Αστρολόγος
Ισιδώρα
Αστρολόγος
5.0
3 REVIEWS

Αστρολόγος Ισιδώρα, βρίσκει ακόμη και ζώδια.

 

Είναι η αστρολόγος που θα μιλήσει απευθείας στην καρδιά σου!

Είναι η αστρολόγος που θα σε καταλάβει όσο κανένας άλλος, θα σου μιλήσει σαν άνθρωπος πρώτα από όλα! 

Μην διστάσεις να την εμπιστευτείς, είναι η μόνη που μπορεί να σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις.

Αν θες κάποιον επαγγελματία αστρολόγο να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σου δώσει σωστές κατευθύνσεις για το μέλλον σου, τότε η Ισιδώρα είναι ο άνθρωπος σου.

Αν μιλήσεις με την Ισιδώρα ΑΜΕΣΩΣ θα αντιληφθείς ότι,

  • Δεν θα προσπαθήσει να σου φάει τον χρόνο σου.
  • Θα δει αναλυτικά την προσωπική σου υπόθεση.
  • Θα αφοσιωθεί στο θέμα σου.
  • Θα σου δώσει απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια.
  • Θα δει το παρελθόν σου, το παρόν σου και θα επικεντρωθεί στο μέλλον σου.

Ο λόγος της είναι εγγύηση για το μέλλον σου!

Βιογραφικό

 

Η Ισιδώρα σπούδασε συμβουλευτική ψυχολογία και ειδικεύεται σε θέματα γάμου και σε ζευγάρια που θέλουν να φτιάξουν τη σχέση τους. Έμαθε να διαβάζει και να ερμηνεύει αστρολογικό χάρτη από μικρή, λόγω της μητέρας της που είναι μια καταξιωμένη αστρολόγος στον χώρο.
Η μεγάλη εμπειρία της σε αστρολογικά θέματα σε συνδυασμό με τις σπουδές της στην ψυχολογία την έχουν κάνει να μπορεί να ερμηνεύσει ακόμα και τις πιο δύσκολες ερωτικές καταστάσεις και να δίνει την λύση με μια πιο σφαιρική διαίσθηση.

Οι πελάτες της έχουν να λένε για την ειλικρίνεια της, τον απλό και κατανοητό λόγο της και την φιλική προσέγγιση στο θέμα τους.

Όποιος την εμπιστεύεται για μια φορά, την εμπιστεύεται για μια ζωή! 

Διάβασε σχόλια
  • Είχα πολλά προβλήματα με τον άδντρα μου και η κυρία Ισιδώρα ειναι η μόνη που με συμβούλευσε σωστά για το πως μπορω να τον κρατησω, χωρις να της πω πολλα με βοηθησε να να αλλαξω τακτικη και να σωσω τη σχεση μου! την ευχαριστώ μεσα απο τη καρδια μου! 
  • ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΩΡΑ, ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
  • Με τις συμβουλές της κατάφερα να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να με δει ο φίλος μου με άλλο μάτι, η Ισιδωρα είναι καταπληκτική γιατι με βοήθησε να βρώ μόνη μου μέσα μου τι έφταιγε και ένιωθα ετσι. 
Το σχόλιό σου
Βαθμολόγησε