Η Αστρολογία σήμερα 16 11 2018: Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
15
11
2018

Η Αστρολογία σήμερα 16 11 2018: Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς.

E-zwdia

Η αστρολογία σήμερα 16 Νοεμβρίου 2018, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

 

Η Αστρολογία σήμερα 16 Νοεμβρίου 2018

 

Η Αφροδίτη στον Ζυγό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 2 Δεκεμβρίου)

Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης στον Ζυγό και χαρίζει καλούς τρόπους και ισορροπημένη συμπεριφορά στον κοινωνικό μας περίγυρο και την ερωτική μας σχέση. Είμαστε γοητευτικοί, κομψοί και καλαίσθητοι. Επίσης, ο έντονος ρομαντισμός μας, μας κάνει να επιδιώκουμε τη δέσμευση, τον έρωτα και την αγάπη. Ακόμα κι αν φαινόμαστε συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, είμαστε έτοιμοι στο να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση πάρα πολύ σύντομα. Ψάχνουμε για κάποιον με τον οποίο να είμαστε περισσότερο σε αρμονία και ενστικτωδώς το γνωρίζουμε αυτό. Θέλουμε ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Κερδίζουμε τις εντυπώσεις γιατί είμαστε πνευματώδεις, διανοητικά σαφείς και διακριτικοί. Ξέρουμε πότε να κινηθούμε και πότε να κρατήσουμε απόσταση. Έχουμε ρομαντική διάθεση και αναζητάμε από το σύντροφό μας κεριά, μουσική, μεταξωτά σεντόνια και λουλούδια.

Θα ανταποκριθούμε στη δύναμη του πνεύματος του άλλου ατόμου και ερωτευόμαστε τους έξυπνους ανθρώπους. Ψάχνουμε για το συνολικό πακέτο και εντυπωσιαζόμαστε με τους καλούς τρόπους. Θαυμάζουμε εκείνους που υπερασπίζονται τη δικαιοσύνη και απεχθανόμαστε τους κενόδοξους, παράτολμους ή αλαζόνες ανθρώπους. Έχουμε στυλ, ξέρουμε πώς να κάνουμε τους άλλους να αισθανθούν άνετα και αυτό μας κάνει να συνάπτουμε γρήγορα σχέση. Στο κρεβάτι, είμαστε προικισμένοι με μια ρομαντική διάθεση και η καλή εμφάνιση, η ευφυΐα, οι καλοί τρόποι, μας εξιτάρουν. Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι εξαιρετικά φιλική και ρομαντική, αλλά και πολύ απαιτητική. Αναζητάμε μια ρομαντική προσέγγιση στην αναζήτηση του έρωτα και προσπαθούμε να είμαστε όμορφοι. Γινόμαστε επίσης πολύ καλλιτεχνικοί, με μια εκλεπτυσμένη ομορφιά. Η προσέγγισή μας στην αγάπη είναι ρομαντική, αλλά όχι απαραίτητα σταθερή, δεδομένου ότι πολλά εξαρτώνται από την ικανότητα των θαυμαστών μας να εναρμονίζονται με τα ιδανικά μας για την ομορφιά και την ορθή συμπεριφορά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα είστε τώρα κοινωνικοί, ευχάριστοι και φιλικοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι να κάνετε μια σταθερή σχέση ή μια νέα συνεργασία. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε διαλλακτικοί με το σύντροφό σας και κάνετε τα πάντα προκειμένου να έχετε αρμονία. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τον έρωτά σας με αισθησιακό και ευγενικό τρόπο και προσελκύετε το αντίθετο φύλο με την ευγένεια και τη διπλωματία σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή ως 1 Ιανουαρίου 2019)

Με τον Άρη στους Ιχθύς γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη. Μερικές φορές νιώθουμε εγκαταλελειμμένοι, σαν να πλέουμε σε ένα ακυβέρνητο σκάφος και έχουμε παθητική προσέγγιση στις καταστάσεις. Η παρόρμηση να δράσουμε εξαρτάται από τη διάθεση της στιγμής και των συναισθημάτων που διαισθητικά αντιλαμβανόμαστε από το περιβάλλον μας. Τώρα μπορούμε να αντιληφθούμε την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων συναισθημάτων αλλά και να κρύβουμε τον πραγματικό μας εαυτό και τις ενέργειές μας. Γινόμαστε ευάλωτοι στα δράματα και τα ψυχολογικά τραύματα των άλλων και κινούμαστε διστακτικά προς μια νέα αγάπη και οπισθοχωρούμε αν αντιμετωπίσουμε αγενή ή απότομη συμπεριφορά. Απλά προσπαθούμε να ξεφύγουμε από μια αρνητική κατάσταση, αντί να εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις. Ο Άρης στους Ιχθύς θέλει ρομαντισμό και το όνειρό του είναι η αγάπη διαμέσου του σεξ. Η φαντασία και τα πολλά ερωτικά παιχνίδια βοηθούν στο να δημιουργηθεί μια έντονα εκστατική ατμόσφαιρα. Αυτό που δεν ανέχεται είναι η αυστηρή κριτική, ο υλισμός, ο εγωκεντρισμός και οι αγενείς τρόποι στο κρεβάτι. Με τον Άρη στους Ιχθύς τονίζονται η καλλιτεχνία, η μουσική και οι εικαστικές τέχνες.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιεσδήποτε προκλήσεις ή ακόμα δύσκολες και ενδεχομένως επικίνδυνες καταστάσεις. Θα ρισκάρετε στον έρωτα και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας ή την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο απρόσμενες συναντήσεις και δραστηριότητες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Δία διεγείρει τη σεξουαλικότητά μας ή την απότομη συμπεριφορά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2018 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι