Πανσέληνος Δεκεμβρίου. Διασκεδάστε, παίξτε, γελάστε!
Βαθμολόγησε
16
12
2013

Πανσέληνος Δεκεμβρίου. Διασκεδάστε, παίξτε, γελάστε!

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 
Στις 17 Δεκεμβρίου, ώρα 11.28 π.μ., η Πανσέληνος γίνεται στις 25° 36' των Διδύμων και έχει επιρροή +/- 7 μέρες. Κυρίως επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς, και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.
 
Αυτή η Πανσέληνος μας προετοιμάζει για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο (21 Δεκεμβρίου) και μας δίνει την ευκαιρία για διασκέδαση και χαρά τις ημέρες των Χριστουγέννων, αποβάλλοντας την κατάθλιψη και το άγχος και γιορτάζοντας τη ζωή, αφού τώρα βλέπουμε τη χαρούμενη πλευρά της. Μπορεί να μας δώσει τις ιδέες και την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να κάνουμε τις διακοπές των εορτών πιο ικανοποιητικές και διασκεδαστικές. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους, φωτίζονται οι πολλές πλευρές του εαυτού μας. Ανακαλύπτουμε πόσο ευμετάβλητοι είμαστε και απελευθερωνόμαστε από αυτό. Βλέπουμε μέσα στο σκοτάδι, τις δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να βάλουμε περισσότερη ελαφρότητα στη ζωή μας. Το μυαλό μπορεί να μας παίζει παιχνίδια, αλλά υπάρχει πάντα μια άλλη οπτική γωνία για να δούμε. Να περιμένουμε πολλές συζητήσεις και κάπως επιπόλαια και αστεία πειράγματα που βάζουν χρώμα στη ζωή μας. Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει την παράδοξη φύση μας, τις συζητήσεις και τις πληροφορίες, όλες τις απόψεις μιας συζήτησης, την ευμετάβλητη φύση μας, την ελαφρότητα και το χιούμορ, την αξία της συλλογής ιδεών και τη γρήγορη ομιλία.

Είναι μια καλή στιγμή για:
 
Να καταπραΰνουμε τα νεύρα μας και το άγχος μας.
Να επικοινωνήσουμε και να συλλέξουμε πληροφορίες.
Να μιλήσουμε με τους αδελφούς, αδελφές, θείες, θείους, ξαδέρφια και άλλους συγγενείς.
Να επιδείξουμε τη χαρούμενη και αστεία προσωπικότητά μας.
Να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να πάμε ένα σύντομο ταξίδι ή απλά για να περιηγηθούμε.
Να κάνουμε μια νέα εμπορική συμφωνία.
Να στείλουμε e-mail, μηνύματα και γράμματα ή να κάνουμε τηλέφωνα.
 
Ακούστε τα όνειρά σας τώρα, γιατί προέρχονται από τα βάθη της ψυχής σας και έχουν  να σας πουν πολλά. Ακόμα και αν αισθάνεστε αποξενωμένοι από το περιβάλλον σας, καλείστε να μπείτε στο χορό και να βρείτε τη χαρά και την ευχαρίστηση στη ζωή. Μην ξεχνάτε, έρχονται Χριστούγεννα!
 
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
 
Αυτή η Πανσέληνος δεν κάνει σημαντικές όψεις με άλλους πλανήτες. Έτσι αναμένεται να είναι μια ευχάριστη, δημιουργική και χαρούμενη χρονική περίοδος για σας. Συνδέεται σε αρμονική όψη με τους σταθερούς αστέρες Spica και Arcturus στην 25η μοίρα του Ζυγού. Ο Spica είναι το λαμπρότερο αστέρι και θεωρείται ότι φέρνει καλή τύχη, πλούτο και αγάπη των τεχνών και των επιστημών. Ο Arcturus είναι το τέταρτο πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό. Λένε ότι φέρνει θησαυρούς και υψηλόβαθμες θέσεις, τιμές και ευημερία μέσω της ναυσιπλοΐας και των ταξιδιών. Χαρίζει αγάπη για την ελευθερία, έμφυτη γοητεία και φήμη!
 
Η σύνοδος που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ερμή σας κάνει έξυπνους και η δυναμική και χαρούμενη προσωπικότητά σας, σας βοηθά να προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Σας παροτρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας με έναν κατανοητό κα ανταποδοτικό τρόπο. Η μνήμη σας θα είναι επίσης δυνατή. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα έχετε δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, καθώς θα επιδιώκετε να λάβετε υπόψη σας το πώς αισθάνεστε, επειδή δεν είστε σίγουροι για το αν θα ακολουθήσετε τα συναισθήματά σας ή τις σκέψεις σας.
 
Στο χάρτη αυτό, ο Άρης σχηματίζει ένα Ταυ-τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μια κοσμική όψη η οποία θα μας επηρεάζει ως τις αρχές Ιανουαρίου 2014 και όλο τον Απρίλιο του 2014. Αναλαμβάνετε δράση στη ζωή σας, κάνετε πολλές ερωτήσεις και επιζητάτε στο εδώ και τώρα τις απαντήσεις! Θα πρέπει να δράσετε για να απελευθερωθείτε από ό, τι σας πιέζει, είναι σαθρό και δεν έχει χρησιμότητα πλέον στη ζωή σας. Απαντήστε στην πρόσκληση του σύμπαντος, χωρίς υπερβολικό άγχος! Αποδεσμευτείτε από ό, τι αισθάνεστε ότι δε χρειάζεστε, χαλαρώστε και σταματήστε να ανησυχείτε. Μπορεί να προσγειωθείτε σε λίγο ανώμαλο έδαφος, αλλά, κατά πάσα πιθανότητα, το μέλλον θα είναι πολύ πιο παραγωγικό για σας. 
 
Ο Δίας είναι ακόμη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σας χαρίζει πρόοδο χωρίς να ζητήσει τίποτα! Ο Δίας δίνει στον Κρόνο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ο Κρόνος περισσότερη δομή και οργάνωση. Μεγαλύτερα επιτεύγματα, ευρύτερα οράματα, περισσότερη σταθερότητα σας περιμένουν. Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στη δουλειά! Ναι! Μια μακροχρόνια σχέση ή μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία ζωγραφίζονται στον ουράνιο θόλο. 
 
Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.
 
 
Γιορτινή προσφορά από το e-zwdia.gr!
Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014 εντελώς δωρεάν!
Το e-zwdia.gr σου προσφέρει 4 sms με τις ετήσιες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σου!
Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 5559
Για παράδειγμα, αν είσαι Κριός, στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5559
 
ΚΡΙΟΣ
 
Με την Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, θα έχετε έντονη κινητικότητα και θα αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι, καθώς νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε τη ζωή. Πολλά άτομα θα σας πλησιάζουν και θα θέλουν την παρέα σας. Θα μιλάτε πολλές ώρες ή θα διεκπεραιώσετε κάποια εργασία που έχει να κάνει με σημαντικά έγγραφα ή θα σκέφτεστε να πάτε ένα ταξίδι. Ένα σημαντικό έργο που πρέπει να τελειώσετε ή μια ξαφνική ανάγκη να τρέξετε για μια σημαντική υποχρέωση ή να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι θα μπορούσε να είναι μέρος της εικόνας αυτής της χρονικής περιόδου. Θα θέλετε να βρείτε μια ισορροπία τώρα. Κάντε ό, τι χρειάζεται να κάνετε, ώστε να μπορέσετε να απελευθερωθείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, είναι ώρα να εστιάσετε στον οικονομικό σας τομέα, να επωφεληθείτε οικονομικά από τους καρπούς των προσπαθειών σας και γενικά να κλείσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Πρέπει να προσέξετε τις δαπάνες σας, αλλά αυτό θα είναι λίγο δύσκολο να γίνει σε αυτή την Πανσέληνο, καθώς κάποιες φορές, η κρίση σας δε θα είναι σωστή. Δώστε προσοχή σε ό, τι έχετε να πληρώσετε και ολοκληρώστε ό, τι έχετε κάνει και έχετε ξεκινήσει, σε σχέση με τα οικονομικά σας, κάνοντας έναν τελικό απολογισμό. Είναι μια στιγμή για να αποδείξετε τι αξίζετε στους άλλους και σύντομα θα αποκομίσετε ανταμοιβές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Με την Πανσέληνο στον πρώτο οίκο σας, λάμπετε και οι άλλοι θα σας δώσουν την απαιτούμενη προσοχή και ίσως να επιδιώκετε να πάρει η ζωή σας άλλον προσανατολισμό. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα απότομα ξεσπάσματα, αντίθετα, καλλιεργείστε την αυτοπεποίθησή σας. Η προσωπικότητά σας μετράει αυτή τη στιγμή και υπάρχουν τρόποι για να διεκδικήσετε τις δικές σας ανάγκες μόνοι σας χωρίς να βασίζεστε στους άλλους. Η εξεύρεση μιας ισορροπίας μεταξύ της αυτονομίας και της εξάρτησης είναι το μήνυμα που σας δίνει αυτή η Πανσέληνος. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα αυτή τη στιγμή και μπορείτε να τα διοχετεύσετε στη σωστή κατεύθυνση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Με την Πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, οι συνθήκες της ζωής σας θα είναι τέτοιες που θα έχετε μια γενικότερη ανάγκη να είστε μόνοι. Είστε ήδη απασχολημένοι με τις καθημερινές σας δραστηριότητες και κάποια σχέση σας ή η εργασία σας ή η καθημερινή ρουτίνα σας, θα σας προκαλέσουν άγχος. Ήρθε η ώρα να εξισορροπήσετε τη ζωή σας με κάποιο τρόπο, αλλιώς, απλά δε θα αισθάνεστε καλά. Θέματα που έρχονται στο φως, προέρχονται βαθιά από μέσα σας και αντανακλούν τα συναισθήματά σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να έρθετε σε επαφή με αυτά που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια. Ένα μυστικό είναι δυνατόν να αποκαλυφθεί.
 
ΛΕΩΝ
 
Με την Πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, θα εστιάζεστε στην κοινωνικοποίηση, σε ό, τι σας φέρνει ευχαρίστηση, στα χόμπι σας και στα αισθηματικά σας. Τώρα συνειδητοποιείτε το πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζετε στη ζωή των άλλων και ότι αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη γενική ευτυχία σας. Ψάχνετε την παρέα των φίλων σας, καθώς και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Μπορεί να κληθείτε να κάνετε μια ανθρωπιστική πράξη ή να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε ένα φίλο σας. Μπορεί να βρίσκεστε ξαφνικά γύρω από πολλούς ανθρώπους, ίσως μετά από μια περίοδο σχετικής μοναξιάς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, είναι η καλύτερη στιγμή για να αναπτύξετε τα θέματα της καριέρας σας που έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Αν και οι ρυθμοί της ζωής σας θα είναι λίγο γρήγοροι και θα τρέχετε και δε θα φτάνετε, εν τούτοις, θα αναγνωριστείτε για ό, τι έχετε προσφέρει και θα προβάλετε μια θετική εικόνα στον κοινωνικό σας περίγυρο. Τώρα θα καταλάβετε επίσης τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο, αν θέλετε να πάρετε προαγωγή, καθώς θα έχετε έξτρα δύναμη και επωφελείστε από τις δημόσιες σχέσεις. Θα έχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας και την εύνοια των ανωτέρων σας. 
 
ΖΥΓΟΣ
 
Με την Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας, επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, σκέφτεστε πολύ, ενεργοποιείτε τη φαντασία σας, εκφράζετε τις πεποιθήσεις σας και τα συναισθήματά σας και είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία. Έχετε μεγάλη ενεργητικότητα για να ανοίξετε ένα παράθυρο στον ευρύτερο κόσμο, ειδικά για να ολοκληρώσετε ό, τι έχετε ξεκινήσει. Οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα σας κάνουν να αναρωτιέστε με ό, τι σας απασχολεί, αλλά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα από μόνα τους. Αν σας απασχολούν νομικά ζητήματα, θα έχετε καλά νέα, αλλά φροντίστε να μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας και παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας ή αν ψάχνετε για μια καλύτερη διαπραγμάτευση, σε μια υποθήκη ή σε ένα δάνειο, θα έχετε επιτυχία. Αν ψάχνετε για κάποια κρυφά στοιχεία ή πληροφορίες, θα υπάρξει δυνατότητα να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα θετικά για σας. Θα έχετε τη δύναμη και την ικανότητα να τελειώσετε ή να αποκαταστήσετε κάποια οικονομικά σχέδιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα έχετε το θάρρος να πετάξετε έξω τα άχρηστα πράγματα που έχετε μαζέψει, όπως και να απομακρύνετε από τη ζωή σας ανθρώπους που δεν είναι και τόσο φερέγγυοι. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, είναι μια υπέροχη στιγμή για να ζήσετε ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σας και να πάρετε συναίσθημα και εκτίμηση. Θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας σε σχέση με ό, τι έχετε δώσει για την ανάπτυξη και την ομαλή πορεία της σχέσης σας.  Επίσης μπορεί να κάνετε σχέση με κάποιον που έχετε αναπτύξει κάτι ιδιαίτερο ή σας φλέρταρε εδώ και καιρό. Τα οφέλη θα είναι πολλά και θα έχετε πολλές ανταμοιβές από τις συνεργατικές σας προσπάθειες. Θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα σας υποστηρίζει πολύ. Επίσης, οποιαδήποτε νέα σχέση ή συνεργασία ευνοείται, γιατί τα πάντα θα σας φαίνονται και θα είναι αρμονικά. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, μπορεί να αποφασίσετε να βάλετε πιο υγιείς συνθήκες στη ζωή σας ή να αποφασίσετε να κόψετε μία κακή συνήθεια. Αποφύγετε να κατηγορείτε τους άλλους για τη δυσαρέσκεια που αισθάνεστε, αλλά ψάξτε βαθιά στον εαυτό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την έντονη συναισθηματική ενέργεια που έχετε, για να κάνετε θετικές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα σας. Κάνετε τα πάντα για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας, ακόμα και τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που ένα έργο σας έρχεται να αποδώσει καρπούς ή να ολοκληρωθεί.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Με την Πανσέληνο στον πέμπτο οίκο σας, θα θέλετε να φλερτάρετε και να διασκεδάζετε περισσότερο, καθώς οι απαιτήσεις της ζωής σας μπορεί να έχουν επισκιάσει το να αναζητήσετε την προσωπική σας απόλαυση διαμέσου της διασκέδασης. Τώρα εκφράζετε τον εαυτό σας, διασκεδάζετε και δημιουργείτε. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για όλα όσα θέλετε να κάνετε, αλλά χωρίς δημιουργική έκφραση, απλά δε θα αισθάνεστε πλήρεις. Νιώθετε μία επιτακτική ανάγκη να δείξετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε ή να κάνετε μία νέα σχέση. Θα μπορούσε να υπάρξει επίσης μια έντονη δραστηριότητα γύρω από τα παιδιά σας.
 
ΙΧΘΥΣ
 
Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας ή τις οικογενειακές σας υποθέσεις ή ζητήματα ακινήτων. Οι απαιτήσεις της προσωπικής σας ζωής είναι αυτές που κυριαρχούν τώρα. Η επίτευξη ισορροπίας μεταξύ του χρόνου που αναλώνετε στην εργασία σας και της ενέργειας που ξοδεύετε για τα προσφιλή σας πρόσωπα έχει ουσιαστική σημασία για σας τώρα. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να εξισορροπήσετε την κοινωνική και την προσωπική σας ζωή. Οι αναμνήσεις και οι νοσταλγικές στιγμές για κάποιο πρόσωπο ή ζητήματα του παρελθόντος θα μπορούσαν να τραβήξουν την πλήρη προσοχή σας αυτή τη στιγμή.
 
 
 Γιορτινή προσφορά από το e-zwdia.gr!
Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014 εντελώς δωρεάν!
Το e-zwdia.gr σου προσφέρει 4 sms με τις ετήσιες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σου!
Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 5559
Για παράδειγμα, αν είσαι Κριός, στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5559
 
 
Διαβάστε επίσης: 
 
 
● Τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας από την Λίλα Δασκαλάκη κλικ εδώ
● Τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας από την Νάνσυ Πατμάνογλου κλικ εδώ
● Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά. Single or not ο έρωτας την εβδομάδα 16 με 22 Δεκέμβρη! κλικ εδώ
●  Τις εβδομαδιαίες ερωτικές ταρώ προβλέψεις σας κλικ εδώ
● Τις εβδομαδιαίες ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις κλικ εδώ
Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-12-2013 15:45
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι