28
03
2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25 ως 31/3/2024.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Επαναπροσδιορισμοί στις σχέσεις και στις συνεργασίες!

Στις 25 Μαρτίου η έκλειψη της Σελήνης στον Ζυγό μας καλεί να εμβαθύνουμε συναισθηματικά, να επαναξιολογήσουμε τα συναισθήματα, τις σχέσεις, τους χαρακτήρες, και να εστιάσουμε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων. Στον εργασιακό τομέα σχέσεις που δεν αποδίδουν θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν, ίσως χρειαστεί να κλείσουν συνεργασίες που δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Για να βρεθούν λύσεις στις καταστάσεις που δημιουργούν στρες και άγχος θα πρέπει να διαφοροποιηθεί η οπτική, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να γίνει πιο εναλλακτικός.

Στις 27 Μαρτίου η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, ένστικτο, μυστικοπάθεια, καχυποψία. Στον αισθηματικό τομέα οι κτητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις αμφιβολίες, τις χειριστικές συμπεριφορές και τον σκοτεινό τρόπο σκέψης. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για διεκπεραιώσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών.

Στις 28 Μαρτίου το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει αισιοδοξία και ζωτικότητα, απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις, ανάγκη θα εκδηλωθεί για απεγκλωβισμό από τη ρουτίνα και τις καθιερωμένες συνήθειες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για δικτύωση, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες, ελκυστικές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεωθούν, θα προκύψουνε συναντήσεις και επαφές που θα τονώσουν τις διαθέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες και στις αλλαγές.

Στις 29 Μαρτίου η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Τοξότη, φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η προσκόλληση και η συναισθηματική εξάρτηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους.

Στις 31 Μαρτίου προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, ενδεχομένως τα συναισθήματα να είναι μπερδεμένα, τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τις πιέσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms