Αστρολόγος
Νέλλη Αλεξάνδρου
Αστρολόγος
4.5
2 REVIEWS

Αστρολόγος Νέλλη Αλεξάνδρου, κάνει τη διαφορά με τις προβλέψεις της!

 

Θα σου μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας και θα ακούσεις τις πιο σταράτες κουβέντες!

 

Η Αστρολόγος Νέλλη Αλεξάνδρου ξεχωρίζει για τις προβλέψεις της. 

Πες της ό,τι σε απασχολεί και θα δεις πως με ένα μόνο τηλεφώνημα μπορεί να σου βρει τη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις!

Εμπιστεύσου την τώρα!

  • Θες να μάθεις τι σκέφτεται για εσένα;
  • Γιατί δεν κάνει κίνηση;
  • Ποτέ θα είστε μαζί;
  • Αν σας πέφτει συγκατοίκηση ή γάμος;

Η Νέλλη Αλεξάνδρου είναι η Αστρολόγος που θα σε νιώσει και θα σου δώσει ένα χέρι βοήθειας με σκοπό να βάλεις τη ζωή σου ξανά σε μία σειρά!

Θα σου δώσει αντικειμενικές απαντήσεις για όποιο θέμα σε απασχολεί και σιγουρά θα βρεις μια έμπιστη φίλη που θα θες να μιλάτε ξανά και ξανά!

Το μέλλον σου θα περάσει ξανά στα χέρια σου!

Βιογραφικό

 

Η Νέλλη είναι ένα φρέσκο πρόσωπο από την ομάδα της Σμάρως Σωτηράκη, έχει μάθει τα μυστικά της αστρολογίας δίπλα της και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως πτυχιούχος Αστρολόγος. Η ίδια η Σμάρω της πρότεινε να συνεργαστεί με τον e-zwdia αφού εγγυήθηκε προσωπικά για τις ικανότητες της.

Είναι από τους πιο ηθικούς και ειλικρινείς ανθρώπους στο χώρο της αστρολογίας και αυτό θα το διαπιστώσει κάποιος από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσει μαζί της.

Διάβασε σχόλια
  • ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΝ 14540 ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΜΑΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΝΕΛΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ.
  • An kai akougetai nea kopela exei poly megalh peira se osa tha sou pei
Το σχόλιό σου
Βαθμολόγησε
Ρίξε την Ταρώ