Ερμής στον Αιγόκερω στις 12/1/2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
09
01
2017

Ερμής στον Αιγόκερω στις 12/1/2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Στις 12 Ιανουαρίου 2017, ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει ως τις 7 Φεβρουαρίου. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω επικεντρωνόμαστε στις πρακτικές πλευρές της ζωής. Έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε απτά πρόσωπα και καταστάσεις και απορροφόμαστε σε σκέψεις που οδηγούν σε ένα σκοπό, ένα τελικό αποτέλεσμα. Δίνουμε βάρος σε ό,τι λέμε και μιλάμε με σιγουριά. Θα πούμε τη γνώμη μας μετά από προσεκτική εξέταση ενός ζητήματος. Έχουμε υπομονή και επιμονή, αλλά κολλάμε με ένα θέμα και με την επινοητικότητά μας και το σαφές πνευματικό δυναμικό μας, ολοκληρώνουμε τους στόχους μας. Δεν είμαστε οπαδοί της αδράνειας και συζητάμε, είμαστε επικοινωνιακοί, αλλά με μια δόση εγκράτειας, ενώ οι συζητήσεις μας κατευθύνονται προς ένα σκοπό. Είμαστε σοβαροί στοχαστές και όταν αναλάβουμε ένα έργο, ξεπερνάμε τα όριά μας. Θέλουμε να το ολοκληρώσουμε, καθώς το μυαλό μας έχει θέσει ένα στόχο. Μπορεί να χαθούμε στην απαισιοδοξία και δεν πιστεύουμε εύκολα τους άλλους. Γοητευόμαστε από την ιστορία και τις πολιτιστικές παραδόσεις. Είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο σκέψης μας και έχουμε νέες ιδέες, στις οποίες μπορούμε να δώσουμε μορφή, χρησιμοποιώντας μια προσγειωμένη προοπτική που στηρίζεται στις εμπειρίες του παρελθόντος. Προσπαθούμε να προβάλουμε ιδέες που βασίζονται στους κοινωνικούς θεσμούς και στην έρευνα και οι οποίες μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

 

Ερμής στον Αιγόκερω: Αργά και σταθερά θα πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις!

 

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

 

Ερμής στον Αιγόκερω και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

 

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Αιγόκερω στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, με τη σύνεση και την πειθαρχία σας καταφέρνετε να οργανώσετε την εργασία σας. Το μυαλό σας είναι σοβαρό και οργανωτικό, έχετε πρακτικές ιδέες για να αποπερατώσετε ένα έργο σας και δίνετε σωστές συμβουλές στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Δεν ασχολείστε τώρα με έργα που δεν πρόκειται να σας αποφέρουν κέρδη, ούτε με άτομα που δεν έχουν σοβαρότητα στον τρόπο επικοινωνίας και τις σκέψεις τους, το θεωρείτε χάσιμο χρόνου. Η λογική και η αντικειμενικότητά σας σάς βοηθούν να είστε πιο αποδοτικοί και παραγωγικοί στην εργασία σας. Ίσως έχετε κάποιες ειδήσεις που αφορούν την καριέρα σας και οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την κοινωνική θέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε επεκτατικές ιδέες για να υλοποιήσετε τα μεγάλα σας όνειρα, αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη μελέτη ή τις σπουδές σας. Είναι μια καλή στιγμή για να μελετήσετε κάτι νέο στην εργασία σας, να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας ή να πάρετε μια πιστοποίηση. Έχετε σωστή κρίση και αντικειμενικό τρόπο σκέψης, που σας βοηθούν να αναλύσετε και να βελτιώσετε την τρέχουσα κατάσταση στη ζωή σας. Ίσως σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι ή ξεκινήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Τώρα απολαμβάνετε τις φιλοσοφικές συζητήσεις ή τις μεταφυσικές αναζητήσεις, συζητάτε περισσότερο για ζητήματα που αφορούν τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και το δίκαιο. Ίσως σάς απασχολήσουν κάποιες οικονομικές συμφωνίες ή νομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας, έλκεστε να μάθετε οτιδήποτε είναι κρυφό και μυστηριώδες. Οι συζητήσεις σας περιστρέφονται γύρω από την ψυχολογία, το σεξ και τα κοινά οικονομικά, ενώ το διερευνητικό και διαισθητικό μυαλό σας σάς βοηθά να κατανοήσετε τι κρύβεται πίσω από τα λόγια των άλλων. Ίσως έχετε αποκάλυψη μιας κρυφής πληροφορίας αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να την μοιραστείτε με κανέναν. Μπορεί να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες ή σύντομα ταξίδια για επιχειρηματικούς σκοπούς. Προσέξτε να έχετε εγκράτεια στις κακεντρεχείς σκέψεις σας και αποφύγετε να χτυπήσετε την Αχίλλειο πτέρνα των άλλων, διαφορετικά θα προκύψουν προβλήματα στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, έχετε έντονη την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους άλλους, ίσως ακόμα λάβετε κάποιες πληροφορίες που επιδρούν θετικά ή αρνητικά στην πορεία κάποιων σημαντικών σχέσεών σας ή συνεργασιών σας. Έχετε σοβαρές και πρακτικές ιδέες και δίνετε ορθολογιστικές συμβουλές στα προσφιλή σας πρόσωπα, ανταλλάσοντας ιδέες και απόψεις με τους άλλους. Για την επίτευξη της αρμονίας και της ισορροπίας στη σχέση σας ή σε οποιαδήποτε συνεργασία σας, θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τα απότομα λόγια σας και να μην είστε σκληροί με τους άλλους. Προσέξτε τον κυριαρχικό και εγωιστικό τρόπο επιβολής των απόψεών σας στις συζητήσεις σας με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον εργατικό έκτο οίκο σας, παρά τις αυξημένες ευθύνες σας στην εργασία σας, καταφέρνετε να διεκπεραιώσετε οτιδήποτε σας ανατίθεται, όσο δύσκολο κι αν είναι. Οι πρακτικές και οργανωτικές ιδέες σας σάς βοηθούν να έχετε μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην εργασία σας ή αποφασίζετε να πάρετε κάποια επιπλέον επαγγελματική κατάρτιση. Έχετε καλές οργανωτικές και αναλυτικές ικανότητες και την ικανότητα να σχεδιάσετε για το μέλλον. Προσέξτε την τάση σας να επικρίνετε τους άλλους, αν δεν πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές σας. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για κάνετε μια συνέντευξη εργασίας ή να αναλάβετε ένα έργο, που απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σκέφτεστε περισσότερο τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας, ίσως ανησυχείτε για την εκπαίδευσή τους και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Τώρα εκφράζετε το πάθος και το ρομαντισμό σας, εκδηλώνετε την ορθολογιστική και οργανωτική πλευρά του εαυτού σας στην επικοινωνία σας με τον αγαπημένο σας, είστε διασκεδαστικοί και παιχνιδιάρικοι με το αντίθετο φύλο. Αν ψάχνετε καιρό τον έρωτα, τον βρίσκετε με κάποιον/α, που μπορείτε να επικοινωνείτε άνετα και θαυμάζετε το έξυπνο μυαλό του/της. Απολαμβάνετε τα πνευματικά παιχνίδια, ασχολείστε τώρα περισσότερο με τα χόμπι σας και λαμβάνετε περισσότερη ευχαρίστηση μέσα από ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα πρόσωπα που αγαπάτε και απολαμβάνετε τις συζητήσεις για το παρελθόν με τα μέλη της οικογένειάς σας και τους οικείους σας. Τώρα είστε εγκρατείς στα λόγια σας, αλλά και επιφυλακτικοί στην ομιλία με αγνώστους, γίνεστε εκδηλωτικοί μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε και μοιράζεστε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας, όταν είστε σίγουροι ότι δε θα παρεξηγηθείτε. Ίσως σκέφτεστε την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή ακόμα και τη διαμονή σε έναν άλλο τόπο. Κάνετε οικογενειακό προγραμματισμό και έχετε πρακτικές και λειτουργικές ιδέες για το σπίτι σας. Ίσως συζητήσετε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έχετε την περιέργεια και την επιθυμία να μάθετε κάτι καινούργιο. Τώρα είστε πιο ενεργητικοί και πιο επικοινωνιακοί με τους άλλους, γίνεστε περιζήτητοι στον κοινωνικό σας περίγυρο, χάρη στις πρακτικές και αντικειμενικές απόψεις σας. Ίσως ασχοληθείτε με τη συγγραφή, τις διαλέξεις και τη διδασκαλία, ή έχετε συχνότερη επικοινωνία με τα αδέλφια σας. Μπορεί να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι ή επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς. Θέλετε να μάθετε για όλα τα πράγματα και μπορείτε να χειριστείτε πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Είστε γρήγοροι στις αντιλήψεις και τις αντιδράσεις σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολικές αξιώσεις σας ή τον απότομο τρόπο στις συζητήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, δίνετε τώρα περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας, σκέφτεστε έξυπνους τρόπους για τη σωστή διαχείριση των χρημάτων σας. Σκέφτεστε πιο πρακτικά και είστε πιο προσγειωμένοι στις αγορές σας, προσπαθείτε να περιορίσετε τις περιττές σπατάλες σας και τις πολυτελείς τάσεις σας. Ίσως έχετε δημιουργικές ιδέες που βοηθούν στην άνοδο του βιοτικού σας επιπέδου και την άνεσή σας ή οι συμβουλές πιο έμπειρων προσώπων έχουν θετικό αντίκτυπο στην οικονομική και συναισθηματική σας ασφάλεια. Μπορεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή να διαπραγματευτείτε μια οικονομική συμφωνία. Τώρα επανεξετάζετε το σύστημα των αξιών σας κι αν οι άλλοι γύρω σας εναρμονίζονται με τις αξίες σας, αλλά προσέξτε να μη γίνετε ιδιοτελείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, ο τρόπος επικοινωνίας σας είναι άμεσος, αντικειμενικός και ξεκάθαρος. Τώρα εκφράζετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση, πιστεύετε στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Μπορεί επίσης να επιδιώξετε να μάθετε μια νέα γνώση, η οποία θα είναι ωφέλιμη στην εργασία σας ή κάνετε κοντινές εκδρομές ή επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς. Έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε άμεσα και ξεκάθαρα με τους άλλους, αλλά προσέξτε τον εγωισμό σας, καθώς θα είστε κατά καιρούς απότομοι, ίσως και σκληροί. Προσέξτε την απαισιοδοξία σας, το σαρκασμό σας και την κριτική σας, καθώς επίσης και τον τρόπο που διεκδικείτε τις επιθυμίες σας, γιατί θα υπάρξουν εντάσεις και ψυχρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο θολό δωδέκατο οίκο σας, η διαίσθησή σας, αλλά και ο συνετός τρόπος σκέψης σας, θα είναι πολύτιμα για τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Είστε οι καλύτεροι ψυχολόγοι και μπορείτε να βρείτε λύσεις σε δυσεπίλυτα, ακόμα και παράξενα προβλήματα. Τώρα έχετε την επιθυμία να αποσυρθείτε στο δικό σας καταφύγιο και να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή τις επαγγελματικές ευθύνες, δεν είστε συνεπείς στα καθήκοντά σας και χάνεστε στα όνειρα και την φαντασία. Ίσως έχετε δυσκολίες στην έκφρασή σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Η φαντασία σας και οι έντονες ευαισθησίες σας έρχονται στην επιφάνεια διαμέσου της επικοινωνίας και της σκέψης. Να είστε προσεκτικοί να μην παίρνετε πάρα πολύ βιαστικά αποφάσεις, δώστε χρόνο να σκεφτείτε τα πράγματα.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, επικοινωνείτε συχνότερα με τους φίλους σας και κάνετε νέους, είτε διαμέσου των φίλων σας είτε μέσα από το διαδίκτυο. Τώρα βρίσκεστε με πολλά άτομα και μιλάτε με ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινές ιδέες και ενδιαφέροντα. Έχετε ένα ανοιχτό μυαλό και φιλελεύθερο τρόπο σκέψης, εκφράζετε άνετα τις ιδέες και τις απόψεις σας χωρίς να σάς νοιάζει το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα και να συσπειρώσετε ένα ευρύ κοινό. Μπορεί να έχετε βοήθεια στην εργασία σας ή σε ένα διαδικτυακό έργο σας διαμέσου της επικοινωνίας με τους φίλους σας. Μοιράζεστε άφοβα τις σκέψεις σας με τους άλλους, είστε ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι, αλλά μη θεωρείτε ότι μόνο οι δικές σας σκέψεις είναι οι σωστές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-01-2017 13:54
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι