Η Αστρολογία σήμερα 14 9 2018: Ο Ερμής αντίθεση με Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
13
09
2018

Η Αστρολογία σήμερα 14 9 2018: Ο Ερμής αντίθεση με Ποσειδώνα.

E-zwdia

Η αστρολογία σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2018, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

 

Η Αστρολογία σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2018

 

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε αδυναμία στο να διακρίνουμε το πραγματικό από το φανταστικό ενώ οι άλλοι γύρω μας διαστρεβλώνουν τις απόψεις μας. Έχουμε ευαισθησία στις επιδράσεις του περιβάλλοντός μας και νιώθουμε εσωτερική ανασφάλεια και φόβους. Μπορεί ασυνείδητα να μας μεταδίδουν οι άλλοι τις σκέψεις και τα κίνητρά τους αλλά υπάρχει σύγχυση στις σχέσεις μας, καθώς μπορεί να λέμε κάτι και να παρερμηνεύεται. Έχουμε ένα αίσθημα ανησυχίας και έλλειψη εμπιστοσύνης. Στο πλαίσιο αυτό, είναι δύσκολο να μας πιστέψει κανείς και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στο πώς επικοινωνούμε με τους άλλους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και αντιδράτε έντονα σε ό, τι σας λένε, και αυτό λειτουργεί ως ένα αδύναμο σημείο στην προσωπικότητά σας, ειδικά εάν δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Μπορεί να σας εξαπατήσουν και να λειτουργήσετε ως θύμα, και στη συνέχεια να αρχίσετε να θρηνείτε για την κακή τύχη σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε εξωπραγματικές ονειροπολήσεις που είναι ανέφικτες ή που δηλώνουν εξαπάτηση. Ίσως αυτό σας βοηθά να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε τον πόνο ή το εσωτερικό κενό σας, κάνοντας όνειρα. Τώρα βρίσκεστε με ανθρώπους που σας αμφισβητούν και σας παρεμποδίζουν να εκφραστείτε. Μπορεί να αποτρέπετε πολλές ερωτικές σχέσεις εξαιτίας του φόβου σας να μην επωφεληθούν από τις αδυναμίες σας.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Δία έχουμε δύναμη και πάθος για τη ζωή, καθώς επίσης και την ανάγκη να κάνουμε μια νέα αρχή σε κάποιους προβληματικούς τομείς της ζωής μας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-09-2018 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι