Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας από 3 έως 9 Οκτωβρίου 2016.
Βαθμολόγησε
30
09
2016

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας από 3 έως 9 Οκτωβρίου 2016.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Η Νάνσυ Πατμάνογλου αναλύει για την καινούρια εβδομάδα όλες τις εξελίξεις για τα 12 ζώδια σε επαγγελματικά, οικονομικά, προσωπικά.

 

Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 3 έως 9 Οκτωβρίου 2016.

 

Ευγένεια και διπλωματία σάς χαρίζει ο Ερμής που κινείται στο δίκαιο και κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας ήπιους τόνους στην επικοινωνία και κάνοντάς σας πιο δίκαιους. Εκφράζετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας πιο αποτελεσματικά, αποδέχεστε τη διαφορετική άποψη του καθενός και γενικά τα πάτε καλύτερα με τους άλλους. Εάν ήσασταν απότομοι και επικριτικοί τον τελευταίο καιρό και είχατε προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο αρμονικά και ειρηνικά τώρα. Με την ειλικρίνεια, την υπομονή σας και τα ήρεμα λόγια σας, έχετε καλύτερες πιθανότητες να ακουστείτε και να γίνετε κατανοητοί. Απομακρύνετε οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις και ξεπερνάτε τις διαφορές σας. Μία μικρή πρόκληση αυτής της εβδομάδας: Ο Άρης στον Αιγόκερω θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία, με αποτέλεσμα να είστε αδυσώπητα ειλικρινείς, κάνετε γενναίες και τολμηρές προσπάθειες για να υλοποιήσετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, αλλά οι παρορμητικές και υπερβολικές ενέργειές σας δε θα σας φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μόνο με αργά βήματα, επιμονή και υπομονή θα έχετε ανταμοιβές. Τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα; Πως θα κινηθεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Θα έχεις μήπως επανασύνδεση; Ερωτήματα προς άμεση απάντηση από την Νάνσυ Πατμάνογλου στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Καλή βδομάδα!

 

Διαβάστε τι αποκαλύπτουν τ’ άστρα για σας αυτήν την εβδομάδα και πού σας οδηγούν κάνοντας κλικ εδώ:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

 

Διαβάστε επίσης:

Η ερωτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 3 έως 9 Οκτωβρίου 2016.

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά για την εβδομάδα 3 έως 9-10-2016.

Οι ερωτικές Ταρώ προβλέψεις σας για την εβδομάδα 3 έως 9 Οκτωβρίου 2016.

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 3 έως 9-10-2016 από την Λίλα Δασκαλάκη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-09-2016 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι