Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2019.
Βαθμολόγησε
24
04
2019

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2019.

E-zwdia

Η ομαδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2019, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2019 και ενημερώσου για όλα!

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Μάιο 2019

 

Πόσα χρήματα ξοδεύετε για την άνεσή σας και την πολυτέλεια; Στις 5 Μαΐου, η νέα Σελήνη στον Ταύρο σάς ζητά να αξιολογήσετε την οικονομική σας κατάσταση, τις δαπάνες σας και τις αξίες σας. Σάς δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρησης στα οικονομικά σας και να πιστέψετε στην αξία σας, εκτιμώντας πρώτα τον εαυτό σας και ύστερα τα απλά πράγματα της ζωής. Εκείνο που έχει τώρα περισσότερο νόημα για σας είναι η συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια.

Στις 6 Μαΐου, ο Ερμής στον Ταύρο προσδίδει έναν αργό και προσεκτικό τρόπο στην επικοινωνία σας, δεν θα βιαστείτε τώρα να εκφέρετε τις απόψεις σας ή να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Κάνετε αργά και σταθερά βήματα, σκέφτεστε λογικά και πρακτικά, συζητάτε τώρα περισσότερο για τα χρήματα και τα αποκτήματά σας.

 Στις 15 Μαΐου, η Αφροδίτη στον Ταύρο εντείνει το πάθος και τον αισθησιασμό σας, αναζητάτε μια σταθερή σχέση, δεν βιάζεστε στην αγάπη καθώς θέλετε να νιώσετε ασφάλεια με το πρόσωπο που σάς ενδιαφέρει. Γίνεστε όμως έντονα πεισματάρηδες και κτητικοί και παλεύετε για την αφοσίωση και την εκτίμηση.

Στις 16 Μαΐου, ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργεί ένα συναισθηματικό τρόπο δράσης και αντίδρασης, έρχεται τώρα στο προσκήνιο το παρελθόν και υποβόσκουσα δυσαρέσκεια με ένα μέλος της οικογένειάς σας. Ίσως ακόμα και να κάνετε πίσω σε δύσκολες καταστάσεις προκειμένου να διατηρήσετε την ασφάλεια στις οικείες σχέσεις σας.

Στις 18 Μαΐου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό σάς φέρνει αντιμέτωπους με τους κακούς σας δαίμονες, με την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας. Σάς ζητά να κάνετε ένα βαθύ μετασχηματισμό, να θεραπεύσετε τις πληγές της ψυχής σας. Σάς φέρνει αντιμέτωπους με τους πιο βαθείς φόβους σας και τις εμμονές σας και σάς καλεί να συνειδητοποιήσετε τη δύναμη που έχετε μέσα σας με το να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν εξυπηρετούν την προσωπική σας εξέλιξη.

Στις 21 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους προσδίδει έναν γρήγορο τρόπο σκέψης, ευγλωττία και ευελιξία στην επικοινωνία, αναζητάτε την πνευματική διέγερση με νοήμονες ανθρώπους. Υπάρχει τώρα έντονη ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της συνομιλίας αλλά προτιμάτε την επιφανειακή και όχι τη βαθιά επικοινωνία.

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Διάβασε ΕΔΩ τις μηνιαίες προβλέψεις Μαίου 2019!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-04-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι