Η Αστρολογία σήμερα 11 10 2018: Η ανάδρομη Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη.
Βαθμολόγησε
10
10
2018

Η Αστρολογία σήμερα 11 10 2018: Η ανάδρομη Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη.

E-zwdia

Η αστρολογία σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

 

Η Αστρολογία σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018

 

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Κυριαρχούν τώρα το έντονο ερωτικό πάθος και ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι σεξουαλικές ορμές είναι στο αποκορύφωμά τους και επιδιώκουμε τον αισθησιασμό. Πιθανά προβλήματα μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της έντονης σεξουαλικής ζωής και του ανεξέλεγκτου πάθους που μπορεί να οδηγήσουν σε απιστία, πιθανόν με άτομο του παρελθόντος. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη φινέτσας και μια κάπως επιθετική προσέγγιση στον έρωτα. Υπάρχουν δυσκολίες εξαιτίας του υπερβολικού δυναμισμού με τους συνεργάτες μας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη προσοχή στα συναισθήματα των άλλων και τη σεξουαλική δραστηριότητα. Υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη σας για συναισθηματική ικανοποίηση και την ανάγκη σας να λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε πρόβλημα στο να καταλήξετε σε ένα δίκαιο συμβιβασμό αυτήν τη στιγμή. Μη γίνεστε μικροπρεπείς και αποφύγετε τις διαμάχες στη σχέση σας. Η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να εμπλακείτε σε μια σεξουαλική σχέση με κάποιον/α από το παρελθόν, αλλά πιθανόν να είναι μια σχέση «αγάπης - μίσους». Οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παρίστασθε τείνουν να είναι κάπως … θορυβώδεις και εκτός ελέγχου. Μερικές φορές θα μπορούσατε ακόμη να συναντήσετε και βία. Αυτή είναι μια δημιουργική περίοδος για τους καλλιτέχνες.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί μια εσωτερική δυσαρέσκεια και βιασύνη στις ενέργειές μας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσουμε με αγαπημένα πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό και να θεραπεύσουμε παλιές συναισθηματικές πληγές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-10-2018 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι