Η Αστρολογία σήμερα 24 4 2019: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία.
Βαθμολόγησε
23
04
2019

Η Αστρολογία σήμερα 24 4 2019: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία.

E-zwdia

Η αστρολογία σήμερα 24 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

 

Η Αστρολογία σήμερα 24 Απριλίου 2019

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 3 Οκτωβρίου)

Ο Πλούτωνας έχει την τάση να λειτουργεί πιο έντονα όταν είναι ανάδρομος. Διαθέτουμε υψηλότερο βαθμό συγκέντρωσης και ως εκ τούτου, εισερχόμαστε σε πιο έντονη επαφή με το υποσυνείδητό μας. Λόγω αυτής της έντασης που παρέχει αυτή η επιρροή, μπορούμε να δούμε πολύ περισσότερα από ό, τι συνήθως αλλά είναι ευκολότερο να γίνουμε περισσότερο καχύποπτοι για τα κίνητρα των άλλων. Οι δυνατότητες της αναγέννησης και της καταστροφής είναι πολύ μεγαλύτερες όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος. Η ανάδρομη κίνηση πάντα κατευθύνεται προς την εσωτερική δραστηριότητα, ενώ η ορθόδρομη κίνηση του πλανήτη από την άλλη πλευρά, κατευθύνεται προς τις εξωτερικές συνθήκες.

Κάτω από τη διέλευση του ανάδρομου Πλούτωνα, νιώθουμε ότι πιεζόμαστε για να εξαλείψουμε και να απελευθερωθούμε από το παλιό, το τετριμμένο, το ξεπερασμένο και το παρωχημένο στη ζωή μας. Καλούμαστε να αφήσουμε πίσω τις αρνητικές σκέψεις και πρότυπα επικοινωνίας, τις δικλείδες ασφαλείας, τα άκαμπτα συναισθήματά μας. Είναι μια καλή στιγμή για την έρευνα της δικής μας ψυχής, προκειμένου να προσδιορίσουμε ακριβώς τι κάνουμε ή δεν χρειαζόμαστε. Επειδή ο ανάδρομος Πλούτωνας προσδίδει μια έντονη δύναμη για έρευνα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια του πλανήτη για να αξιολογήσουμε ποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα στη ζωή μας, μας κάνουν να νιώθουμε εκτός ελέγχου, που και γιατί δίνουμε συνεχώς μάχες και κάτω από ποιες συνθήκες δεν αντιδρούμε τόσο αντιδραστικά όταν δεχόμαστε επιθέσεις από τους άλλους. Μας δείχνει που πρέπει να επιδιώξουμε να αποκτήσουμε μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή μας.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή δημιουργεί ρομαντισμό στις σχέσεις αλλά η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι τεταμένη συναισθηματικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-04-2019 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι