Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 17 ως 23/9/2018.
Βαθμολόγησε
14
09
2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 17 ως 23/9/2018.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 17 ως 23/9/2018. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

 

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο επικοινωνιακό περιβάλλον του Ζυγού όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, διάστημα στο οποίο θα συντελέσει στο να είμαστε πιο συγκαταβατικοί στις συζητήσεις μας, δηλαδή θα είναι βοηθητικός για να αμβλύνονται οι εντάσεις που θα δημιουργούνται από τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο και την Αφροδίτη που παίζει παιχνίδια εξουσίας από τον Σκορπιό και το τετράγωνό τους που μας ταλανίζει εδώ και αρκετές ημέρες.

Ζυγός: το ζώδιο που συμβολίζεται από μία ζυγαριά και όχι από ένα ζώο ή μια ανθρώπινη ύπαρξη, όπως τα υπόλοιπα ζώδια. Το μόνο άψυχο γιατί όπου υπάρχει ψυχή, υπάρχει και συναίσθημα και όπου παρεισφρέει το συναίσθημα δεν μπορεί να υπάρχει απόλυτη ισορροπία και δικαιοσύνη.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η  είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό που ταυτίζεται με τη φθινοπωρινή ισημερία, δηλαδή την απόλυτη ισορροπία μεταξύ φωτός και σκότους!

Με την επίδραση του Ηλίου στον Ζυγό καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις προσωπικότητές μας, τις σκέψεις, τα πάθη, τον εγωισμό μας, τις φοβίες, την παθολογία μας, τις διαβολές μας και -με εμπιστοσύνη στο συνάνθρωπο- να αντικρίσουμε τον εαυτό μας στους άλλους, να καθρεφτίσουμε την ψυχή μας και να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε ανάλογα με αυτούς που έλκουμε. Στο ζώδιο του Ζυγού αρχίζει η πορεία του ανθρώπου στο "εμείς", στην ανθρωπότητα.

Τώρα θα έχουμε την τάση να πάρουμε επιβεβαιώσεις από την έξωθεν μαρτυρία, ανάγκη που μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές, οι οποίες θα οφείλονται κυρίως στην τάση μας να προσαρμοζόμαστε στις διαθέσεις των άλλων. Αυτή είναι η κακή εκδοχή της επίδρασης του Ηλίου στον Ζυγό γι αυτό θα πρέπει να την αποφύγουμε και να κατανικήσουμε τέτοιου είδους τάσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-09-2018 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι