Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας από 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.
Βαθμολόγησε
18
11
2016

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας από 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Η Νάνσυ Πατμάνογλου αναλύει εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και έχει όλες τις εξελίξεις για τα 12 ζώδια σε επαγγελματικά, οικονομικά, προσωπικά. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις και μάθε πως θα κυλήσει η καινούρια αυτή εβδομάδα.

 

Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

 

Κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα, θέλετε να επεκταθείτε, αλλά αν κάτι δεν προχωρά ή δεν αυξάνεται όπως θα θέλατε, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη, σας ζητά να βάλετε τη λογική και να δείτε αν αυτό συμβαίνει επειδή αυτός ο στόχος θέλει χρόνο για να επιτευχθεί. Μπορεί να χρειαστεί είτε να αλλάξετε τις προσδοκίες σας είτε να αλλάξετε τους στόχους σας. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τα συναισθήματά σας και καθιστά επιτακτική την ανάγκη μετασχηματισμού στην αγάπη, τα χρήματα, τις αξίες και την αυτοεκτίμηση. Ίσως αμφισβητήσετε σοβαρά την αξιοπιστία και τη σταθερότητα κάποιων σημαντικών σχέσεών σας και επιτίθεστε να επιβληθείτε και να κυριαρχήσετε Η θετική πλευρά αυτής της όψης είναι η απομάκρυνση στάσιμων, στείρων καταστάσεων, που σας κάνουν να θυσιάζετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας για να χάρη της ασφάλειας. Μη φτάνετε στα άκρα, το να κινηθείτε λογικά και διπλωματικά θα αποφέρει καλύτερα και πιο εποικοδομητικά αποτελέσματα. Τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα; Πως θα κινηθεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Θα έχεις μήπως επανασύνδεση; Ερωτήματα προς άμεση απάντηση από την Νάνσυ Πατμάνογλου στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Διαβάστε τι αποκαλύπτουν τ’ άστρα για σας αυτήν την εβδομάδα και πού σας οδηγούν κάνοντας κλικ εδώ:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

 

Διαβάστε επίσης:

Η ερωτική αστρολογική συμβουλή για την εβδομάδα 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την εβδομάδα 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά για την εβδομάδα 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας από την Λίλα Δασκαλάκη για την 21 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2016 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι