Η Αστρολογία σήμερα 11 1 2017: Ο Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
10
01
2017

Η Αστρολογία σήμερα 11 1 2017: Ο Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Η αστρολογία σήμερα και τα φαινόμενα της ημέρας για τα ζώδια από την Αστρολόγο Νάνσυ Πατμάνογλου. Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι την αστρολογία σήμερα τις αστρολογικές επιρροές της ημέρας σύμφωνα με το Αστρολογικό ημερολόγιο του μήνα. Διαβάστε πως θα κυλήσει η μέρα σας στην αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

 

Η Αστρολογία σήμερα 11 Ιανουαρίου 2017.

Tα αστρολογικά φαινόμενα κάθε ημέρας για τα ζώδια.

 

11 Ιανουαρίου 2017: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα έχουμε ισχυρή παρόρμηση να αλλάξουμε τα πράγματα και να εξαλείψουμε κάθε τι αρνητικό στη ζωή μας. Κάνουμε προσπάθειες να ενωθούμε με τους άλλους, να μεταμορφωθούμε και να μοιραστούμε την εξουσία. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα, είμαστε πειστικοί και έχουμε υψηλή απόδοση στην εργασία μας. Η δύναμή μας και η τεράστια ενέργειά μας, μας βοηθάνε να φέρουμε εις πέρας κάθε ζήτημα. Μπορεί να αποκαλύψουμε μυστικά και ό, τι είναι κρυμμένο. Γινόμαστε αμείλικτοι στην επίτευξη των στόχων μας και τίποτα δεν μπορεί να μας αποτρέψει να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, οι φιλοδοξίες σας συναντούν λιγότερη αντίσταση από τους άλλους, πράγμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχετε περισσότερη διορατικότητα στα κίνητρα των άλλων τώρα, και κατά συνέπεια, μεγαλύτερη ικανότητα να τους πείσετε ή να τους εντυπωσιάσετε με τις δυναμικές αντιλήψεις σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο έντονα σεξουαλικά από ό, τι συνήθως, έτσι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εκδηλώσετε τη σεξουαλική δύναμή σας. Στην πραγματικότητα, αυτός ο συνδυασμός των πλανητών συμβολίζει τη μεταμόρφωση του εαυτού σας. Έχετε κυριολεκτικά περισσότερη δύναμη για να αναδιαμορφώσετε το σώμα σας τώρα, έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα και ένα πρόγραμμα άσκησης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

11 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα απελευθερωνόμαστε από κάθε είδους συναισθηματικούς περιορισμούς, έχουμε εσωτερικά οράματα και μια έντονη συμπόνια για το συνάνθρωπό μας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-01-2017 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι