Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 2
26
09
2017

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2017.

E-zwdia

Η ομαδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2017, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2017 και ενημερώσου για όλα!

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον Οκτώβρη 2017

 

Αυτός ο μήνας χαρακτηρίζεται από μια μυστηριώδη, παθιασμένη ενέργεια που θα διαποτίσει την ψυχή σας για δέκα τρεις ολόκληρους μήνες καθώς από τις 10 Οκτωβρίου ως τις 8 Νοεμβρίου 2018, ο τυχερός και επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται στο έντονο, μυστικό ζώδιο του Σκορπιού. Αυτός ο γιγάντιος πλανήτης σηματοδοτεί την αρχή της εξερεύνησης και της αντιμετώπισης των περίπλοκων μυστηρίων της ζωής και του θανάτου, καθώς και των σκοτεινών φόβων που κρύβονται μέσα σας. Ο Δίας τείνει στην αναζήτηση της σοφίας, της αλήθειας και των αναξιοποίητων ταλέντων που κρύβονται στις σκιές σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διερευνητική, έντονα μετασχηματιστική ενέργεια για να κατανοήσετε και να θεραπεύσετε θαμμένα ζητήματα που έχετε απορρίψει.

Στις 5 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος στο φλογερό ζώδιο του Κριού σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα, στηριζόμενοι στη δύναμη, την τόλμη και το πάθος σας. Οι ενέργειές σας υποκινούνται από τον ενθουσιασμό και  την παρορμητικότητά σας, με θάρρος και αυτοπεποίθηση εξορμάτε στη δράση. Τώρα προσπαθείτε να συγκεράσετε το «εγώ» σας με τις ανάγκες των άλλων, προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα νέο εαυτό.

Στις 14 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό σας καλεί να συμπεριφερθείτε με διπλωματία και ευγένεια, μόνο οι λεπτοί τρόποι σας θα σας βοηθήσουν να πάρετε αυτό που επιθυμείτε από τους αγαπημένους σας. Ψάχνετε κάποιον/α με τον οποίον/α θα καταφέρετε να χτίσετε μαζί κάτι όμορφο και σταθερό, στόχος σας τώρα είναι η συντροφικότητα και όχι οι ευκαιριακές σχέσεις.

Στις 17 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό προσδίδει ένα μυστηριώδη μαγνητισμό στα λόγια σας, αναζητάτε το βάθος στην επικοινωνία, μπορείτε τώρα να αποκωδικοποιήσετε τη γλώσσα του σώματος των γύρω σας. Γίνεστε περισσότερο διαισθητικοί και διερευνητικοί αλλά δεν φοβάστε να ρίξετε το δηλητήριό σας, προκειμένου να έχετε το πάνω χέρι.

Στις 19 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας καλεί σε μια νέα αρχή στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες, σας ζητά να αποδεχτείτε τη διαφορετικότητα των άλλων και να αγωνιστείτε για την αρμονία και την ισορροπία. Τώρα είστε περισσότερο διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε και να επιλύσετε διπλωματικά τις διαφορές σας σε όλες τις σχέσεις σας.

Στις 22 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό προσδίδει τόλμη και δράση στο πλαίσιο μιας συνεργατικής προσπάθειας, προσπαθείτε να διευθετήσετε τις διαφορές σας με τους αγαπημένους σας και τους συνεργάτες σας, οπισθοχωρώντας για το καλό και των δύο. Λάβετε όμως υπόψη σας να μην κάνετε συμβιβασμούς όταν αυτοί σας κάνουν να παραγκωνίζετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2017 15:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι