Quantcast
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 25 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
23
05
2022

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 25 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 25 Μαΐου ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία και τη δυναμικότητα, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα γίνουν επεκτατικά βήματα, οι φιλόδοξοι και οι δυναμικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να κυριαρχήσουν, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να υπάρχει όριο και μέτρο, προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις.

 

Ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Οξυδέρκεια, δημιουργικές επιδιώξεις

 

Σε ψυχολογικό επίπεδο φεύγει η ηττοπάθεια, η άρνηση και η απογοήτευση, ενισχυμένη θα είναι η εσωτερική άμυνα, η αυτοπεποίθηση θα καταφέρει να δώσει την ώθηση για δυναμικές ενέργειες. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και μεθοδικότητα, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συνεργασίες και στις σχέσεις.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να ξεκαθαρίσουν, να ξαναφέρουν στο προσκήνιο παλιά ζητήματα και να βρουν λύσεις. Οι ευάλωτοι και ανασφαλείς χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζηλοτυπίας και οι κτητικές διαθέσεις. 

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Βοηθητικά συμβάντα θα σας ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση τόσο σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις κοινωνικές και αισθηματικές. Ανοίγματα θα υπάρξουν για επαφές και συζητήσεις, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά λόγια που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι συμβαίνει και με ποιον τρόπο θα πρέπει να κινηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εφαρμογή και υλοποίηση, συντονιστείτε και οργανώστε τα πλάνα σας, κινηθείτε μεθοδικά, θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Βελτιώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, ανεβαίνει η διάθεσή σας, θα καταφέρετε να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση. Απαραίτητο θα είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Παρελθοντικές υποθέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο θα έχετε τη δυνατότητα να τις τακτοποιήσετε αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε συντονισμένα. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να κάνει την εμφάνιση του παρελθοντικό άτομο, ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να φανείτε συγκαταβατικοί και συνεργάσιμοι, αποφύγετε την κτητικότητα και την πιεστική συμπεριφορά. Στις επαφές και στις συζητήσεις σας επαγγελματικές ή αισθηματικές απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε την εσωτερική σας ανησυχία και τους φόβους σας. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα.

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα υπάρξουν για κοινωνικές γνωριμίες, έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα, στην προσωπικότητα και στο παρουσιαστικό σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά, εκδηλωθείτε και αποφύγετε τα μισόλογα. Θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε παρελθοντικά ζητήματα που σας ανησυχούν και σας προκαλούν άγχος, όμως το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς εξωστρέφεια. Προσπαθήστε να εμπιστευτείτε και να μιλήσετε με σαφήνεια.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, θα υπάρξει η δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες, να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, αγοροπωλησίες. Οργανώστε τις σκέψεις και τις βλέψεις σας, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα και με αμεσότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε συζητήσεις που θα καταφέρουν να σας ηρεμήσουν και να σας βγάλουν από τους κόμπους και τα συναισθηματικά κενά. Για να μπορέσετε να αποβάλλετε το συναισθηματικό βάρος θα πρέπει να είστε σε θέση να μιλήσετε με ξεκάθαρα λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφασιστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να αφήσετε πίσω σας τις αρνητικές σκέψεις, τις αγχωτικές μνήμες, τις κακές συνήθειες, και γενικότερα οτιδήποτε σας κατατροπώνει και περιορίζει τη δράση σας. Αξιοποιήστε τις κοινωνικές επαφές θα έχετε δυνατότητα να γνωριστείτε, να συνομιλήσετε, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, περάστε σε επιδιώξεις και διεκδικήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, ομαλοποιούνται οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συνεργασίες, προτάσεις, συζητήσεις, διεκπεραιώσεις. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν ζητήματα γύρω από οικογενειακές υποθέσεις και περιουσιακά στοιχεία, θα υπάρξει η δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα και με προνοητικό τρόπο σκέψης. 

ΙΧΘΥΣ

Οι γνωριμίες και οι συζητήσεις που θα προκύψουν θα σας δώσουν το άνοιγμα να βγείτε από τη στασιμότητα, να κοινωνικοποιηθείτε, να δικτυωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Δώστε έμφαση στις επαφές που θα προκύψουν, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε επαγγελματική διάσταση, είτε αισθηματική, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη των σχέσεων και των επαφών.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms