Η Αστρολογία σήμερα 9 11 2018: Η ανάδρομη Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη.
Βαθμολόγησε
08
11
2018

Η Αστρολογία σήμερα 9 11 2018: Η ανάδρομη Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη.

E-zwdia

Η αστρολογία σήμερα 9 Νοεμβρίου 2018, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

 

Η Αστρολογία σήμερα 9 Νοεμβρίου 2018

 

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Τώρα κυριαρχούν υγιή πάθη και έντονη ερωτική έλξη. Υπάρχει ενθουσιασμός στην αισθηματική μας ζωή και έντονη σεξουαλικότητα. Ευνοούνται η καλλιτεχνική δημιουργικότητα και η διακόσμηση. Είτε πρόκειται για μια αγάπη του παρελθόντος, είτε για χρήματα που περιμένουμε να έρθουν, τα πράγματα θα είναι καλά και υπάρχει ικανοποίηση. Μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη και μας δίνονται οι ανάλογες ευκαιρίες.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, είναι μια στιγμή ισορροπίας στο «δούναι και λαβείν» στις ερωτικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα αν είχατε αντιμετωπίσει προκλήσεις στο παρελθόν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να έρθετε σε επαφή με μια παλιά αγάπη και να ζήσετε και πάλι το ρομαντισμό και τη δύναμη του πάθους. Η ζωντάνια και η γοητεία σας, σας κάνουν δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο. Είναι επίσης μια ευνοϊκή στιγμή για κοινωνικές δραστηριότητες και να δείτε τους φίλους σας, αν τους είχατε παραμελήσει. Η διέλευση αυτή διεγείρει επίσης την επιθυμία σας για διασκέδαση και παιχνίδια. Ίσως ακόμα επισκεφθείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί ή ίσως συμμετάσχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η δημιουργικότητά σας είναι αυξημένη, ειδικά αν είστε καλλιτέχνες και ασχολείστε με τις τέχνες και το θέαμα.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί διανοητική και συναισθηματική ασάφεια, ενώ κάνουμε προσπάθεια να κατανοήσουμε τους γύρω μας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-11-2018 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι