Η Αστρολογία σήμερα 12 7 2018: Ο Ήλιος αντίθεση με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
11
07
2018

Η Αστρολογία σήμερα 12 7 2018: Ο Ήλιος αντίθεση με Πλούτωνα.

E-zwdia

Η αστρολογία σήμερα 12 Ιουλίου 2018, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

 

Η Αστρολογία σήμερα 12 Ιουλίου 2018

 

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα τα περισσότερα από τα προβλήματα θα προκύψουν στον τομέα των διαπροσωπικών μας σχέσεων και δημιουργούνται ή υποκινούνται από τη δική μας ασυνείδητη συμπεριφορά και την ανάγκη μας να επιβάλουμε την εξουσία μας και να έχουμε τον έλεγχο. Γινόμαστε διεκδικητικοί, επιθετικοί και εξτρεμιστικοί, χρησιμοποιώντας τη δύναμή μας για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Πιέζουμε τις καταστάσεις για να έχουμε το πλεονέκτημα, χωρίς να υπολογίζουμε πλήρως τις συνέπειες των πράξεων μας. Φαινόμαστε στους άλλους προκλητικοί και κυριαρχικοί, καθώς θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Δεν ακολουθούμε τους κανόνες, αλλά είμαστε επαναστατικοί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, θέλετε τώρα να έχετε την εξουσία και αισθάνεστε την επιθυμία να αλλάξετε τη ζωή σας, καθώς δεν αντικατοπτρίζει τον τρόπο που νομίζετε ότι θα πρέπει να είναι. Η αδιάλλακτη στάση σας μπορεί να σας κάνει να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις με τους άλλους που δεν συμφωνούν με σας. Εάν επιχειρήσετε να υπαγορεύσετε στους άλλους τι να κάνουν, θα αποτύχετε και δεν θα πάρετε υποστήριξη. Χωρίς την κατάλληλη ευαισθητοποίηση και κατανόηση, αυτές οι τάσεις σας μπορούν να στραφούν τελικά εις βάρος σας. Ίσως χρησιμοποιήσετε ιδιοτελείς τρόπους για την ικανοποίηση των εγωιστικών αναγκών και επιθυμιών σας. Θα πετύχετε πιο αρμονικές και επιτυχημένες σχέσεις, αν η ανάγκη σας για αυτοπροβολή μειωθεί και έχετε εμπιστοσύνη στη δική σας αξία.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχει έντονη συναισθηματική διέγερση πάνω στις σχέσεις μας με τους άλλους. Εκφράζουμε έντονα την αγάπη μας και τα συναισθήματά μας και έχουμε ενθουσιασμό. Ευνοείται η καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Δίνουμε μεγάλη αξία στην προσωπική μας ελευθερία και την ανεξάρτητη σκέψη. Εκφράζουμε συναισθήματα  ιδεαλιστικά και πρωτότυπα και προσελκύουμε ασυνήθιστους ή εκκεντρικούς ανθρώπους.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, μπορείτε να περιμένετε μια ευχάριστη ερωτική έκπληξη. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι πιο συναρπαστική αυτές τις μέρες και θα έχετε την ευκαιρία για χαρούμενες ερωτικές συναντήσεις ή ενδιαφέρουσες συμπτώσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε την ψυχαγωγία, να κάνετε κάτι διαφορετικό, έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν την τάση να είναι απρόβλεπτες και ίσως λίγο ασταθείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά μόνο αν επιβάλετε τις προσδοκίες σας στο σύντροφό σας. Διαφορετικά, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, δηλαδή αν δεν είστε υπερβολικά συντηρητικοί ή δεν ζητάτε τη δέσμευση.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο μπορούμε να αναδιαρθρώσουμε τη ζωή μας βασιζόμενοι στη σοφία των εμπειριών μας από το παρελθόν. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα θέματα ή έργα που προηγουμένως ήταν σε σύγχυση, μπορούμε σήμερα να τα κατανοήσουμε πολύ πιο εύκολα. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-07-2018 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι