Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 18 έως 24/12/2017.
Βαθμολόγησε
15
12
2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 18 έως 24/12/2017.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 18 έως 24/12/2017. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή. Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

 

Πλούσια σε αστρολογικά γεγονότα καθώς είναι αυτή η εβδομάδα, μας δίνει τη βέβαιη πρόβλεψη ότι δεν θα βαρεθούμε καθώς όλο και κάτι θα γίνεται που θα μας βάζει στην «πρίζα», στη δράση, στην προσπάθεια.

Η εβδομάδα αρχίζει με μία Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 26 μοίρες του Τοξότη. Τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) θα σχηματίζουν όψη τριγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό και η Αφροδίτη πλησιάζει προς τα Φώτα, σχηματίζοντας μία σύνοδο μαζί τους και ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Όλο αυτό το σχήμα μας παραπέμπει στο να κάνουμε έναν γρήγορο απολογισμό και να δούμε αν έχουμε «ακούσει» την εσωτερική μας φωνή, αν έχουμε αφουγκραστεί τις ανάγκες μας κι αν είμαστε έτοιμοι να στρέψουμε τη θέλησή μας στο πώς θα τις ικανοποιήσουμε. Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και η συγκεκριμένη «μιλάει» για καινούργια ξεκινήματα αλλά, ωστόσο, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, ευνοεί περισσότερο τις επανεκκινήσεις! Από την άλλη, ο Ουρανός που δεσπόζει στο σχήμα της Νέας Σελήνης, εξωθεί στο να κατανοήσουμε ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουμε, προκειμένου να απαλλαγούμε από εξαρτήσεις, από σχέσεις και καταστάσεις που δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε, να επεκταθούμε, να μεγαλουργήσουμε, να αισιοδοξήσουμε. Ωστόσο, απαιτεί σύνεση για να μην γίνουμε επαναστάτες χωρίς αιτία αλλά να αντιδράσουμε ώριμα και να επιδιώξουμε αλλαγές – αποκυήματα του γεγονότος ότι έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και θέλουμε να τα διορθώσουμε.

Η σημαντικότερη πλανητική μετακίνηση του έτους πραγματοποιείται στην εκπνοή του και συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Ο Κρόνος περνάει στο περιβάλλον που κυβερνά, τον Αιγόκερω, θέση από την οποία θα μας εξαναγκάσει να εστιαστούμε στο εδώ και τώρα. Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι το 2020, διάστημα στο οποίο θα κρίνει με τον αυστηρό και αδέκαστο τρόπο του, το έργο μας. Όλο το έργο μας! Τόσο το πρακτικό όσο και το ηθικό. Αν θέλουμε να «περάσουμε» τις «εξετάσεις» του, θα πρέπει να είμαστε εργατικοί, να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να είμαστε αφοσιωμένοι στο καθήκον.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία αλλά, τουλάχιστον για μία ακόμη εβδομάδα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς δεν θα σταματήσουν οι καθυστερήσεις και οι ανατροπές. Ωστόσο, μέρα με τη μέρα, οι ισορροπίες θα αποκαθίστανται. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms