Η Αστρολογία σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2016: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό.
Βαθμολόγησε
21
09
2016

Η Αστρολογία σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2016: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας για τα ζώδια από την Αστρολόγο Νάνσυ Πατμάνογλου. Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές της ημέρας σύμφωνα με το Αστρολογικό ημερολόγιο του μήνα. Διαβάστε πως θα κυλήσει η μέρα σας στην αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο

Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις

καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529

 

Η Αστρολογία σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2016. Tα αστρολογικά φαινόμενα κάθε ημέρας για τα ζώδια.

 

Οργανώστε τα σχέδια και το πρόγραμμά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σας.

 

22 Σεπτεμβρίου 2016: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 23 Οκτωβρίου)

Τώρα είμαστε πολύ κοινωνικοί, έχουμε πολύ καλή έκφραση του λόγου μας, μας αρέσουν οι συζητήσεις με καλή παρέα, έχουμε διπλωματία και είμαστε κοινωνικοί και γενναιόδωροι. Αναζητάμε την αρμονία, τη γαλήνη και το δίκαιο. Δεν μας αρέσει να πιεζόμαστε και τις υποχρεώσεις μας τις φέρνουμε εις πέρας την τελευταία στιγμή. Δε θέλουμε να αγχωνόμαστε για τίποτα στη ζωή μας και θέλουμε να έχουμε ηρεμία και γαλήνη. Υπάρχει δυσκολία στη λήψη γρήγορων αποφάσεων και έχουμε μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης και της ευγενούς άμιλλας. Δεν εκφράζουμε εύκολα την οργή μας, αλλά όταν θα το κάνουμε αυτό είναι μια καταιγίδα.

22 Σεπτεμβρίου 2016: Ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 7 Οκτωβρίου)

Με τον ορθόδρομο Ερμή στην Παρθένο, όπου ο Ερμής είναι κυβερνήτης, έχουμε οξυμμένο νου, αυξημένη κριτική και αναλυτικές ικανότητες. Μπορεί επίσης να έχουμε έμμονες ιδέες αλλά επωφελούμαστε από τη λεπτομερή γνώση. Αυτό μπορεί να είναι εις βάρος μας στην καθημερινή μας ζωή, αν και είναι πολύ ευεργετικό για οποιοδήποτε είδος έρευνας και εργασίας. Θέλουμε να είμαστε ακριβείς στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Ο τρόπος της ομιλίας μας είναι συγκρατημένος και είμαστε σε θέση να παρατηρούμε πράγματα που οι άλλοι δεν τα λαμβάνουν υπόψη τους. Δεν παρασυρόμαστε εύκολα από κούφια λόγια και είμαστε ειλικρινείς, πράγμα το οποίο κάνει τους άλλους να εμπιστεύονται τη γνώμη μας, δεδομένου ότι είμαστε ξεκάθαροι, απαλλαγμένοι από ιδιοτελή κίνητρα. Είμαστε παραγωγικοί στην εργασία μας, μας αρέσει να διαβάζουμε οτιδήποτε είναι καλογραμμένο και ό, τι πληροί τις προδιαγραφές της έρευνάς μας. Οι διαδικασίες της σκέψης μας είναι λεπτομερείς και αναλυτικές και έχουν τάξη. Προσεγγίζουμε τις νέες καταστάσεις με ανεξάρτητο τρόπο και βγάζουμε το δικό μας συμπέρασμα, αφού πρώτα έχουμε συλλέξει όλες τις πληροφορίες. Αυτό μας κάνει να έχουμε ορθή κρίση. Είμαστε ορθολογιστές, όταν οι άλλοι χάνουν τη σαφήνειά τους στα συναισθήματα ή τα πάθη τους. Εκφράζουμε τις απόψεις μας με ένα σεμνό τρόπο και δεν χρειαζόμαστε συνήθως τους άλλους για να επικυρώσουν τις απόψεις μας. Δεν παρασυρόμαστε από ό, τι ακούμε και είμαστε ειλικρινείς. Αυτό κάνει τους άλλους να μας εμπιστεύονται για συμβουλές.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, είστε τώρα πιο συγκρατημένοι αλλά πιο ορθολογιστές στην επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, θα είστε κάπως ντροπαλοί για να φλερτάρετε αλλά θα προβάλετε σταθερότητα και αναλυτική ικανότητα στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η παρατηρητικότητά σας, σας δημιουργούν την ανάγκη να είστε επιλεκτικοί στην επικοινωνία σας. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για πρακτικά θέματα ή για ζητήματα της καθημερινότητάς σας.

Σημείωση: Ο Ερμής στην Παρθένο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Σεπτεμβρίου 2016: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Κρόνο υπάρχει αρνητικότητα, ακαμψία και φόβος, ενώ οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας μπορεί να είναι τεταμένες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας.

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

μόνο με 0,96/λεπτό.

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2016 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι