Η Αστρολογία σήμερα 30 4 2019: Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία.
Βαθμολόγησε
29
04
2019

Η Αστρολογία σήμερα 30 4 2019: Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία.

E-zwdia

Η αστρολογία σήμερα 30 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

 

Η Αστρολογία σήμερα 30 Απριλίου 2019

 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 18 Σεπτεμβρίου)

Ο ανάδρομος Κρόνος θα επιβραδύνει τον κανονικό ρυθμό της δραστηριότητάς μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε καλύτερες μεθόδους και στρατηγικές. Ο Κρόνος κυβερνά την οργάνωση και τις κοινωνικές δομές στη ζωή μας. Είναι οι κανόνες οι οποίοι καθοδηγούν τη ζωή μας, την αίσθηση της ευθύνης μας και τους περιορισμούς μας. Μας επιτρέπει να καθορίσουμε όρια για τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, λέγοντας «όχι»! Όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος, αυτή η ικανότητα δεν λειτουργεί σωστά, μας κάνει ανασφαλείς και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε με ακρίβεια τι μπορούμε να περιμένουμε ρεαλιστικά σε κάθε περίπτωση.

Το πιο κοινό ελάττωμά μας είναι η τάση μας να λένε «ναι», όταν πρέπει να πούμε «όχι». Καλό είναι να μην προβούμε σε επαγγελματικές δεσμεύσεις ή οικονομικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά είναι απαραίτητο να πάμε πίσω και να αξιολογήσουμε ό, τι δεσμεύσεις έχουν αναληφθεί, έργα που ξεκίνησαν και τις ευθύνες που έχουν αναληφθεί στο παρελθόν. Αυτό πρέπει να γίνει για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Μας παρέχει την ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε ό, τι έχουμε αναλάβει και επιτέλους να πούμε «όχι» στις περιττές ευθύνες ή τις μεγάλης εμβέλειας δεσμεύσεις. Όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος μας δίνεται η ευκαιρία να πάμε πίσω και να αναδιοργανώσουμε ή να επαναδιαπραγματευθούμε δραστηριότητες ή δεσμεύσεις που φαίνεται να είναι πηγή απογοήτευσης.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία κάνουμε παράτολμα όνειρα και είμαστε δεκτικοί στις ενέργειες των άλλων. Έχουμε τάση φυγής, αναποφασιστικότητα και εξαρτήσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα αποκαλύπτουμε την αλήθεια και εξαλείφουμε ό, τι δεν θέλουμε, κοντρολάροντας την ένταση και έχοντας τον έλεγχο των καταστάσεων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-04-2019 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι