26
04
2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29/4 ως 5/5/2024.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Συναισθηματική ισορροπία και σταθερές σχέσεις

Στις 29 Απριλίου η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Μαΐου, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις σταθερές σχέσεις, στην αποκατάσταση, στη δέσμευση, θα υπάρξει δυνατότητα για εξασφάλιση, κατοχύρωση και συναισθηματική ισορροπία. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να μιλήσουν αναλυτικά, να δώσουν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν αβεβαιότητα, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα τηρηθούν. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ευνοϊκές θα βρουν τις συνθήκες για δέσμευση, συγκατοίκηση και αποκατάσταση. Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες πρόσφορο θα είναι το έδαφος για σταθερές επαφές, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές και συγκεκριμένες.

Στις 30 Απριλίου ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 9 Ιουνίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για αυτόβουλες και ανεξάρτητες ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν άμεσο και θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις, θα υπάρξει άνεση, αυθορμητισμός και ελκυστικότητα.

Στις 2 Μαΐου ο Πλούτωνας εισέρχεται ανάδρομος στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 13 Οκτωβρίου του 2024. Μας καλεί να εισχωρήσουμε στο βάθος του εσωτερικού μας κόσμου, να έρθουμε αντιμέτωποι με τα υπαρξιακά μας προβλήματα και να δώσουμε λύσεις στα υποσυνείδητα συμπλέγματα που καθορίζουν τις ενέργειες και τις αποφάσεις μας. Προσοχή στην εσωτερική πίεση και στην ψυχολογική ένταση, ίσως κάποιοι χαρακτήρες να νιώσουν πως εγκλωβίζονται μέσα σε δεσμευτικές καταστάσεις που δεν τους ικανοποιούν ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται να κλείσουν οριστικά τα αρνητικά κεφάλαια και οι τοξικές σχέσεις, θα δοθεί το έναυσμα για αναδόμηση σχέσεων.

Στις 3 Μαΐου το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας. Στον επαγγελματικό τομέα στόχος θα είναι η βελτίωση, οι επιδιώξεις θα είναι τολμηρές, άμεσες και μεθοδικές. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για πρωτοβουλίες και νέα εγχειρήματα, θα προκύψουν καινούριες προοπτικές.

Στις 5 Μαΐου το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διώξουν την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα αποβάλλουν την αμφιβολία, θα καταφέρουν να αναθερμάνουν τα αισθήματα τους.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms