ευνοϊκά θα είναι τα ανοίγματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, δεν αποκλείεται να καταφέρετε να εισπράξετε ή να προχωρήσετε σε αγορές που από καιρό έχετε κατά νου. Συντονίστε τις ενέργειες σας, αποβάλλετε το άγχος, προσπαθήστε να κινηθείτε με αμεσότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε κοινωνικά, θα μπορέσετε να οργανωθείτε, να συμμετέχετε σε δραστηριότητες και σε ομάδες με κοινό σκοπό. Δεν αποκλείεται να καταφέρετε να αποκτήσετε καινούργιους φίλους, θα συνομιλήσετε με πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν και θα νιώσετε οικειότητα. Ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις, διατυπώσετε τις προτάσεις σας, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι ελκυστικός και θα κερδίσει τις συμπάθειες. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για διαπραγματεύσεις συμφωνίες και συναλλαγές.

ΙΧΘΥΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εξοπλιστείτε με αυτοπεποίθηση και να προχωρήσετε τα βήματά σας με δυναμική διάθεση. Οργανώστε τα σχέδια και τα πλάνα σας, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα της καθημερινότητας σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-04-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση