Αστρολόγος
Σμάρω Σωτηράκη
Αστρολόγος
4.4
16 REVIEWS

H αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας.

 

Η αστρολόγος της καρδιάς σας που εμφανίζεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι εδω για να μιλήσεις μαζί της!

Για έγκυρη και αλάνθαστη πρόβλεψη από την Σμάρω Σωτηράκη.

Είναι μοναδική στον τρόπο που περιγράφει τις αστρολογικές όψεις και το πως μας επηρεάζουν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Όπως χαρακτηριστικά λέει και η ίδια «ο λόγος των άστρων» είναι μία τέλεια γλώσσα όχι μόνο για την πρόβλεψη αλλά κυρίως για την αυτογνωσία και την έρευνά μας στο μείζον υπαρξιακό ερώτημα «από πού έρχομαι, ποιος είμαι, τι κάνω εδώ, ποιος είναι ο προορισμός μου»

Η αστρολογία που την αντιπροσωπεύει είναι εκείνη που εξυμνεί τον άνθρωπο και άρα τον αστρολογικό του χάρτη χωρίς να διαχωρίζει τα επί μέρους στοιχεία του σε ευεργετικά ή κακεργετικά, η αστρολογία που δοξάζει την ανάγκη μας για ψυχική εξέλιξη και για πνευματική ανέλιξη.

Γιατί την εμπιστεύονται όλοι με κλειστά μάτια;

Πέφτει τόσο μέσα στις περιγραφές της ΟΣΟ κανένας άλλος αστρολόγος! 

Βιογραφικό

 

Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Η Αστρολογία είναι η μεγάλη μου αγάπη! Με γοήτευσε από μικρή γι’ αυτό δεν θα πάψω ποτέ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου επί του αντικειμένου της. Θεωρώ ότι η Αστρολογία είναι ένα καίριο φιλοσοφικό σύστημα που απαιτεί γνώση, αγάπη για τον άνθρωπο, κατανόηση και εσωτερικότητα από τον ερμηνευτή της, γι’ αυτό αγαπώ τους αστρολόγους και απαξιώνω τους καπηλευτές της Αστρολογίας και γενικά τους ψευδομάντεις. Πιστεύω σε ένα κόσμο τόσο ενωμένο και συνδεδεμένο όσο εμείς με τα αστέρια. Λατρεύω να διδάσκω τους αστρολογικούς συμβολισμούς και τις εφαρμογές τους και ονειρεύομαι την ημέρα που η Ελλάδα θα ξαναγίνει ο ομφαλός της γης αστρολογικά.

Είμαι επαγγελματίας αστρολόγος από το 1991 στον τομέα της συμβουλευτικής, στα media και στη διδασκαλία του αντικειμένου.

Έχω συνεργαστεί με πολλά γνωστά περιοδικά στην Ελλάδα (TV Ζάπινγκ, Marie Claire, Άστρα & Όραμα, κλπ) και στην Κύπρο (Σελίδες, TV Mania, Όμικρον Άντρας, taste, Super Kid, κλπ), όπου έχω συγγράψει και επιμεληθεί εκτός των μονίμων αστρολογικών στηλών, πλήθος άρθρων και βιβλίων. Επίσης αρθρογραφούσα για το αστρολογικό site “astrology.gr”.

Παράλληλα, είχα τακτική παρουσία σε μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης:

ΕΤ1: εκπομπή «Καλημέρα με Χαμόγελο»

ALPHA TV: συγγραφή των κειμένων για τα βίντεο της τηλεοπτικής εκπομπής Stars System, όπου είχα τακτική παρουσία. 

Epsilon TV: επιμέλεια και παρουσίαση αστρολογικής στήλης στις εκπομπές "NaMaSte" και "Επιτέλους Σ/Κ"

ΑΝΤ1: επιμέλεια και παρουσίαση αστρολογικής στήλης στην καθημερινή εκπομπή «καλοκαίρι μαζί στις 10»

ALPHA TV:  επιμέλεια και παρουσίαση αστρολογικής στήλης στην καθημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη "Ελένη"

Πολύχρονη συνεργασία με πολλά γνωστά περιοδικά στην Ελλάδα (TV Ζάπινγκ, Marie Claire, Άστρα & Όραμα, κλπ) και στην Κύπρο (Σελίδες, TV Mania, Όμικρον Άντρας, taste, Super Kid, Όμικρον), όπου έχω συγγράψει και επιμεληθεί εκτός των μονίμων αστρολογικών στηλών τους και ένα πλήθος άρθρων και βιβλίων, κάποια εκ των οποίων απετέλεσαν σταθμούς, όπως τον τρίτομο οδηγό μάθησης της αστρολογίας «αστρολογία από το Α έως το Ω» για το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ και το βιβλίο τσέπης ερωτικής αστρολογίας «σεξ, ψέματα και κάρμα» για το περιοδικό «ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ».

Η παρουσία μου είναι αισθητή εδώ και μία δεκαετία και στο διαδίκτυο. Τώρα συνεργάζομαι με το αστρολογικό site «e-zwdia.gr», όπου υπογράφω πλήθος άρθρων, μόνιμων στηλών και διαδικτυακών εκπομπών.

Έκανα την επιστημονική επιμέλεια των τόμων της αστρολογικής εγκυκλοπαίδειας «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας», στην οποία έχω συγγράψει ένα πολύ μεγάλο μέρος της ύλης της.

Οι τομείς της Αστρολογίας που αγαπώ ιδιαιτέρως είναι η εσωτερική, καρμική, συμβουλευτική και Αστρολογία σχέσεων επειδή πιστεύω ότι αποτελούν τα μονοπάτια που οδηγούν στην ενδοσκόπηση, την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση.

Διάβασε σχόλια
  • 26 /9//67 Γεν ωρα 2.15 πμ πώς τα πάμε?
  • Θα ήθελα να μάθω τι θα συμβεί στο μέλλον μου
  • 8/11/80 3:30 το βράδυ .....τι προβλέπουν τα αισθηματικά μου
  • Σε παρακολουθώ είσαι πολύ καλή
  • Θα ήθελα να δω εάν υπάρχει επανασύνδεση
Το σχόλιό σου
Βαθμολόγησε