Η Αστρολογία σήμερα 7 12 2018: Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
06
12
2018

Η Αστρολογία σήμερα 7 12 2018: Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη.

E-zwdia

Η αστρολογία σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2018, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

 

Η Αστρολογία σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2018

 

7 Δεκεμβρίου 2018, ώρα Ελλάδας 9:20 π.μ.: Νέα Σελήνη στις 15ο 07΄ του Τοξότη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχουμε οράματα για το μέλλον, μπορούμε να δούμε πέρα από το συνηθισμένο, να δούμε τη ζωή σαν μια περιπέτεια όπου υπάρχει πάντα κάτι περισσότερο να μάθουμε, να αποκομίσουμε εμπειρίες. Υπάρχει μια αλλαγή που δημιουργεί νέα ανοίγματα, τα οποία δεν υπήρχαν πριν. Αυτή η Νέα Σελήνη βάζει φωτιά στη φαντασία και την ελπίδα, μας πηγαίνει σε ένα ταξίδι για να δούμε αν τα εξιδανικευμένα οράματά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε σε μια ξένη χώρα ή να μάθουμε μια ξένη γλώσσα. Να εξερευνήσουμε μια νέα γνώση ή να ενισχύσουμε τις μαθησιακές εμπειρίες μας με ένα νέο σεμινάριο. Είναι συναρπαστικό να ανοίγουμε τις πόρτες σε μια νέα αντίληψη πραγμάτων, γιατί αυτό προσθέτει ελπίδα στο μέλλον.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί την αναζήτηση της γνώσης και της αλήθειας. Ξυπνάμε με ένα ευρύτερο όραμα για το ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Πεδία της γνώσης που ήταν κρυμμένα έρχονται στο φως. Αυτό που αποκαλύπτεται μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης για να κάνουμε πιο πλούσια πνευματικά τη ζωή μας. Αφήστε το πάθος σας για τη γνώση να σας καθοδηγήσει. Μιλήστε πιο ειλικρινά και ζήστε πιο αυθεντικά. Η φωτιά του Τοξότη μπορεί να … κάψει ό, τι είναι ψευδές και να σας απελευθερώσει, φέρνοντάς σας σε επαφή πιο γρήγορα προς τα όνειρά σας. Έχετε εμπιστοσύνη σε αυτά που έρχονται στο δρόμο σας. Δώστε προσοχή στα όνειρα και τα οράματά σας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι μια νέα αρχή. Ας είναι μια νέα αρχή για την πνευματική αφύπνιση που ξέρετε ότι την έχετε μέσα σας.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο πρωτότυπη και συναρπαστική.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες στην επιλογή του τρόπου δράσης μας και τον καθορισμό των πραγματικών στόχων μας. Δεν είμαστε αποφασιστικοί ούτε ενεργούμε με σαφήνεια, και επιπρόσθετα έχουμε την τάση να μην αποδεχόμαστε τις συνέπειες των επιλογών μας. Τώρα αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε τις ευθύνες μας όταν οι ενέργειές μας οδηγούν σε αποτυχία ή αρνητικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου έχετε αμυντική συμπεριφορά και βρίσκετε συνεχώς δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγετε τις προσωπικές σας ευθύνες. Οι περισσότερες δράσεις που αναλαμβάνετε σπάνια οδηγούν στην εκπλήρωση του αρχικού στόχου σας. Είστε πολύ ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο και εκπέμπετε ερωτισμό και γοητεία, αλλά τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι επιφανειακά ή ίσως … μεταμφιέζετε την προσωπικότητά σας, φοράτε μια μάσκα σε όλες τις σχέσεις σας, με τους ανθρώπους στην εργασία σας ή την ερωτική σας ζωή. Θα υπάρξουν απογοητευτικές αυταπάτες στην αγάπη διότι ο Άρης σας ενθαρρύνει να ζήσετε ένα ξαφνικό πάθος, το οποίο όμως κατευθύνεται καθαρά από τις αισθήσεις σας και έχει ως αποτέλεσμα τον πόνο και την εξαπάτηση. Έχετε την τάση να είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και να έχετε περίεργες συναισθηματικές ανάγκες. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-12-2018 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι