Η Αστρολογία σήμερα 13 1 2018: Η Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
12
01
2018

Η Αστρολογία σήμερα 13 1 2018: Η Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό.

E-zwdia

Η αστρολογία σήμερα 13 Ιανουαρίου 2018, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

 

Η Αστρολογία σήμερα 13 Ιανουαρίου 2018

 

13 Ιανουαρίου 2018: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε έντονη κοινωνικότητα και ενθουσιασμό και εκφράζουμε ασυνήθιστα και φλογερά συναισθήματα. Υπάρχει αντισυμβατική συμπεριφορά στις ερωτικές σχέσεις και ασταθή συναισθήματα. Έχουμε την τάση να αντιστεκόμαστε ή να απορρίπτουμε τις ιδέες των άλλων ή ακόμα και άτομα που είναι αντισυμβατικά. Θέλουμε η ζωή μας να είναι άνετη και με ποικιλία. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουμε γιατί τώρα δεν θα είμαστε και τόσο συντηρητικοί και θα κάνουμε απρόβλεπτες κινήσεις, ίσως ακόμη και ριζοσπαστικές ή προσβλητικές.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, αισθάνεστε λίγο δυσαρεστημένοι με τις ερωτικές σας σχέσεις και θα είστε με διαφορετικούς ανθρώπους αυτές τις μέρες. Το οικείο κοινωνικό περιβάλλον σας, σας φαίνεται κάπως βαρετό και θέλετε να είστε οπουδήποτε αλλού εκτός από το συνήθη χώρο σας. Θέλετε να σπάσετε τους κανόνες στην υπάρχουσα ερωτική σας σχέση, αλλά θα εισπράξετε αντίδραση από το σύντροφό σας, ο οποίος θα θεωρεί τη συμπεριφορά σας περίεργη ή ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου. Είναι επίσης πιθανό να είστε εσείς που θα αντιμετωπίσετε ασυνήθιστη συμπεριφορά από το ταίρι σας. Σε ακραίες περιπτώσεις, αυτή η όψη υποδεικνύει απιστία και διάλυση μιας σχέσης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιτρέψετε πολλή ελευθερία στις σχέσεις σας τώρα, ιδιαίτερα αν στο παρελθόν δείχνατε κτητικότητα ή είχαν τεθεί ζητήματα ορίων. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε ασταθή οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Ιανουαρίου 2018: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα κυριαρχεί ορθολογιστική και λογική σκέψη. Με τη συγκέντρωση και την εστίαση σε αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Οι επικοινωνίες τώρα είναι σοβαρές και απολαμβάνουμε μια ευχάριστη μοναξιά. Αναζητούμε το βάθος στη γνώση και δεν μας αρέσει τώρα η επιφανειακή μάθηση. Σκεφτόμαστε στοχαστικά, σοβαρά, συντηρητικά και έχουμε βαθιά συγκέντρωση. Έχουμε επίσης τη δύναμη να αντέξουμε τις δυσκολίες και τις ταλαιπωρίες. Από την αρνητική πλευρά, υπάρχει μια προδιάθεση για κατάθλιψη, ανησυχία και έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, επικεντρώνεστε στα δέντρα, αλλά χάνετε το δάσος. Το μυαλό σας είναι πιο πειθαρχημένο τώρα, η συγκέντρωση βελτιώνεται και η προσοχή σας επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες. Κοινωνικά, μπορεί να υπάρχει απόσταση από τους άλλους. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια χρονική περίοδος που είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς προς την αρνητική σκέψη. Το καρμικό μάθημα του Κρόνου είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να κάνετε και να αγωνιστείτε να γίνει πραγματικότητα. Μερικές φορές αυτή η διέλευση σημαίνει να πείτε «αντίο» σε κάποιον που είναι έτοιμος να φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και για πάντα, και αυτό θα μπορούσε να σας φέρει συναισθήματα λύπης και στεναχώριας. Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Ιανουαρίου 2018: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα είναι ισχυρή σήμερα. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-01-2018 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms