Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018.
Βαθμολόγησε
28
11
2018

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018.

E-zwdia

Η ομαδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 και ενημερώσου για όλα!

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Δεκέμβριο 2018

 

Πάθη, ίντριγκες και κρυμμένα μυστικά δημιουργούν σύγχυση και παρανοήσεις καθώς ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή να εισέρχεται ανάδρομος στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει ως τις 6 Δεκεμβρίου. Το σύμπαν σας ζητά να φτάσετε στο κάτω μέρος των πραγμάτων πριν αποκαλύψετε τις σκέψεις σας ή πάρετε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση. Κρυμμένοι φόβοι και δυσπιστία σας κάνουν να επιδιώξετε πάση θυσία να αποκαλύψετε τα κίνητρα των άλλων.

Στις 2 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και ως τις 7 Ιανουαρίου εμποτίζει με πάθος και αισθησιασμό την ερωτική σας ζωή αλλά παράλληλα με ζήλια, καχυποψία και παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Τώρα αναζητάτε περισσότερο βάθος και οικειότητα στη σχέση σας, έχετε μια έντονη σεξουαλική δύναμη που προέρχεται από την ένταση των συναισθημάτων σας τα οποία κρατάτε κρυφά.

Στις 6 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και σας δίνει την ευκαιρία να άρετε τις παρανοήσεις και τη σύγχυση σε ζητήματα σεξουαλικά, κληρονομικά ή οικονομικών που έχετε από κοινού με τους άλλους. Τα λόγια σας έχουν μια μαγνητική δύναμη, η διαίσθησή σας σάς βοηθά να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων, δεν είστε τώρα ικανοποιημένοι με ανούσιες και φευγαλέες συζητήσεις.

Στις 7 Δεκεμβρίου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σας ζητά να ζήσετε τη ζωή σας αισιόδοξα και αυθόρμητα, να απολαύσετε την περιπέτεια, να αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Ένα ταξίδι ή μια νέα γνώση γίνεται η αφετηρία σημαντικών αλλαγών στις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής σας.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη σάς κάνει να θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους ξένους πολιτισμούς, φιλοσοφείτε τη ζωή και δίνετε σημασία στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Έχετε έναν αισιόδοξο τρόπο σκέψης, είστε ανοιχτόμυαλοι, επιδιώκετε τις φιλοσοφικές συζητήσεις και παίρνετε τολμηρά ρίσκα προκειμένου τα μεγάλα οράματά σας να γίνουν πραγματικότητα.

Στις 22 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει στο φως την ανάγκη σας να νιώσετε ασφαλείς, να λάβετε και να παρέχετε φροντίδα και ζεστασιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πάτε πίσω στο παρελθόν σας, οι αναμνήσεις σάς φέρνουν μια γλυκιά νοσταλγία ή ψάχνετε να ανακαλύψετε τις ρίζες σας. Η έντονη συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε σάς βοηθά να κλείσετε το κεφάλαιο «παρελθόν» και να ανοίξετε μια νέα σελίδα στο μέλλον.

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Διάβασε ΕΔΩ τις μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβίου 2018

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-11-2018 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι