Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 13 έως 19/11/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
10
11
2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 13 έως 19/11/2017.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 13 έως 19/11/2017. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή. Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

 

Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό με τα Φώτα (Ήλιο και Σελήνη) να σχηματίζουν όψη 150 μοιρών με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται στον Κριό. Το συναίσθημα έχει την τιμητική του με αυτή τη Νέα Σελήνη αλλά χρειάζεται σωστή, εχέφρονα διαχείριση καθώς τα πάθη, τα απωθημένα, τα καταπιεσμένα συναισθήματα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να εκδηλωθούν και μάλιστα –με την παρουσία του Ουρανού- με έναν τρόπο εκρηκτικό, ηφαιστειώδη, επικίνδυνο.

Αυτή η Νέα Σελήνη μας καλεί να ψάξουμε στα άδυτα του υποσυνειδήτου μας, να διέλθουμε από όλες τις διαστρωματώσεις του είναι μας και να αναγνωρίσουμε τις σκιώδεις πλευρές μας. Να αποδεχθούμε όλα αυτά που μας έχουν ταλανίσει εδώ και αρκετό καιρό, τις εγωιστικές, «τραχείς» πλευρές μας, να αποδεχθούμε τις επιλογές μας που είναι λάθος και οφείλονται σε εξαρτήσεις, αδυναμίες, απωθημένα με σκοπό να βρούμε τη δύναμή μας, «το κέντρο» μέσα από το οποίο θα δράσουμε αποφασιστικά για να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο ζωής, ο οποίος θα είναι σαφώς πιο φωτεινός αν δεν περιλαμβάνει επιθυμία για συναισθηματικούς χειρισμούς και ελέγχους των άλλων, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Όσοι καταφέρουν να διαχειριστούν τις συναισθηματικές τους υπερχειλίσεις και δεν αφήνουν τα πάθη τους να μετατρέπονται σε παθολογίες, θα είναι οι κερδισμένοι αυτής της περιόδου. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ηδυπαθής Θεά του Έρωτα, Αφροδίτη, από τον Σκορπιό και οι όψεις που δημιουργεί (σύνοδος με Δία τη Δευτέρα και τρίγωνο με Ποσειδώνα την Πέμπτη), μας καλεί να δώσουμε έμφαση στα ένστικτά μας, στις ανάγκες μας, στα πάθη μας. Ο έρωτας παίρνει τη μερίδα που του αναλογεί, δηλαδή των πρωτοκαθεδρία στην καθημερινότητά μας. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) αλλά θέλει λίγη προσοχή καθώς μπορεί να χαθεί το μέτρο και να ενδώσουμε σε υπερβολές που, αργότερα, θα μας εκθέσουν ή θα μας εμπλέξουν σε καταστάσεις που ίσως να μην είναι αυτό που είχαμε νομίσει ότι είναι ή αυτό που στην πραγματικότητα ανταποκρίνεται στα θέλω μας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-11-2017 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι