Η Αστρολογία σήμερα 14 Αυγούστου 2016: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
13
08
2016

Η Αστρολογία σήμερα 14 Αυγούστου 2016: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας για τα ζώδια από την Αστρολόγο Νάνσυ Πατμάνογλου. Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές της ημέρας σύμφωνα με το Αστρολογικό ημερολόγιο του μήνα. Διαβάστε πως θα κυλήσει η μέρα σας στην αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο

Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις

καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό (με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή

με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms

 

Η Αστρολογία σήμερα 14 Αυγούστου 2016. Tα αστρολογικά φαινόμενα κάθε ημέρας για τα ζώδια.

 

Οργανώστε τα σχέδια και το πρόγραμμά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σας.

 

14 Αυγούστου 2016: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η φαντασία μας μπορεί να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια αν κάποιος φαίνεται να μας αμφισβητεί. Δεν είναι εύκολο να δούμε τα πράγματα καθαρά και είμαστε απερίσκεπτοι, βάζοντας παρωπίδες που μπλοκάρουν τις αλήθειες που δε θέλουμε να αποδεχτούμε. Γινόμαστε υπερβολικά ευαίσθητοι με τους ανθρώπους, αλλά κάποιοι μπορεί να μας δημιουργήσουν πολύ άγχος και στρες. Επειδή δεν μπορούμε να ελιχθούμε, είναι αμφίβολο αν μπορούμε να πετύχουμε σε οποιαδήποτε ενέργειά μας. Η υπερβολική καχυποψία μας οφείλεται στο γεγονός ότι φοβόμαστε μην πέσουμε θύμα παραπλάνησης και εξαπάτησης ή όταν βλέπουμε ότι οι άλλοι δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους. Νιώθουμε μια έντονη συναισθηματική ευαισθησία και ευπάθεια ενώ η δύναμη της φαντασίας μας είναι πολύ ισχυρή, δημιουργώντας φαντασιώσεις που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον αγαπημένο σας ή κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο ή να τους προσάψετε κατηγόριες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τώρα έχετε την τάση να ενθαρρύνετε τους άλλους να επωφεληθούν από εσάς και να είστε το θύμα. Ή, στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί να αξιοποιήσετε τη δύναμη της σεξουαλικής αποπλάνησης που διαθέτετε για τη δική σας ικανοποίηση. Προσέξτε τις εθιστικές τάσεις σας με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το σεξ, καθώς επίσης και τους κρυφούς έρωτες. Η σχέση σας μπορεί να γίνει πεδίο μάχης και να σας δημιουργήσει εσωτερική πίεση και άγχος. Θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τη στάση σας και τη συμπεριφορά σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε την ενοχή ή την καταδίκη του αγαπημένου σας προσώπου.

 

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

14 Αυγούστου 2016: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δε θέλουμε να σπαταλήσουμε το χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά, αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτή τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

μόνο με 0,96/λεπτό.

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-08-2016 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms