Η Αστρολογία σήμερα 24 Αυγούστου 2016: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο
Βαθμολόγησε
23
08
2016

Η Αστρολογία σήμερα 24 Αυγούστου 2016: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας για τα ζώδια από την Αστρολόγο Νάνσυ Πατμάνογλου. Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές της ημέρας σύμφωνα με το Αστρολογικό ημερολόγιο του μήνα. Διαβάστε πως θα κυλήσει η μέρα σας στην αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο

Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις

καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό (με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή

με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms

 

Η Αστρολογία σήμερα 24 Αυγούστου 2016. Tα αστρολογικά φαινόμενα κάθε ημέρας για τα ζώδια.

 

Οργανώστε τα σχέδια και το πρόγραμμά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σας.

 

24 Αυγούστου 2016: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα έχουμε πολλή δύναμη και φιλοδοξία αλλά απογοητευόμαστε σχετικά με την επίτευξη των στόχων μας από μια κακή κατανομή του χρόνου ή κάνοντας πίσω λόγω του φόβου ή της έντασης. Όταν κάνουμε κάτι, είμαστε υπεύθυνοι, αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις και πιέζοντας τον εαυτό μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αντί να τα αγνοούμε. Σε θέματα νομικά ή γραφειοκρατίας θα πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες, διαφορετικά μπορεί να εμφανιστούν αργότερα προβλήματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος που θα βιώσετε απογοητεύσεις. Αντιμετωπίζετε εμπόδια και προσπαθείτε να εξαναγκάσετε τα πράγματα. Θα πρέπει να ελέγξετε την επιθετικότητά σας και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία την ευερεθιστότητα και τους οξύθυμους ανθρώπους, αν και μπορεί να γίνετε ο θύτης ή το θύμα άδικων και σκληρών επιθέσεων. Θα υπάρχουν στιγμές όπου θα είστε θυμωμένοι, αλλά θα καταστέλλετε το θυμό σας, για να μην τον δείξετε και υποφέρετε σιωπηλά. Αυτή η διέλευση ευνοεί την περίπλοκη ή λεπτομερή δουλειά και την προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς έτσι η εργασία εξελίσσεται αργά και προσεκτικά. Μην προσπαθήσετε να βιάσετε τις καταστάσεις τώρα ή πάρετε εσπευσμένες αποφάσεις στην εργασία και τις σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε υπομονή με το σύντροφό σας και μπορεί να αισθάνεστε μοναξιά και απομόνωση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Αυγούστου 2016: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Ερμή, τον Δία και τον Πλούτωνα, λαμβάνουμε θετικές επιβεβαιώσεις για να προσελκύσουμε την αγάπη, τον έρωτα, το χρήμα και την επιτυχία στις σχέσεις μας.

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων

μόνο με 0,96/λεπτό.

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-08-2016 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms