Η Αστρολογία σήμερα 23 3 2018: Ανάδρομος Ερμής στον Κριο.
Βαθμολόγησε
22
03
2018

Η Αστρολογία σήμερα 23 3 2018: Ανάδρομος Ερμής στον Κριο.

E-zwdia

Η αστρολογία σήμερα 23 Μαρτίου 2018, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

 

Η Αστρολογία σήμερα 23 Μαρτίου 2018

 

Ο Ερμής στον Κριό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 16 Απριλίου)

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, δημιουργείται πνευματική σύγχυση μέσα από μια πύρινη παρορμητικότητα, αδικαιολόγητη βιασύνη στη σκέψη και την ομιλία και ανταγωνιστικότητα. Υπάρχει μια τάση να γινόμαστε φλύαροι και να υπερβάλλουμε. Παρόλο που μας χαρίζει έναν έξυπνο τρόπο σκέψης, δεν υπάρχει ειρμός σε αυτά που λέμε. Μπορεί να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα προτού να εξετάσουμε σε βάθος τα πράγματα και διακατεχόμαστε από μια νευρικότητα που προκαλεί συχνά ξεσπάσματα. Αν υποφέρουμε από πονοκεφάλους, αυτό οφείλεται στα νεύρα μας. Ο Κριός σαν ζώδιο της Φωτιάς απεχθάνεται τις καθυστερήσεις, έτσι όταν ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο σημαίνει ότι μπορεί να είναι παράτολμος, τυχοδιώκτης, ανυπόμονος και αυταρχικός.

Θα πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε και ίσως θα πρέπει να κάνουμε πράγματα που βοηθούν να ηρεμήσει το μυαλό μας. Μπορεί να αισθανόμαστε απογοητευμένοι καθώς δεν μπορούμε να βρούμε την κατάλληλη διέξοδο. Θα πρέπει να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε και να ελέγξουμε όλες τις λεπτομέρειες πριν μιλήσουμε. Μια απλή κουβέντα μπορεί να παρερμηνευθεί και μάλιστα μπορεί να υπάρχουν περισσότερες φιλονικίες καθώς ο εγωισμός μπορεί να είναι ανεξέλεγκτος. Ο Κριός κυβερνά τις νέες πρωτοβουλίες, έτσι μπορεί να μπούμε στον πειρασμό να κάνουμε ένα νέο σχέδιο ή πρόγραμμα, χωρίς να σκεφτούμε και να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους. Το κεφάλι, το πρόσωπο, τα μαλλιά και το μυαλό επίσης κυβερνώνται από τον Κριό, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε όταν οδηγούμε ή περπατάμε, καθώς γινόμαστε επιρρεπείς στα ατυχήματα.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε έλλειψη θέλησης και δημιουργούμε κάποια σύγχυση στους άλλους. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν και να επιλύσουμε παλιές διαφωνίες. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-03-2018 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms